Güncellemeler
+1 yıl
Ya bir kisi bile mi beni desteklemez😔
Güncellemeler
+1 yıl
Küstüm😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
Baristik ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beğendiğim bir crop ve tayt vardı aldım makyajla da uyumlu oldu ama annem bunu giyemezsin dedi. Bende inat ettim giydim sabah sabah cok kizdi ve giymiycen demedim mi deyip sinirle ikisini de yirtti giyilmicek gibi simdi. Git duzgun bisey giy dedenlere gitcez diyo cok kizginim 😔😔
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Önce Yok dedi ise neden bu ısrar anlamıyorum.. edepli bir şey değil ki anne bu kadar kızıyor
Ciplak degilim ki cropla tayt var
Crop dediğin sütyen bari bir şey.. tayt ise çıplak olmaktan öte bütün vücut hatlarını öne seren bir şey.. açıkçası annen haklı yırtmak konusunda da sen tepki vermesen bu denli yırtmak durumunda kalmaz diye düşünüyorum.. a
Ustumdeyken yirtti hakki yoktu buna her yerim aciga cikti😔 bundan bi farki yok iste bunlarin dedi dellendi
Uyum sağla anneler bu konuda halkı açıkçası. o. kadar çok açık seçik varki birde böyle baştan aşağı süzüyor erkekler bundan dolayı da rahatsız olunur doğal olarak.. anneni dinle inan haklı
Belki tepki fazla ama sonuç hakli
Agliycam sinirden😔evet hakli ortalik abazan dolu ama boyle de biz kendimizi kisitliyoz
İşte annede sen kendini koruyasin istiyor canım benim.. onu dikkatle al.. insan her zaman isteği. seyi yapmamalı. Yeri gelince karşıdaki zapedemiyorsan sen kendini zapedip önlem alacaksın bu sana düşer..
Bazen diyorlar ya acıkmış tecavüz vs olmuş bu elbette doğal değil olmamalı ama bu zamansa buna engel nasıl olursun sen kendini koruyarak
Tepkisi cok kötüydü ama sutyen yoktu memelerim acildi , tayt da cok kotuymus ya da o cok sinirli yirtinca komple gitti tangam gorundu coril
Cirilciplak kaldim gibi oldu ona karsi da kotu hissettim hemde cok😔
Knk aile ziyaretine gidicek sin laf ediyorlar demekki yoksa neden kızsın sana
İyi ama yanlis bisey degil mi bu kimse beni savunmuyo😔
Annenle baya inatlaşmıssın belli eyer annende benim annem gibi eski kafalıysa vay haline
Eski kafali ve anlatamiyom, inat ettim ustumdekileri yirtti ciplak kaldim
Benim taktiği uygulicaktın ozaman hiç sıkıntı olmazdı
Ne taktigi ki o
Evdeyken pantolon giycektin taytını da pantolonun altına giycektin dışarı çıkınca Bi lavaboya gidip pantolonu çıkarıcaktın ben bu şekilde yapıyorum benimde aylem karışıyor
Yok cesaret edemedim annem cokkizar
Taytın yenimi almıştın
Evet crop da yeniydi
İkisininde i yırttı
Evet ikisini de ustumde yirtti
Çok üzüldüm bende bugün erkek arkadaşımla buluşucam Bi yolunu bulup çıkıcam evden bende şort eteğim var üstümede ince askılı bluzum var onu giymeyi düşünüyorum
Sen ne yapmayı planlıyordun
İzin yok ki bana akrabalara gidecektik😔
Çocuk musun sen ya ne izni arkadaşlarımla buluşucam de çık
Ailen sana güvenmiyormu
Guvenir de izin zor
Kızlarla buluşucam dersin olmazmı
Yemezler ki
Kızlara söle seni arasınlar veya anneni ozman yer
Ottą bọkta crop giymeyin sizde o zaman
E benim tercihim bu
Bu da benim yorumum
Evet ama o haksiz bence
Haklı
Degil ben kucuk degilim ki
Tamam kanka sen hayatsız gibi her yerde crop giymeye devam et İyi günler
Kirildim😔keske benden yana olsaydin
Bende abimle kavga ettim
Neden
Odamda kendime kombin yapıyordum yeni iç çamaşları ile aynada poz vererek fotoğraf çektim oda beni dövdü