Ben açık saçık giyinmeyen hanımefendi denilen bi kızım. Pek sesim soluğum çıkmaz.
Bir ş. refsiz vardı vü. cuduma b. kan bana eve geçelim mi teklifi yaptı.
Ben açık saçık giyinmeyen hanımefendi denilen bi kızım. Pek sesim soluğum çıkmaz.
Bir ş. refsiz vardı vü. cuduma b. kan bana eve geçelim mi teklifi yaptı.
İnsanlık tarihi milyonlarca yılı baz alacak olursak binlerce kavim medeniyet topluluk ve krallık gelmiş geçmiştir. İnsanlık tarihinin gerek ilkel gerekse yerel yaşam yıllarına bakıldığında tüm din ve toplumları ele alarak yapılan derin araştırma , analiz , gözlem ve kaynaklara dayanılarak bütün toplumlarda ( şerefsiz , karaktersiz ve özellikle sapık ) zihniyette ve kişilikteki insanlara saptanmış. Bazı topluluklarda bu daha fazla olurken bazı toplumlarda daha az belirtilmiştir. Bu tabirle sapık ya da şerefsiz insanlar giyim kuşam bakış cilve güzellik çirkinlik hiç bir kavrama bakmadan sapıklığını yapan hasta ruhlu insanlar olduğu saptanmıştır. Bu şahsiyetsizlere tarih boyu bir çok farklı ceza verilmiştir. İdam hadım etmek gibi ama maalesef şu an cezası yok denilebilecek seviyede herangi bir icraa göstermeden ceza verilmiyor. Lütfen kendinizde bir kabahat aramayın ve bu şahsiyetsizin adı sanı adresi varsa söyleyin ki ilkel bir cezaya tabir olsun.
Cevap
9Cevap
sen kaç yaşındasın ki? üni hocam diye yazmışsın da
Kadıköy’de mi oldu bu olay?
@isilll34 hele bi bak. Hikaye çok tanıdık geldi 🤣
@IşıLLL34 yooooğğğ artııııhhh
@IşıLLL34 yav tam sazansın var ya. Tabi ki biliyorum. Zaten onun için etiket yaptım seni. 😆
@IşıLLL34 senden tırsingen. 🤣
@IşıLLL34 bilmemem mümkün mü? 🥳🥳🥳
Nerde bakıyor nasıl bakıyor nereden iletişim kurdu
Okulda. Üni hocam
Hasta mısın sen? Kıskandın mı hayırdır?
Dövdür erkek arkadaşına
Dövdürücem
Hakediyo kim bilir kaç
Yaşında adam
38 yaşında
Olsun çok yaşlı olmasa da öyle bi teklifte bulunması hoş değil yani
Sapık