Diğer Sonunda eve geldim siz napıyorsunuz? krielde Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ben çikolata yiyom Güncellemeler+1 yıl Anakm ya kapak fotosunu yanlışlıkla kendimi seçtime fğelrğdğd Sonunda eve geldim siz napıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ohhh afiyet olsun. Ben de arkadaşımı bıraktım, ofise geçtim. Biraz işlerim var, sabah için malzeme hazırlığı yapıp çıkarım 0 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Aha ruh eşim ben de şimdi eve geldim kornetto yiyorum 😂 0 1 Yorumla krielde +1 yıl 😂😂 Yorumla
Uslanmazboğa Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 399 cevap paylaştı. Çok Özendim şu anda size. Çalışıyorum ayrıca çikolata filanda yok size afiyet olsun 0 0 Yorumla
CheraRafti Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Sonunda odamdan mutfağa geçebildim, çay içiyom, siz napıyonuz? 😂😂😂 0 0 Yorumla
Güzelşeylerinsonu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yatıyodum protein yapıp çokolata yiycem şimdi yanında canım çekti görünce jdjdj 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 740 cevap paylaştı. Piercing yakışmış sevdim 0 9 Yorumla krielde +1 yıl Sağol snake bites yaptırmayı düşünüyorum Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Ben baya abartılı buluyorum ama yakışan neden yaptırmasın Yorumla krielde +1 yıl Burnum hafif büyük yüzdeki odak noktasını dağıtır aşağıda bir piercing Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Eğer sebep buysa hiç yaptırma çünkü burnun baya iyi Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Camus mu okuyorsun? Yorumla krielde +1 yıl Kitap okumuyorum Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Kapak fotoğrafında ki sözün sahibi camus okuyorsun sandım Yorumla krielde +1 yıl İnternetten alıntı sadece Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Okay dediğim gibi bence sebep o ise hiç bulaşma Yorumla
fahiti3 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl afiyet olsun. güzelsin 👍 0 1 Yorumla krielde +1 yıl Biliom sağol Yorumla
oldcity026 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 414 cevap paylaştı. Üzerinde kedimi geziniyor 0 1 Yorumla krielde +1 yıl Evet Yorumla
goktandmr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl İşteyim çalışma falan öyle sıkıldım 0 4 Yorumla krielde +1 yıl İyi çalış köle wpdwpepwpe Yorumla goktandmr +1 yıl Çalışmıyorum şefim ben 😉 Yorumla krielde +1 yıl O zaman eve git Yorumla goktandmr +1 yıl Başlarında durmam gerek müdür laf yapıyor Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Sen guzelsinde o tirnaklar cok igrenc 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Uyuyamadım ya kaç saattir uzanıyorum içte 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Oyun oynuyorum şeker yiyorum 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Bayram çikolatalarını odama saklıyorum. 0 3 Yorumla krielde +1 yıl Ye bitsin Yorumla Drakula3584 +1 yıl Olur. Yorumla krielde +1 yıl Görmem lazım Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Biskuvili pudink yiyom 0 0 Yorumla
Bilgin4546 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Alkol. almissin belli 0 1 Yorumla krielde +1 yıl Almadım yaw Yorumla
JPrBoateng Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Noldu dağıldın? 0 4 Yorumla krielde +1 yıl Ne dağılması Yorumla JPrBoateng +1 yıl Kıyafetine yapışan saçlar? Yorumla krielde +1 yıl Kedi köpeğim Yorumla JPrBoateng +1 yıl :) yorgunluk kahvesi var gel Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sigara içiyorum 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Dondurma yalıyorum 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 762 cevap paylaştı. Yataktayım 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı. Çay modu 0 0 Yorumla
theproofstriker Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Kedin mi var 0 2 Yorumla krielde +1 yıl Evet Yorumla theproofstriker +1 yıl Belli Yorumla
cansu_019 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Üstümü çıkartıyom 0 3 Yorumla krielde +1 yıl Bakim 🥺 Yorumla cansu_019 +1 yıl Gel özele Yorumla onnumara_ +1 yıl Bende istiyorummm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Ohhh afiyet olsun. Ben de arkadaşımı bıraktım, ofise geçtim. Biraz işlerim var, sabah için malzeme hazırlığı yapıp çıkarım
Aha ruh eşim ben de şimdi eve geldim kornetto yiyorum 😂
😂😂
Çok Özendim şu anda size. Çalışıyorum ayrıca çikolata filanda yok size afiyet olsun
Sonunda odamdan mutfağa geçebildim, çay içiyom, siz napıyonuz? 😂😂😂
Yatıyodum protein yapıp çokolata yiycem şimdi yanında canım çekti görünce jdjdj
Piercing yakışmış sevdim
Sağol snake bites yaptırmayı düşünüyorum
Ben baya abartılı buluyorum ama yakışan neden yaptırmasın
Burnum hafif büyük yüzdeki odak noktasını dağıtır aşağıda bir piercing
Eğer sebep buysa hiç yaptırma çünkü burnun baya iyi
Camus mu okuyorsun?
Kitap okumuyorum
Kapak fotoğrafında ki sözün sahibi camus okuyorsun sandım
İnternetten alıntı sadece
Okay dediğim gibi bence sebep o ise hiç bulaşma