Diğer Merhabalar nasılsınız arkadaşlar? bilge_adım Takip Et Xper 1 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yabancı KS si sıktı buraya geldim nasılsıniz Güncellemeler+1 yıl Zee eeyuyy insan gibi anlatırken dinlemeyecek adam mısın lan sen Güncellemeler+1 yıl Ee iki soruma cevap vermedin küçük hanım 😂😂 söyliimmiiiiiii Merhabalar nasılsınız arkadaşlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. KSyi biz Türkler kadar verimli kullanan yoktur 😄Hoş geldin. 0 6 Yorumla bilge_adım +1 yıl Öyle gibi 😄😄 Yorumla bilge_adım +1 yıl Hoş buldum sağol Yorumla BalalarBabası +1 yıl Hangi ülkenin KS kullanıyordun daha önce Yorumla bilge_adım +1 yıl Yabancı KS var ya başka yok zaten Yorumla BalalarBabası +1 yıl He bir İngilizce bir de Türkçe versiyonu mu var? Meselâ Fransızca, Rusça olan yok mu Yorumla bilge_adım +1 yıl Hayır o site de bu sitenin sahibine ait zaten yahu Bi Türkçe var bi infilizcs ama orada her milletten insan var Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yabancıların da mı böyle uygulaması var 0 2 Yorumla bilge_adım +1 yıl Tabi ki Yorumla Muhdar +1 yıl İlk defa duydum Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl İyi değilim. 0 9 Yorumla bilge_adım +1 yıl Neden Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Dün bir arkadaşim ile tartıştım hem ona moralim bozuk hemde karın ağrısı var 🥺 Yorumla bilge_adım +1 yıl Tüh geçmiş olsunİkisi de kötü tabiSağlık da önemli kalp kırmamak daÖnce iyileşmeye bak şu an senin gözünde hicbişeyin sağlık kadar değeri olmaz iyileşir iyileşmez de gönlünü alırsın Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Teşekkür ederim haklısıniz. Sizde iyisiniz umarım Yorumla bilge_adım +1 yıl Rica ederim ne demek Ben pek iyi değilim gibi ama ne bileyim işte iyi gibi sanki 😄😄 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl İyi bakalım. İyi düşünün iyi olsun 🙏🏻 Yorumla bilge_adım +1 yıl Bi konuda fikir danışabilir miyim Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Tabi olur Yorumla bilge_adım +1 yıl Bana mesaj atabilir misiniz Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl se nnasilsin kuzen 0 2 Yorumla bilge_adım +1 yıl Eh işte nolsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl saglık olsun bea Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hoş geldin, iyiyiz şükür bacı gardaş 0 1 Yorumla bilge_adım +1 yıl Teşekkürler r Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
KSyi biz Türkler kadar verimli kullanan yoktur 😄
Hoş geldin.
Öyle gibi 😄😄
Hoş buldum sağol
Hangi ülkenin KS kullanıyordun daha önce
Yabancı KS var ya başka yok zaten
He bir İngilizce bir de Türkçe versiyonu mu var? Meselâ Fransızca, Rusça olan yok mu
Hayır o site de bu sitenin sahibine ait zaten yahu
Bi Türkçe var bi infilizcs ama orada her milletten insan var
Yabancıların da mı böyle uygulaması var
Tabi ki
İlk defa duydum
Welcome to turkey
Bende Türküm ama
İyi değilim.
Neden
Dün bir arkadaşim ile tartıştım hem ona moralim bozuk hemde karın ağrısı var 🥺
Tüh geçmiş olsun
İkisi de kötü tabi
Sağlık da önemli kalp kırmamak da
Önce iyileşmeye bak şu an senin gözünde hicbişeyin sağlık kadar değeri olmaz iyileşir iyileşmez de gönlünü alırsın
Teşekkür ederim haklısıniz. Sizde iyisiniz umarım
Rica ederim ne demek
Ben pek iyi değilim gibi ama ne bileyim işte iyi gibi sanki 😄😄
İyi bakalım. İyi düşünün iyi olsun 🙏🏻
Bi konuda fikir danışabilir miyim
Tabi olur
Bana mesaj atabilir misiniz
se nnasilsin kuzen
Eh işte nolsun
saglık olsun bea
hoş geldin, iyiyiz şükür bacı gardaş
Teşekkürler r