Bı tane videoya denk geldim tesadüfen bakayım yorumlara ne yazmış Araplar dedim. Arapçadan Türkçe'ye çevirdim yazdıklarını resmen Türkiyede Türkçe konuştuğumuz için Arapca konusmadigimiz için elestirmişler. Ben böyle bir şey görmedim

Bı tane videoya denk geldim tesadüfen bakayım yorumlara ne yazmış Araplar dedim. Arapçadan Türkçe'ye çevirdim yazdıklarını resmen Türkiyede Türkçe konuştuğumuz için Arapca konusmadigimiz için elestirmişler. Ben böyle bir şey görmedim

Çok da iyi yapıyormuş bizimkiler. Gelsin turist gibi gezip tekrar geri dönsünler , kalmayı bile düşünmesinler hiç. Uzun yıllar Suudi Arabistan' da yaşadım gittim geldim, aylarca yıllarca kaldım. Çok çok iyi bilirim yaşam felsefelerini. 👍🏻 iyi bilirim Selâ ezan vakti mutavvaların camiye sopayla kovalamasını , selâ selâ diye bağırıp.. 👍🏻
@Ahmet9899 tabii ki 👍🏻👍🏻 ben Türkiyem için ölürüm , başka ülkelere kaçmam vatanımı korurum öleceğimi bilsemde, gidip başka ülkeyi işgal etmem oradaki üniversiteyi okuyacak hiç bir vatandaşın hakkını yemem yazık ona çünkü , başka ülkeye gidio 10 çocuk doğurmam devlet nasıl olsa yardım ediyor diye 👍🏻 Hiç kimsenin hakkını gaspetmem. Türkiyenin de başına gelebilirdi bunlar çıkarım aslanlar gibi savaşırım 80 yaşında bile olsam.. 👍🏻👍🏻👍🏻
@Ahmet9899 bu ülkede ki çok önce gelmiş yerleşmiş araplar çok farklı onlar zaten Türkler , ermenilerde öyle. Onlara arap gözüyle bakmam , Türktür onlar benim için. Ben yıllarca arap ülkelerinde de yaşadım çok çok iyi bilirim Türklere nefretlerini ve padişahlık zamanını daha çok istediklerini. Neymiş efendim vahdettini boğdurmuş Türkler , bunun derdindeler hâlâ. Türkleri hiç biri sevmez arap ülkelerinin. Neden kadınların başı açık geziyormuş, neden modernmiş diye. Ama dubai de yüzbinlerce rus nataşa ile para karşılığı düşer kalkarlar.. içki var bol bol - domuz eti var ; hertürlü şey var.. Bizim araplarımız Türktür ülkelerini sever onlar , ermenilerde öyle..
@Ahmet9899 osmanlımı kaldı Allahın aşkına? Uzaya gitmeye çalışıyoruz , kendi savaş uçağımızı üretmeye çalışıyoruz. Ekonomiyi düzeltip insanların refah içinde olmalarını, alım gücünün düzelmesini istiyoruz. Fatih sultan Mehmedi ve Türkiye için var olmuş mücadele etmiş tüm büyüklerimizi de saygıyla anıyoruz..👍🏻
Düpedüz Arap milliyetçiliği bu. Ülkemize gelsinler hiç asimile olmasınlar istiyorlar. Böyle devam etsin istiyorum ta ki anlasınlar ve defolup gitsinler ülkemizden.
Cevap
7Cevap
Bunlar turist arapça ve ingilizce turizm konusunda önde olan iki dil zaten
Bu evlilik videosunun altına gelmiş yorumlar. Türkler arapcayi 1. dil olarak öğretmeli diyorlar
Arapları sevmediğimiz için olabilir mi diye altına yorum yapmak isterdim
Müslüman ülke olduğumuz için öyle düşünen cahiller vardır ama hepsi öyle değildir yani
Az kaldi iktiadad degisicek
Türkler Arap düşmanıdır, normal
İyi bari bizi iyi tanıyan bitanesi çıkmış
haklılar bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?