Büyü gerçek mi yaptıran var mı para büyüsü diye Bi şey var mı cidden ihtiyacım var
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok öyle şeyler
Senin gibilerin Allâh belasını versin o mazluma dokunursan sana İnşallah cuhenna kabilesi ölene kadar musallat olur seni gebertmekten beter ederler Amin
Seni mahkemeye veririm kuran çarpsın uğraşırım soru sordum kendim için abim avukat
Sana 1 liralık hakaret davası açarım kuran çarpsın
Sen kimsin bana böyle yorum yazıyorsun köpek
Senin gibi ahlaksız şe ref siz mazluma yetinenlerin kumarbaz sahtekarlara hiç çocuk olmamıs bebekliğinden beri çalışan sokaklara düşmüş para kazanmak için tırnaklarından olan sacları giden o mazlumlara olur hep dünyanin yarısı siz pislikler varsınız soyunuz kurumuyor kötüye bir şey olmaz hala soyunuz duruyor doğru
Köpegin türüne hakaret olarak kullanma köpeğin boku olamazsın iblis
O mazlum hayvanların bacaklarından büyü yapıyorlar sizin zevkiniz ugruna bedenin darp edilerek yakılarak acılar çekersin İnşallah hayatında
Ben üniversite okuyamadım babam ameliyat oldu 60bin 2sene çalıştım onu ödedim neden bahsediyorsun ablam avukat doğru konuş seni bulursam mahkemede uğraşırsın
Gotünü o koltuğa yaslayıp uzanıp yazamazsın
Çok ciddiyim hakaret ediyorsun ismini verim araştır istersem abimini adını
Garibanın parasına yiyip o sapık istekli ruhlu pislik cinlerden büyüyle kumar damı paran olucak lanet şeytan
Belki babanın hastalıgı senin yaptığın bedelin ahıdır pislikler Allah sizin belanızı versin
Sen hakaret etmeyi bırak yüze tükürmeue değmezsin bide burada kızın birine malum fotonu atıp zorla tecavüz etmişsin
Kes sesini seni son kez uyarıyorum bulurum seni
Öyle Bi şey asla yapmadım herkese açık soru o
Eğer iki üc krus para uğruna mazluma büyü yaparsan veya garibanın para hakkını yiyip kumarla büyüyle paran olursa hayatım boyunca gebe rmekten beter acılar çekersin mutsuzlugunla boğulursun sana bir cuhenna kabilesi musallat olur ölene kadar acılar çektirir inşallah
Öyle Bi şey yapmicam da çalışıp kazanınca da şu an niye köpek gibi havluyosun
Onu anlamadım aq malı
Siber suçlar senin gibi hakaret ve iftira edenleri bulmak için var sabah ilk işim dilekçe vermek olacak beni çok deli ettin o sözlerinin bakalım mahkemede diyecek misin
Hadi bakalım
Tecavüzcüler 2 gün hapisten çıkıyor katiller barındırılıyor senin gibi pislikler hala yasıyor doğru
Kendi pislikliğine ablana mı sığınıyorsun
Rezilliğini acık edecek kadar yüzsüzlersiniz
Ekran görüntülerini aldım hadi bakalım daha cevap vermicem sen yaz öyle
Sen bir küfür yemeye bırak etmemde zaten elime yoramam ve o seviyede de değilim suratına tükürülmeye bir tane alfabe Gönderilmeye değmez adamsız erkek insanısın.
Gücünüz garibana mı iblislerle kumarla mı yetiyor adı pislikler soyunuz parcalanarak darp olursunuz İnşallah balçıklılar
Böyle geri vites yaparsın işte
Yazık size aciz yaratık😂
Bi şey söylicem insansan izin verirsen
Her küfürü et sakın bana insan deme insan aciz yaratık
Tamam anlaticam yasin kaç bilmiyorum evde canım sıkıldı terk edilmiş yerler videolarını izledim sonra cin vs büyü ulan aklıma geldi acaba buyuyle para kazanılır mi borçlarımı kapamir mi yalandan oyleinse sordum siteye yaşım 20
Gerçekten niye büyü yaptırım zaten çok korkutucu Bi şey ki musallat olma olaylarida var ama bilmiyorum işte burada öğrendim tam boş dedim geyiğine sordum yani
Musallat olmasa o garibanlara büyü yaptıran öylemi aciz herif
Bu kadar sen niye benim üzerime o kadar geldin ve gerdin beni
Hala anlamıyorsun sadece sordum sadece
Sana veya sen yaptın galiba bu kadar gocunuoysun
Gerçekten 20 yaşındayım hayatımda ilk kez bu kadar linç hakaret yiyorum Allah senin belanı versin inşallah
Köpek insan dışı varlık sensin asıl fake köpek
Şükürler olsun ki ben hiç bir mazlumun ahını almadım hayatımda kimsenin kalbini kırmadm ki senin gibi 3 krusluk para mazluma kudurma uğruna büyü şerefsizlikle işim olmadı senin gibiler gibi pislik olucamı cinlerden çarpılarak ölmeye tercih ederim
Beni deli ettin
Allah size uzun ömür versin
Acı çektire cektirw
Bi şey diycem yasin kaç
Benim 20
Daha ergenim
Beni de ağlattın ya helal olsun sana helal olsun
Bi insan nası bu kadar öfke nefret kusabilir seni her yere şikayet edicem hesabını kapatınca ve Bi daha hesap acmicaksin sem gör
Para büyüsü olsa büyücü kendisine o büyüyü yapar. sizin onlara ulaşmanız bile imkansız
Gerçek ama günah yani yaptırmamak lazım.
Kendim için yaptırsam borçlarımı var para lazım oda mı gunah
Günah tabi
Günah tabiki. Borçları bu şekilde ödemek nerden geliyor aklınıza
Bilmiyorum ki iste örnek birisi vs ölür akraba bana miras bırakır
Git öldür istiyorsan 🤦🏼♀️
Yaw yok
Gelsin para hemen bankaya yolda olmezse
Sen m@l misin penis fotosu atiyosun ya
Gerçekten seni tecavüz mü etti?
Tabiki var kuran ds var geçer
Para istesem buyucuden verir mi para bana Bi yerde. n
Git çalış kazan ayrıca aşırı günah
2 senedir çalışıyorum bitmiyor evdekiler yüzünden
Günahkar olmuşum zaten yemediğim Bi büyü kaldı halt
Ne namaz ne oruç tutuyorum
Cinler 3 harfliler var kafayı yersin
Olunca onlarmi çözmüş oluyo borcu parayı vs sonra ama üstümde üstünlük kurmaya calisiyo
Doğrumu anladim
Yani büyü yapılınca genelde büyücüler falan onlardan yardım alıyor hiç girme bu işlere derim musallat olayı var bir de
Ama kötü Bi amaç için kullanmicam veya başka Bi kişiye para varlık bile değil
Öyleyse aşırı korkarım
Değil
Diyosunn
Niye ihtiyacın var ve büyü gerçek
Paraya valla
Sıkıntı bi işe yaramaz geldiği gibi gider o para
Olsun gelir mi ama onu de
Kardeşim gelse bile bi * yaramaz
Tamm gelir mi bana bunu söyle büyü her şeyi gerçekleştirir mi
Yani çoğu şeyi evet ama doru büyücüyü bulmak falan sıkıntı