Diğer Spor ayakkabı'da Kinetix mi, Kemal Tanca mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adidas Nike puma gibi markaları saymayin sadece ikisi arasında bir kıyas bekliyorum? Güncellemeler+1 yıl Rahatlık ve konfor açısından hangisi daha iyidir? Güncellemeler+1 yıl Güncel Spor ayakkabı'da Kinetix mi, Kemal Tanca mı? Cevapla Marka Soruları Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hayalmeyalbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Daha önce Kemal Tanca kullanan bir müşteri olarak kinetixle kiyaslamak haksızlık olur. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani kemal tanca daha konforlu? hayalmeyalbiri +1 yıl Elbette.
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kemal Tanca.Genel olarak ise Reebok ve Lescon sağlamdır. 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kinetix "e para vermem 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki tanca? Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Tanca eskiden daha özeldi. Şimdi onlarda Çin malı ayakkabı satabiliyor. Bence dene hangisinde rahata edersen onu al Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tanca spor varmiydiki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Var erkek-kadın Yorumla
benserkann Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Kemal Tancanın sporu mu varmış 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet spor serisi var Yorumla benserkann +1 yıl Kadın bide Yorumla Soran +1 yıl Her ikiside var Yorumla benserkann +1 yıl Vay be bence kinetix al Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar süre gidiyor Kinetixler Yorumla benserkann +1 yıl Bi yıl gider Yorumla
CherkeSs Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 66% +1 yıl Tanca sanki daha iyi gibi ama bilemedim tam. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İkisini de kullandin mı? Yorumla CherkeSs +1 yıl Tancayı biliyorum kullanmadım ama kullananlar ve kalitesi bakımından tanca daha cazip geldi Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Modelleri gösterirsen daha iyi yardımcı olunabilir knk 0 0 Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl tabiki puma 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Rahatlık ortopediklik açısından nasıl puma uzun yürüyüşlerde ayağı yormayan bir ayakkabı arıyorum? Yorumla erner353535 +1 yıl puma diyorum hala Yorumla
O-G-U-Z-H-A-N Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Birazda ayak rahatlığı önemli 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayak rahatlığı açısından hangisi daha iyi peki? Yorumla O-G-U-Z-H-A-N +1 yıl İki markayı da deneyip karar vermelisin. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kinetix iyi 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kinetix iyi iste... tanca al istiyosan ama hic konforlu degil. Yorumla Soran +1 yıl Tamam canım sağol. Kinetixler ne kadar süre gidiyor peki dayanıklılığı nasıl? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaucuk tabanli olanlar guzel.cok kullanmadim ama bikac yil gider heralde ben temiz kullaniyorum. Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kinetix 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Adidas 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Daha önce Kemal Tanca kullanan bir müşteri olarak kinetixle kiyaslamak haksızlık olur.
Yani kemal tanca daha konforlu?
Elbette.
Kemal Tanca.
Genel olarak ise Reebok ve Lescon sağlamdır.
Kinetix "e para vermem
Peki tanca?
Tanca eskiden daha özeldi. Şimdi onlarda Çin malı ayakkabı satabiliyor. Bence dene hangisinde rahata edersen onu al
Tanca spor varmiydiki
Var erkek-kadın
Kemal Tancanın sporu mu varmış
Evet spor serisi var
Kadın bide
Her ikiside var
Vay be bence kinetix al
Ne kadar süre gidiyor Kinetixler
Bi yıl gider
Tanca sanki daha iyi gibi ama bilemedim tam.
İkisini de kullandin mı?
Tancayı biliyorum kullanmadım ama kullananlar ve kalitesi bakımından tanca daha cazip geldi
Modelleri gösterirsen daha iyi yardımcı olunabilir knk
Kinetix iyi bence ama Puma diyorum
tabiki puma
Rahatlık ortopediklik açısından nasıl puma uzun yürüyüşlerde ayağı yormayan bir ayakkabı arıyorum?
puma diyorum hala
Birazda ayak rahatlığı önemli
Ayak rahatlığı açısından hangisi daha iyi peki?
İki markayı da deneyip karar vermelisin.
Kinetix iyi
Kinetix iyi iste... tanca al istiyosan ama hic konforlu degil.
Tamam canım sağol. Kinetixler ne kadar süre gidiyor peki dayanıklılığı nasıl?
Kaucuk tabanli olanlar guzel.
cok kullanmadim ama bikac yil gider heralde ben temiz kullaniyorum.
KemL amca
Kinetix
Adidas
merel veya mammut