Diğer Canolar benim aşırı canım sıkılıyor kim benle konuşmak ister? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benim yine canım sıkılıyor 🥲 Canolar benim aşırı canım sıkılıyor kim benle konuşmak ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Annem çocukken derdi ki: Tanımadığın insanlarla konuşma, kandırırlar seni diye tembihlerdi. O yüzden korkarım.🙄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Asıl ben korkmalıyım Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. konuya duruma ve konunun gelişeceğe ortama dayalı olarak cevap vermeye tercih ederim. yani insan en azından masaya yatırma konusunun olmasını ister :D 0 0 Yorumla
ZERO28 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Teklifin hâlâ geçerli ise ve depresif değilsen olar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Depresif değilimmmmm Yorumla ZERO28 +1 yıl Yazar mısın peki Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim gerçekten buna hiç beklemiyordum Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 389 cevap paylaştı. Teklif geçerli mi hala? :)) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla
GırgırAdam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Burada bir sürü insan var seç birini konuş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye seçeyim ki Yorumla GırgırAdam +1 yıl Konuşmak isteyen sensin herkesle sohbet olmaz. Ayrıca gizlisin millet nasıl yazacak Yorumla Soran +1 yıl Tamam abi Yorumla
Martinn-ist Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Benim kadar canin sıkkın olamaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niyeymiş o Yorumla Martinn-ist +1 yıl Hayatimin şokunu ve mutsuzluğunu yaşiyorum tahmin edemezsin halimi Yorumla Soran +1 yıl Anlat Yorumla
BirGaripYolcu07 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yaşın gerçekte yaşına uygun uyar mı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla BirGaripYolcu07 +1 yıl Buyur o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ne yapıyorsun Yorumla BirGaripYolcu07 +1 yıl Evde uzanıyorum sen ne yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Dizi izliyorum uzanarak Yorumla BirGaripYolcu07 +1 yıl İyi nerelisin isim Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur istersen Nasılsın ne yapıyorsun 0 27 Yorumla Soran +1 yıl İyiyim dizi izliyorum ama sıkılıyorum hala fkmdkcm sen ne yapıyorsun Yorumla cakir2607 +1 yıl Yürüyüş yapmayı deneyebilirsin hava almak iyi gelir. İyim bende teşekkürler çalışıyorum Yorumla Soran +1 yıl Yalnız olmaz işte canım istemiyor Yorumla cakir2607 +1 yıl O zaman birini bulalım yanına eşlik edecek 😅 Yorumla Soran +1 yıl Kimse yok Yorumla cakir2607 +1 yıl Neden yok peki Yorumla Soran +1 yıl Herkes meşgul Yorumla cakir2607 +1 yıl İşleri düşünce meşguliyet kalmaz Yorumla Soran +1 yıl Ve çok arkadaşım yok Yorumla cakir2607 +1 yıl Senmi istemiyorsun olmasını yoksa onlar mı istemiyor Yorumla Soran +1 yıl Ben galiba Yorumla cakir2607 +1 yıl Nedeni nedir Yorumla Soran +1 yıl Yok ki yani en iyisi böyle Yorumla cakir2607 +1 yıl Yanlızlığı seviyoruz yani Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla cakir2607 +1 yıl Yanlızlik güzeldir bazen de kötü Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle maalesef Yorumla cakir2607 +1 yıl İkisinden birini seçmek gerekir Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum haha Yorumla cakir2607 +1 yıl Aaa olmaz ki ama böyle 😅 Yorumla Soran +1 yıl Niyeymiş Yorumla cakir2607 +1 yıl Ya yanlızlığı seçip sıkılmayi göze alacaksın Yorumla Soran +1 yıl İstemiyom :) Yorumla cakir2607 +1 yıl tamam isteme Yorumla cakir2607 +1 yıl Aaa neden Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ya Yorumla cakir2607 +1 yıl İyi bakalım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl konuşmak yerine git kek yap 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Canım hiç istemiyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben konuşunca dağıtıyorum 0 83 Yorumla Soran +1 yıl Dağıt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapık diyorlar sonra Yorumla Soran +1 yıl He bismillah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tövbe de kız 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Tövbe 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam kabul ettim 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özrünü işte 🤣 şeytana besmele ceza ya Yorumla Soran +1 yıl Evet evet ama senin kabul edeceğin bir şey değildi hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu özür dikmek olarak düşündüm 🤣 Yorumla Soran +1 yıl He öyle mi peki tamam öyle olsun hha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Besmeleyi geri çektin ya be Yorumla Soran +1 yıl Ya tamam 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanada sohbet beğendiremiyoruz 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bu mu sohbet? 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En güzel sohbet gırgır şamata ile olur napalm oturup ağlayalım mı 🤣 güldüren erkek mi ağlatan erkekmi hangisi Yorumla Soran +1 yıl Güldüren tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Ağla sen ağlayınca daha güzel olursun hep suya ihtiyaç var kuraklık kapıda Yorumla Soran +1 yıl Evet çok tatlıyımdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maşallah de bak kendi kendine nazar edecen 🤣 buna tövbe denir bak Yorumla Soran +1 yıl Sen de maşallah de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be ben demem 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Desene nolur ki ölür müsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ters teper ben dersem 🤣 ben ne istesem tersi oluyor Yorumla Soran +1 yıl A Yorumla Soran +1 yıl İyi peki hiçbir şey deme sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben susayım gözlerim konuşsun 😀 Yorumla Soran +1 yıl Gözlerini görmüyorum ama hadi bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güneş gözlüğü takıyorum güneşe alerjim var 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ahhh kıyamammm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalan işte bak bu 🤣 yalanın kokusunu alırım 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Abi sen komik çıktın yalnız heee 😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣 Bende ne zaman abi dersin diye bekliyordum içimin yağları eridi 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂 abimmmmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şımarma kız çarparım hee 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Çarpar mısın yoksa çarpılır mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küle işersen çarpılırsın 🤣 Yorumla Soran +1 yıl İşemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Aferim uslu kız ol derslerine çalış büyük yerlere gel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu bugün somurtuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Somurttuyor muyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Negatif enerji geliyor Yorumla Soran +1 yıl Vayyyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyücülük var bende ne sandın kork bakim nasıl korkuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Korkmam ben senden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla neşeni yok somurtak bişey olmuş 🤣 abi de bakim Yorumla Soran +1 yıl Abiiimmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Puştsun ahh yavrummm gel bi sarılak Yorumla Soran +1 yıl Sensin puşt hain Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben naptım be Yorumla Soran +1 yıl Puşt dedin bana utanmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Abiyim ben derim sen diyemezsin sana yasak atıp Yorumla Soran +1 yıl Allah allahhhhh ne saçmalık bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçti mi sinirin 😀 Yorumla Soran +1 yıl Sinirli değildim ki abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne o atar 😀 aa uyumamış bide snein uyku saatin geçmedi mi hem Yorumla Soran +1 yıl Ben bebek miyim lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣 Ben abi oluyorum ya sende ol bişey ne diyim off taş mı diyim Yorumla Soran +1 yıl Ne taşı ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Afrodit taşı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana laf yetiştircem diye yanlış taş attım ya Yorumla Soran +1 yıl Ha. Ha. Ha. Yorumla Soran +1 yıl Çok komiksin abicim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O sansin gizlediğin ablammm 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelliğin yazacaktım 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ha ha yine çok komiksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Sağol bebişim Yorumla Soran +1 yıl 😐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asık surat 🤨 Yorumla Soran +1 yıl Sensin o öküz ben neşeli biriyimdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abiden öküze uzanan serüven 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl İçten geldiği için sevinmelisin sus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Sevindim öküz olduğuma hiç bu kadar sevinmemiştim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim cano herkese öküz demem ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Çok ince bir kız ama ben görür görmez demiştim bu kız başka diye Yorumla Soran +1 yıl Yıaaağğğğ demiş miydin şapşik seniii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo yalan konuştum 🤣 nerden diyecem Yorumla Soran +1 yıl Puşt Yorumla Soran +1 yıl Pardon ağzımdan çıktı 🫢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Hemen inandım saf biri olarak öküzmdaha güzeldi 🤣 aslında eşek denmesini severim ama Yorumla Soran +1 yıl Eşşek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohh içimin yağları eridi 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Oh ne güzel Yorumla
capkinmemo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Kimseyle konuşulmuyorki 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş o Yorumla capkinmemo +1 yıl İnsanlar bilmiyorum eskisi gibi değil tahammulsuz Yorumla Soran +1 yıl Oda doğru Yorumla capkinmemo +1 yıl Herkes mutsuz gibi Yorumla Soran +1 yıl Evet bu durum çok sıkıcı Yorumla capkinmemo +1 yıl Herkes herseyden sıkılmış mutsuz falan Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂🤧🤧 Yorumla capkinmemo +1 yıl Tadi kaçti herseyin Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle ama kendisini bozmamak gerek yinede en iyisi öyle Yorumla capkinmemo +1 yıl Bozulcak biseymi kalmiş zaten Yorumla Soran +1 yıl Hahahah öyle bi dedin ki… üzüldüm Yorumla capkinmemo +1 yıl Uzulecek bisey yok Yorumla Soran +1 yıl Ben çok hızlı üzülürüm mutlu olurum Yorumla capkinmemo +1 yıl Bendede öyle Yorumla Soran +1 yıl Yaaaa cidden mi Yorumla capkinmemo +1 yıl Ani dususler yasiyorum Yorumla capkinmemo +1 yıl Boşluk veya başka seyler bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyleyim Yorumla Soran +1 yıl Kutuya mı Yorumla Soran +1 yıl He tamam 😂 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Niye ki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Spor ywp Yorumla Soran +1 yıl Yok valla canım sıkılıyor Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Benim de canımı sıkma negatif enerjinle 😃 Yorumla Soran +1 yıl Özür dilerim :)) genelde öyle değilimdir Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl İyi bari :) Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben been 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne çok heveslisin senin de mi canın sıkılıyor Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Evvet Yorumla Soran +1 yıl :((( Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Sohbet edelimm Yorumla Soran +1 yıl Edelimmm Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gel bakalım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Burdayım bile Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Bugün işten erken kaçtım bol bol vaktim var Yorumla Soran +1 yıl Aaa neden ki nasıl oldu bu Yorumla _Steampunker_ +1 yıl İzin kağıdı yazdım çıktım imza vermem lazım Yorumla
Chajkal Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Neden ki 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ne neden Chajkal +1 yıl Can sıkıntın Soran +1 yıl Bilmiyorum ki Chajkal +1 yıl Eski sevgili olayı falan mı Soran +1 yıl Yok ya ne alaka Chajkal +1 yıl Aman öyle olsun Soran +1 yıl Ne olsun Chajkal +1 yıl Senin gibi tatlis kızların canı hiç bir şeye sıkılmasın Soran +1 yıl Bence de… Chajkal +1 yıl Yaşın kaç peki Soran +1 yıl 26 Chajkal +1 yıl İyiymiş
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. Konuşalım 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Olurr Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Bekliyorum Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Benim de Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Hava soğuk dışarıdayım Yorumla Soran +1 yıl Niye canın sıkılıyor o zaman ya Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Sohbet edecek kimse yok Yorumla Soran +1 yıl Dışardan mı? Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Eveti Yorumla Soran +1 yıl Tek misin anlamadım Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Evet tekim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben ara konusalım 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur ara Yorumla Soran +1 yıl Ne araması Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaz ozaman Yorumla Soran +1 yıl Mesaj gönderilmiyor sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl t at Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tekrar yaz actım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl atabilirisn su an exprırn yetmıyordur peki Yorumla Soran +1 yıl Yeterliydi yeterli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hep aynı kral 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynı durumda mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet maalesef Yorumla Soran +1 yıl Ne yapıyorsun Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne konuşacağız 0 0 Yorumla
durden_tyler Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ne konuşucağız apla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ne istersen Yorumla durden_tyler +1 yıl Olur Yorumla
Bugünbayram Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Olur konuşalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama bugün bayram değil (henüz) Yorumla Bugünbayram +1 yıl Saçmalamışsın 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ben mi? Yok be Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne konuşucaz aşkım 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Ne aşkısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bebeğim desem bebek mi olucaksın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olmayız abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak sen abi diyince bende abi olmuyorum aynı yaş aralığındayız 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahhahaha ya herkese abi derim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi deme lazım olur 😂 Yorumla Soran +1 yıl He tabi tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok tatlı bişeysin ısırıcam şimdi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyleyim Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanki evet desen ısırabilecekmişim gibi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Oda doğru valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulabildin mi aradığını Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşacak birileriniDüzgün biri çıktı mı yani Yorumla Soran +1 yıl Haaaa sohbet ediyorum evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzgünü çıktıysa şanslısın buralarda denk gelmek zordur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sende haklısın bayadır girmedim buraya hemde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değişen pek bir şey yok yine her yer sapık dolu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet harbiden öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşiniz çok zor Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekler konusundaİyi düzgün birini bulmak zor Yorumla Soran +1 yıl Evet öyledir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki hafta önceki soruyu güncellemekte ne bileyim 😂 Can sıkıntısında seviye atlamışsın Yorumla Soran +1 yıl Napim be abi aynı soruyu sormak yerine güncellemek daha mantıklı geldi bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Annem çocukken derdi ki: Tanımadığın insanlarla konuşma, kandırırlar seni diye tembihlerdi. O yüzden korkarım.🙄
Asıl ben korkmalıyım
konuya duruma ve konunun gelişeceğe ortama dayalı olarak cevap vermeye tercih ederim. yani insan en azından masaya yatırma konusunun olmasını ister :D
Teklifin hâlâ geçerli ise ve depresif değilsen olar
Depresif değilimmmmm
Yazar mısın peki
Teşekkür ederim gerçekten buna hiç beklemiyordum
Teklif geçerli mi hala? :))
Evett
Burada bir sürü insan var seç birini konuş
Niye seçeyim ki
Konuşmak isteyen sensin herkesle sohbet olmaz. Ayrıca gizlisin millet nasıl yazacak
Tamam abi
Benim kadar canin sıkkın olamaz
Niyeymiş o
Hayatimin şokunu ve mutsuzluğunu yaşiyorum tahmin edemezsin halimi
Anlat
Yaşın gerçekte yaşına uygun uyar mı
Evet
Buyur o zaman
Ne yapıyorsun
Evde uzanıyorum sen ne yapıyorsun
Dizi izliyorum uzanarak
İyi nerelisin isim
Olur istersen
Nasılsın ne yapıyorsun
İyiyim dizi izliyorum ama sıkılıyorum hala fkmdkcm sen ne yapıyorsun
Yürüyüş yapmayı deneyebilirsin hava almak iyi gelir. İyim bende teşekkürler çalışıyorum
Yalnız olmaz işte canım istemiyor
O zaman birini bulalım yanına eşlik edecek 😅
Kimse yok
Neden yok peki
Herkes meşgul
İşleri düşünce meşguliyet kalmaz
Ve çok arkadaşım yok
Senmi istemiyorsun olmasını yoksa onlar mı istemiyor
Ben galiba
Nedeni nedir
Yok ki yani en iyisi böyle
Yanlızlığı seviyoruz yani
Aynen öyle
Yanlızlik güzeldir bazen de kötü
Evet öyle maalesef
İkisinden birini seçmek gerekir
İstemiyorum haha
Aaa olmaz ki ama böyle 😅
Niyeymiş
Ya yanlızlığı seçip sıkılmayi göze alacaksın
İstemiyom :)
tamam isteme
Aaa neden
Bilmiyorum ya
İyi bakalım
konuşmak yerine git kek yap
Canım hiç istemiyor
Ben konuşunca dağıtıyorum
Dağıt
Sapık diyorlar sonra
He bismillah
Tövbe de kız 🤣🤣
Tövbe 😂😂😂😂😂😂😂
Tamam kabul ettim 🤣
Neyi
Özrünü işte 🤣 şeytana besmele ceza ya
Evet evet ama senin kabul edeceğin bir şey değildi hahaha
Onu özür dikmek olarak düşündüm 🤣
He öyle mi peki tamam öyle olsun hha
🤣 Besmeleyi geri çektin ya be
Ya tamam 😂
Sanada sohbet beğendiremiyoruz 🤣
Bu mu sohbet? 😂
En güzel sohbet gırgır şamata ile olur napalm oturup ağlayalım mı 🤣 güldüren erkek mi ağlatan erkekmi hangisi
Güldüren tabiki
🤣 Ağla sen ağlayınca daha güzel olursun hep suya ihtiyaç var kuraklık kapıda
Evet çok tatlıyımdır
Maşallah de bak kendi kendine nazar edecen 🤣 buna tövbe denir bak
Sen de maşallah de
Yok be ben demem 🤣🤣
Desene nolur ki ölür müsün
Ters teper ben dersem 🤣 ben ne istesem tersi oluyor
A
İyi peki hiçbir şey deme sen
Ben susayım gözlerim konuşsun 😀
Gözlerini görmüyorum ama hadi bakalım
Güneş gözlüğü takıyorum güneşe alerjim var 😀
Ahhh kıyamammm
Yalan işte bak bu 🤣 yalanın kokusunu alırım 🤣
Abi sen komik çıktın yalnız heee 😂😂😂😂
🤣🤣 Bende ne zaman abi dersin diye bekliyordum içimin yağları eridi 🤣🤣
😂😂😂😂😂 abimmmmmm
Şımarma kız çarparım hee 🤣
Çarpar mısın yoksa çarpılır mısın
Küle işersen çarpılırsın 🤣
İşemem
🤣 Aferim uslu kız ol derslerine çalış büyük yerlere gel
Ne oldu bugün somurtuyorsun
Somurttuyor muyum
Negatif enerji geliyor
Vayyyy
Büyücülük var bende ne sandın kork bakim nasıl korkuyorsun
Korkmam ben senden
Valla neşeni yok somurtak bişey olmuş 🤣 abi de bakim
Abiiimmmm
🤣 Puştsun ahh yavrummm gel bi sarılak
Sensin puşt hain
Ben naptım be
Puşt dedin bana utanmaz
🤣 Abiyim ben derim sen diyemezsin sana yasak atıp
Allah allahhhhh ne saçmalık bu
Geçti mi sinirin 😀
Sinirli değildim ki abi
Ne o atar 😀 aa uyumamış bide snein uyku saatin geçmedi mi hem
Ben bebek miyim lan
🤣🤣🤣 Ben abi oluyorum ya sende ol bişey ne diyim off taş mı diyim
Ne taşı ya
🤣 Afrodit taşı
Sana laf yetiştircem diye yanlış taş attım ya
Ha. Ha. Ha.
Çok komiksin abicim
O sansin gizlediğin ablammm 🤣🤣
Güzelliğin yazacaktım 🤣🤣
Ha ha yine çok komiksin
🤣 Sağol bebişim
😐
Asık surat 🤨
Sensin o öküz ben neşeli biriyimdir
Abiden öküze uzanan serüven 🤣🤣
İçten geldiği için sevinmelisin sus
🤣 Sevindim öküz olduğuma hiç bu kadar sevinmemiştim
Rica ederim cano herkese öküz demem ;)
🤣 Çok ince bir kız ama ben görür görmez demiştim bu kız başka diye
Yıaaağğğğ demiş miydin şapşik seniii
Yoo yalan konuştum 🤣 nerden diyecem
Puşt
Pardon ağzımdan çıktı 🫢
🤣 🤣 🤣 Hemen inandım saf biri olarak öküzmdaha güzeldi 🤣 aslında eşek denmesini severim ama
Eşşek
Ohh içimin yağları eridi 🤣
Oh ne güzel
Kimseyle konuşulmuyorki
Nedenmiş o
İnsanlar bilmiyorum eskisi gibi değil tahammulsuz
Oda doğru
Herkes mutsuz gibi
Evet bu durum çok sıkıcı
Herkes herseyden sıkılmış mutsuz falan
Evet 😂🤧🤧
Tadi kaçti herseyin
Evet öyle ama kendisini bozmamak gerek yinede en iyisi öyle
Bozulcak biseymi kalmiş zaten
Hahahah öyle bi dedin ki… üzüldüm
Uzulecek bisey yok
Ben çok hızlı üzülürüm mutlu olurum
Bendede öyle
Yaaaa cidden mi
Ani dususler yasiyorum
Boşluk veya başka seyler bilmiyorum
Ben de öyleyim
Kutuya mı
He tamam 😂
Niye ki
Bilmiyorum
Spor ywp
Yok valla canım sıkılıyor
Benim de canımı sıkma negatif enerjinle 😃
Özür dilerim :)) genelde öyle değilimdir
İyi bari :)
Ben been
Ne çok heveslisin senin de mi canın sıkılıyor
Evvet
:(((
Sohbet edelimm
Edelimmm
Gel bakalım
Burdayım bile
Bugün işten erken kaçtım bol bol vaktim var
Aaa neden ki nasıl oldu bu
İzin kağıdı yazdım çıktım imza vermem lazım
Neden ki
Ne neden
Can sıkıntın
Bilmiyorum ki
Eski sevgili olayı falan mı
Yok ya ne alaka
Aman öyle olsun
Ne olsun
Senin gibi tatlis kızların canı hiç bir şeye sıkılmasın
Bence de…
Yaşın kaç peki
26
İyiymiş
Yukum gelir
Konuşalım
Olurr
Bekliyorum
Benim de
Niye ki
Hava soğuk dışarıdayım
Niye canın sıkılıyor o zaman ya
Sohbet edecek kimse yok
Dışardan mı?
Eveti
Tek misin anlamadım
Evet tekim
ben ara konusalım
olur ara
Ne araması
yaz ozaman
Mesaj gönderilmiyor sana
t at
tekrar yaz actım
atabilirisn su an exprırn yetmıyordur peki
Yeterliydi yeterli
hep aynı kral
Aynı durumda mısın
Evet maalesef
Ne yapıyorsun
Ne konuşacağız
Ne konuşucağız apla
Bilmiyorum ne istersen
Olur
Olur konuşalım
Teşekkür ederim ama bugün bayram değil (henüz)
Saçmalamışsın 😅
Ben mi? Yok be
Ne konuşucaz aşkım
Ne aşkısı
Bebeğim desem bebek mi olucaksın 😂
Olmayız abi
Bak sen abi diyince bende abi olmuyorum aynı yaş aralığındayız 😂
Hahhahaha ya herkese abi derim
Abi deme lazım olur 😂
He tabi tabi
Çok tatlı bişeysin ısırıcam şimdi 😂
Evet öyleyim
Hayır tabiki
Sanki evet desen ısırabilecekmişim gibi 😂
Oda doğru valla
Bulabildin mi aradığını
Neyi
Konuşacak birilerini
Düzgün biri çıktı mı yani
Haaaa sohbet ediyorum evet
Düzgünü çıktıysa şanslısın buralarda denk gelmek zordur 😂
Sende haklısın bayadır girmedim buraya hemde
Değişen pek bir şey yok yine her yer sapık dolu 😂
Evet harbiden öyle
İşiniz çok zor
Ne anlamda
Erkekler konusunda
İyi düzgün birini bulmak zor
Evet öyledir
İki hafta önceki soruyu güncellemekte ne bileyim 😂 Can sıkıntısında seviye atlamışsın
Napim be abi aynı soruyu sormak yerine güncellemek daha mantıklı geldi bana