Diğer Gelde kafayı yeme? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Koluma lazer yapıyordum dovmeme denk geldi ne bok yicem bilmiyorum Gelde kafayı yeme? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. Bir şey gözükmüyor normal. 0 0 Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl 3d dovme olmuş literatürde böylesi de var dersin 🤣🤣🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl arapça bişiler yazıyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Türkçe Yorumla ElCuco +1 yıl kes mülteci Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Iyileşince üstünden gecer dovmecin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Pis acıdı Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Orası şu an yara iyi bakmalisin düzgün iyileşmesi icin yanik izi gibi kalmasin diye Yorumla Soran +1 yıl Dalginligima geldi Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Olsun bişey olmaz , geçmiş olsun Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 3 boyutlu dövme ospdşflks 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha cidden Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Yeni nesil boş ver skldjf Yorumla Soran +1 yıl Yeniydi dovemem Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Daha yeni olmuş işte lksdjlf Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapacak bişey yok maalesef 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Acayip canımı yaktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanar kanka yani çok sıkıntı yanık oluşabilir dikkat etmek lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızarıklık var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok sisiti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerende dövmen Yorumla Soran +1 yıl Kol içi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi yaaa çık kötü su toplamasa iyi Yorumla Soran +1 yıl Şimdilik şiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi yaaa geçmiş olsun çok kötü mü Yorumla Soran +1 yıl Güldüm bir nokta var kızımın ismi el diye kalacak ilk üç harf gidince Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahahahah 😂😂 hemen isim değişikliğine gidiyoruz o zaman 😅 sorun olmaz ya yeniden yaptırırsın Yorumla Soran +1 yıl Zaten gene istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu defa ne yapacaksın aklında ne var Yorumla Soran +1 yıl Koluma motif Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm ne motifi yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha kararını vermedin mi Yorumla Soran +1 yıl Eşim istemiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşin neden karışıyor ki senin vücudun sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Bir bilsem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee bahanesi neymiş neden istemiyormuş Yorumla Soran +1 yıl Dogalligimi bozuyormusz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha çok güldüm yaaa böyle sebep mı olur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Cins işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam tamam sinirlenme sen kocan sonuçta yapacak bişey yok 😅 gizliden yaparsın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zehri emip dışarı atmak isterim izninizle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Kemaldesin Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Hiç güzel değil zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İsim yazıyor Yorumla Kemaldesin +1 yıl Olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir şey gözükmüyor normal.
3d dovme olmuş literatürde böylesi de var dersin 🤣🤣🤣
😄😄😄
arapça bişiler yazıyo
Türkçe
kes mülteci
Iyileşince üstünden gecer dovmecin
Pis acıdı
Orası şu an yara iyi bakmalisin düzgün iyileşmesi icin yanik izi gibi kalmasin diye
Dalginligima geldi
Olsun bişey olmaz , geçmiş olsun
3 boyutlu dövme ospdşflks
Ahaha cidden
Yeni nesil boş ver skldjf
Yeniydi dovemem
Daha yeni olmuş işte lksdjlf
Yapacak bişey yok maalesef
Acayip canımı yaktı
Yanar kanka yani çok sıkıntı yanık oluşabilir dikkat etmek lazım
Kızarıklık var mı
Yok sisiti
Nerende dövmen
Kol içi
Hadi yaaa çık kötü su toplamasa iyi
Şimdilik şiş
Hadi yaaa geçmiş olsun çok kötü mü
Güldüm bir nokta var kızımın ismi el diye kalacak ilk üç harf gidince
Hahahahahah 😂😂 hemen isim değişikliğine gidiyoruz o zaman 😅 sorun olmaz ya yeniden yaptırırsın
Zaten gene istiyorum
Bu defa ne yapacaksın aklında ne var
Koluma motif
Hmm ne motifi yapacaksın
Bilmem ki
Daha kararını vermedin mi
Eşim istemiyor
Eşin neden karışıyor ki senin vücudun sonuçta
Bir bilsem
Eee bahanesi neymiş neden istemiyormuş
Dogalligimi bozuyormusz
Hahaha çok güldüm yaaa böyle sebep mı olur 😂