Konuştuğum biri var ve onunla konuştuğumdan beri iyi hissetmiyorum neden acaba?

6 aydır konuşuyoruz ve acayip gizemli biri hatta ilk başta bana söylediği her şey yalan çıktı numarımı istiyordu bende vermedim o da benim iznim dışında herşeyimi öğrendi panelden (aşağı yazarım, babamın ve üzerinde ki numaraları , kuzenim tcsini falan) dün de adresimi söyledi bende artık orada yaşamadığımızı ama kaydımızı almadığımızı söyledim ama yazdığı mahalle, sokak falan doğruydu şu an konuşmamın sebebi ise benden bir şey saklıyor ve bunu öğrenmek istiyorum neyse ben bunla konuştuğumdan beri iyi hissetmiyorum , yemeyi çok severim ama artık o kadar yemiyorum midem bulanıyor, su içerken bile midem bulanıyor içemiyorum su, karnım başım falan ağrıyor, zaten uyku sorunum vardı şimdi daha da arttı ve bazen de uyusamda uykumu asla alamıyorum bunun gibi bir sürü sorun var neden acaba arkadaşım bu nedenleri vücut o kişi yanlış kişi tepki gösteriyormuş dedi sizce?

Bi de bu bana şey yazdı "Ya biliyorsun ben biraz sıkıntılı işlerle uğraşıyorum. Amacım güvenlik sağlamak, anonim kalmak. Bundan mütevellit pek şahsi doğru bilgi vermem".

Aslında biraz daha olay varda onlar çok uzun diye yazmadım (cezaevine girmiş sözde, ilk başta söylediği her şey yalan , başkalarına da kendini başka tanıtmış, herkes garip ve gizemli biri olduğunu söylüyor )

Öğrendikleri de şunlar;

Kimlik Numarası.

Seri No.

Son Geçerlilik Tarihi.

Adı Soyadı.

Cinsiyet.

Doğum Tarihi.

Doğum Yeri.

Medeni HAL.

NÜFUS.

İl Nufus.

İlçe.

Anne ADI.

Baba ADI.

Aile Sıra No.

Sıra No.

Cilt No.

Nüfus Köy.

Din.

Kimlik TİPİ.

Kimlik Kayıt Yeri.

Veren Kurum.

Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
.,.
Konuştuğum biri var ve onunla konuştuğumdan beri iyi hissetmiyorum neden acaba?