6 aydır konuşuyoruz ve acayip gizemli biri hatta ilk başta bana söylediği her şey yalan çıktı numarımı istiyordu bende vermedim o da benim iznim dışında herşeyimi öğrendi panelden (aşağı yazarım, babamın ve üzerinde ki numaraları , kuzenim tcsini falan) dün de adresimi söyledi bende artık orada yaşamadığımızı ama kaydımızı almadığımızı söyledim ama yazdığı mahalle, sokak falan doğruydu şu an konuşmamın sebebi ise benden bir şey saklıyor ve bunu öğrenmek istiyorum neyse ben bunla konuştuğumdan beri iyi hissetmiyorum , yemeyi çok severim ama artık o kadar yemiyorum midem bulanıyor, su içerken bile midem bulanıyor içemiyorum su, karnım başım falan ağrıyor, zaten uyku sorunum vardı şimdi daha da arttı ve bazen de uyusamda uykumu asla alamıyorum bunun gibi bir sürü sorun var neden acaba arkadaşım bu nedenleri vücut o kişi yanlış kişi tepki gösteriyormuş dedi sizce?
Bi de bu bana şey yazdı "Ya biliyorsun ben biraz sıkıntılı işlerle uğraşıyorum. Amacım güvenlik sağlamak, anonim kalmak. Bundan mütevellit pek şahsi doğru bilgi vermem".
Aslında biraz daha olay varda onlar çok uzun diye yazmadım (cezaevine girmiş sözde, ilk başta söylediği her şey yalan , başkalarına da kendini başka tanıtmış, herkes garip ve gizemli biri olduğunu söylüyor )
Öğrendikleri de şunlar;
Kimlik Numarası.
Seri No.
Son Geçerlilik Tarihi.
Adı Soyadı.
Cinsiyet.
Doğum Tarihi.
Doğum Yeri.
Medeni HAL.
NÜFUS.
İl Nufus.
İlçe.
Anne ADI.
Baba ADI.
Aile Sıra No.
Sıra No.
Cilt No.
Nüfus Köy.
Din.
Kimlik TİPİ.
Kimlik Kayıt Yeri.
Veren Kurum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uzak dur direk engelle normal değil bu bilgileri bulan biri sana yararı olmaz bi anda çat diye bağlantıyı kes hicbirsey düşünmeden korkmadan
babamı arar ya da eve bir şey falan gönderir diye de korkuyorum
Adult görselini attınmı ona önceden zamanında cekinceliklerinmi var eger yoksa hic korkma uyduruyor dersin ne derse desin direk engelle eger öyle bitseyleri yoksa bu bilgileri alan imkanı olan kurum da calısan biriyse mesleği kötüye kullanmaktan izinsiz bilgi edinmekten ihraç olur hakkında dava acılır
E devlet şifreni değiştir öncelikle
Telefon numarana adaptasyonlu olsun şifre gelsin ordan alınabilir bu bilgiler
Eskiden ben bunla hangi bilgilerimi paylaştım diye düşün bu tip bilgileri görebileceği bir şifre kullanıcı adı vesaire
Aslında ben bunun söylediği yaştan büyük ve böyle işte çalıştığı biri olduğunu düşünüyorum
Yok sadece dalgınlığıma gelip soy adımı söyledim işte
Savcılağa vericem seni ailemle görüstüm de engelle
Eğer bir kurumda memnursa hicbirsey yapmaz yapamaz emin ol bastan kendi başı yanacağını bilir göze alamaz sadece senden istedği seyi elde etmek icin alttan kork diye böyle bilgileri sana sunuyor engelle gitsin güven bana birsey olmayacak
Dimi yoksa ben başıma harbi bela alırım
Kesinlikle!!
Ben bunda dedim hani vermeyeceğim neden uzatıyorsun o da ben artık buna inada bindirdim yoksa arayacağımdan falan değil dedi
Uzatma direk engelle hersey bi anda sönecek bitecek
Onu engelee burnuma kötü kokular geliyor
Gelsin zaten öyle
Niye devam ediyon o zmn
Çünkü bir şey var gizlediği onu öğrenmek istiyorum
ne sakliyor senden bence sen cok ugrasma iyi biri degil ve basina dert açar
Adam evli felandir
Ay dur bunu hiç düşünmedim
Allahimmm
Ben harbi m*lım
Resmen FBI ajanı tarafından aradım ama hale
Gurursuz gibi devam ediyorum
Basina bela alacaksin nerden tanistin onunla
Bi tane dil öğrenme sohbet etme uygulamasından ilk defa başıma böyle bir şey geldi zaten (hello talk diye bir uugulama)
Biliyorum uzak dur bence basina bela alacaksin
Harbi ya çok fena başıma bela alacakmışım gibi hissediyorum
sende kaşınıyon
maddi manevi problemlerin olur uzak dur
M*lım çünkü
İşte bu da ayrı bi sorun
Bu nee laa
Deccal
Hadi o deccal sen niye konuşmayı uzatmisin
Çünkü bir şey var gizlediği onu öğrenmek istiyorum
Maşallah o seni çoktan öğrenmiş
Off evet aslında babamı arar ya da eve bir şey falan gönderir diye de korkuyorum
Konusuyormusun daha peki
Evet bu yüzden
Elini verdin bak kolunda gidecek yapma
Batmışım batacağım kadar zaten
Zararın neden dönersen kar
İshjk atarmisin
Evet harbi haklısınız