38 yaşındayım çizgi kaz ayağı vs yok şu an rengi eşitliyor eskiye göre fondöten sürme ihtiyacım çok azaldı burdan anlıyorum kızarıklık oluyor ama ertesi gün güneş koruyucu mutlaka sür birde onarıcı kirem avene sürüyorum
Maşallah ya. Şimdi bende ufak sivilce izi var. Renk eşitsizliği var birazcık. Birde alında ince çizgi. Başka sorun yok çok şükür. Araştırdım en iyisini retinol diyorlar çoğu sorunu cozebiliyor ve belli yaştan sonra kullanılması gerekiyor. Bir de güneş kremi kesinlikle kullanacağım yanında.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
A313 kullanıyorum haftada 1 ama kaşıntı hissinden ötürü sürmek istemiyorum faydası var
Ne gibi faydası oldu
38 yaşındayım çizgi kaz ayağı vs yok şu an rengi eşitliyor eskiye göre fondöten sürme ihtiyacım çok azaldı burdan anlıyorum kızarıklık oluyor ama ertesi gün güneş koruyucu mutlaka sür birde onarıcı kirem avene sürüyorum
Maşallah ya. Şimdi bende ufak sivilce izi var. Renk eşitsizliği var birazcık. Birde alında ince çizgi. Başka sorun yok çok şükür. Araştırdım en iyisini retinol diyorlar çoğu sorunu cozebiliyor ve belli yaştan sonra kullanılması gerekiyor.
Bir de güneş kremi kesinlikle kullanacağım yanında.
Zaten güneş kremi sürmeden çıkma dışarı
Çok zaman ihmal ettik ya. Bilmiyordum ki bu kadar önemli olduğunu
Sen normal erkekmisin
Bu nasıl soru 😂😂😂
Haklısın afedersin retinolu herkes bilmez özellikle beylerin ilgisini çekmez
Şimdi aklına şey geldi dimi böyle askoe kusko bı adam 😂😂😂 sakın öyle düşünme. Ben bakım konusunda bilgiliyim hemde çok dikkat ediyorum
Evet lip glos süren biri falan ama benim hatam yani temiz cilt pürüzsüz ten herkesin olmalı
Estağfurullah size neler yaptığımı anlatmak istiyorum
Takip attim
Çok istek var bilemiyorum sen yaz🤗
Levelim az olduğu için yazamıyorum. Michael ile baslayan
Retinol kullanmaya baslayacaksan Güneş kremini asla eksik etmeyeceksin yüzünden
Güneş kremi zaten sürekli kullanılması lazim
Hiçbir şeye yaramıyor