Diğer Kimler hangi şehirde bakalımmmm? materialgirl_ Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bennn çanakkale👉👈 Güncellemeler+1 yıl Merkez Kimler hangi şehirde bakalımmmm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Ankara var 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bnde İstanbul . C. kake guzel yer severim 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Günahlar şehri İstanbul 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Samsun 0 10 Yorumla materialgirl_ +1 yıl Benim amcam Vezirköprü belediye başkanı Yorumla materialgirl_ +1 yıl Ya offff anlamadın espriyi zkxvxkxbxkdjs Yorumla materialgirl_ +1 yıl Ismarlama her yerden yazmayı da bırak skxgzksmd Yorumla fenerli_dunya +1 yıl 😄😄 Yorumla materialgirl_ +1 yıl Yokkkk Yorumla Azdımmyazmalısın +1 yıl Ahaha olmaz gidemem kusura bakma :)) kabul et ve mutluluğa giden yolda ilk adımı atalım Yorumla materialgirl_ +1 yıl Zlzvzksbsldjd seda sayan bile g. tüyle güldü Yorumla fenerli_dunya +1 yıl Abaza bey başka yerden yaz da ha bire bana bildirim gelmesin bu sayede nasıl fikir 😊 Yorumla materialgirl_ +1 yıl Hahahahahah çığlık attım Yorumla Azdımmyazmalısın +1 yıl 😅 Adama ayıp oluyor aşko gel başka yere gidelim Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl İzmir 1 1 Yorumla Azdımmyazmalısın +1 yıl Kızları güzle demiyorlar boşa :)) Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. İstanbul34 0 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bursalıyam ezelden 0 0 Yorumla
Azdımmyazmalısın Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bende Çanakkale merkez neresindesin? 0 1 Yorumla Azdımmyazmalısın +1 yıl Ahh aşko hadi Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 783 cevap paylaştı. İstanbul 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Balıkesir 0 0 Yorumla
canimisıkmayinn Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl dünya 0 2 Yorumla materialgirl_ +1 yıl Vay canına asi kız Yorumla canimisıkmayinn +1 yıl ıunhvythkfjhlfkhnjjnftıh Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hatay Dörtyol 2 4 Yorumla materialgirl_ +1 yıl Kırıkhanda yaşamıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelll şimdi virane ama Yorumla materialgirl_ +1 yıl Evet mahvoldu güzelim şehir gerçi suriyeliler bastı her yeri memleket kalmadı ki Yorumla materialgirl_ +1 yıl Deprem de tuzu biberi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ankara var
Samsun Atakum❤️
Bnde İstanbul . C. kake guzel yer severim
Ben İstanbul ya sen neredesin
Günahlar şehri İstanbul
Çanakkale nin neresi?
Samsun
Benim amcam Vezirköprü belediye başkanı
Ya offff anlamadın espriyi zkxvxkxbxkdjs
Ismarlama her yerden yazmayı da bırak skxgzksmd
😄😄
Yokkkk
Ahaha olmaz gidemem kusura bakma :)) kabul et ve mutluluğa giden yolda ilk adımı atalım
Zlzvzksbsldjd seda sayan bile g. tüyle güldü
Abaza bey başka yerden yaz da ha bire bana bildirim gelmesin bu sayede nasıl fikir 😊
Hahahahahah çığlık attım
😅 Adama ayıp oluyor aşko gel başka yere gidelim
İzmir
Kızları güzle demiyorlar boşa :))
İzmir
İstanbul
İstanbul34
Bursa
tekirdağ
Ankara
Bursalıyam ezelden
Bende Çanakkale merkez neresindesin?
Ahh aşko hadi
İstanbul
Tekirdağ
Çorlu bende
Ankara
27..
Çanakkalenin neresi
İstanbull
İstanbul
Balıkesir
İst Anadolu
dünya
Vay canına asi kız
ıunhvythkfjhlfkhnjjnftıh
Hatay Dörtyol
Kırıkhanda yaşamıştım
Güzelll şimdi virane ama
Evet mahvoldu güzelim şehir gerçi suriyeliler bastı her yeri memleket kalmadı ki
Deprem de tuzu biberi
34 canım
Kayseri
İzmir
İstanbul