Biliyorum biraz tuhaf olucak , ben pek rastlamadım , hatta belki ilk olucak ama ben Kur'an'ı Kerim okuyorum ve cuzlerimi yetistirmedim, yardım lazım okuyabilecek olanlar yazabilir mi? 🥺🥺
10 cüz gerideyim şu an , yardimm 🥺🤲🏻
Biliyorum biraz tuhaf olucak , ben pek rastlamadım , hatta belki ilk olucak ama ben Kur'an'ı Kerim okuyorum ve cuzlerimi yetistirmedim, yardım lazım okuyabilecek olanlar yazabilir mi? 🥺🥺
10 cüz gerideyim şu an , yardimm 🥺🤲🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunu burada bulamazsın ki. Ramazanda bitireceksin galiba ama niyetin önemli. Ramazandan sonraya aksasa da bir şey olmaz 😊
Ay sorma kime yazdiysam valla müsait değilim hele bütün kızlar aynı gün regl olmuş şaka gibi 😂
Takip et istersen internetten açta daha hızlı olabilir. Ben yardım etmek isterdim ama sıkılıyorum arapça okurken
Sıkılıyorum demeyeydim iyiydi 😂🤭 tövbe yarabbim bende çarpılacam valla benimde işlerim yogun birde iftardan sonra ölü gibi oluyorum
😂😂 dinleme güzel de hatim ayrı bir şey. Tını dinlemek gibi bir şey Arapça bilmiyorsan eğer. Küçümsediğimden değil o tınının da faydası vardır elbet ama devamlı yapabileceğim bir şey değil. Türkçesini okuyorum daha çok. Sende illa ramazanda bitirmek zorunda değilsin bence.
E tabi öylede artık niyet ettim ya istiyorum bitirmek Allah'ın izniyle 🤗🥰
Bitirirsin inşallah o zaman 😊
Keşke okumayı bilsem unuttum bakmaya bakmaya cidden ya
okuyabildigin kadarını oku kalanında internetten cuzleri dinleyerek takibini gerçeklestir
Tam yerine açmışsın konuyu 🤣 keşke okusaydım ama maalesef öğrenip unutanlardanım
Okumayı bilseydim okurdum hakkını helal et
Estağfurullah ne hakkı 🤗
umarım başarırsın reis.
arap masalına ayıracak vaktim yok kusura bakma
Tamam dinozor ! Arap masallarına ayıracak vaktin yoksa karşımdaki insana ve fikirlerine nasıl saygı duyarım içerikli kitaplara vakit ayır.
saygısızlık yok ki ortada.