Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar haber ettim izin istemedim hayır dedi. Ne var bunda dedim hayır dedim üstüne bir şey söyleme birlikte gideriz dedi. İlişkimize ciddi bakıp bana değer verdiği için bir şey demedim ama ciddi manada beni de sıkmaya başladı. Ama normalde de benden izin al diyor her konuda izin istememi istiyor ben mi abartıyorum diyorum canımı sıkmaya başladı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kıskanıyo seni. Eğer ciddi düşünüyosanız gitme bence de. Adam da haklı orada sarkıntılık yapan tipler olacaktır.
Bir insan sevgilisinden niye izin ister ki hayır yani neyin izni !
Nereye gidşceksşn ki
Gitmicem de ama git köle misin kızım ilerde pişman olursun ayrılırsan fazla fedakarlık yaptım diye
Anlar ki hep arıyor görüntülü arıyor normal arıyor anlar yani net şekilde. Bir kere zaten uni çıkışında arkadaşlarla kahve icicem dedim erkek varsa hayır dedi erkek vardı tamam dedim gecistirdim ama içtim ders uzadı dedim servise geç bindim diye işkillendi yalan söylemedin dimi hadi bakalım öyle olsun dedi. Anlıyor yani. 28 yaşında o da benden 6 yaş büyük
Yani kanka zaten sorunlu bir tip gibi. Bu kadar taviz verme yine sen birisin
Sana saygısı yok güveni de yok ayrıl
İzin vermiyor? Baban mı o senin
Haber ettim izin istemedim hayır dedi. Ne var bunda dedim hayır dedim üstüne bir şey söyleme birlikte gideriz dedi. İlişkimize ciddi bakıp bana değer verdiği için bir şey demedim ama ciddi manada beni de sıkmaya başladı
Sana değer veren insanı seni kısıtlayıp fanusa koymasından mı anlıyorsun?
Bana değerini bundan dolayı biçsem bu şekilde yazmazdım. yazdığımı çok yanlış anlamışsın. Bana değer verdiği için şu anlık buna sustum ama ciddi manada sıkmaya başladı. Değerini de farklı mevzularda ölçüp o kanıya vardım
Sen de benim demek istedigim seyi anlamamıssın canım, sana deger veren erkek senın hosuna gidecek seyler icin onune taş koymaz ne alaka dersen en basit ornekle diyetim yarın oburgun egitim icin sehir dısı sehir ici bir yere gideceksin varsayalım sana hayır gidemezsin diyecek bu mu deger vermek? Seni seven deger veren destek olur yarın oburgun bu cocukla evlendiginde yandın
Doğru diyosun.
Zaten senden yaşlıymış awk s et yasıtını bul yaslıyı napcan
Yasitimla oldum ilk hiçbir şeyime de karismazdı ne giyersem giyeyim saygı duyardı ama p.. zevenklik yaptı sonunda:)) tabi şimdi ondan sonra bu bi el üstünde tutuyor gibi geldi ama bu da sıkmaya başladı negatif yönü de çok
Ya canım bos ver yasıt daha iyidir bu dîngil ustunde hakimiyet kurmaya calısıyor afedersin ama seni evcillestirmeye calısıyoe 22 yasındasın 2 sene sonra dayın yasında olcak kendine gel be kızımm genc erkek bir sürü
Ha sunuda diyim bir erkek sevgilisini boyle mâlca kıskanıyorsa kendi bi bôklae yiyordur haberin olsun
Niye gitmeni istemiyor? Kendi demek ki gittiginde ordaki kızları süzüyor sarkıyor onlara sen gidince erkeklerde sana oyle yapacak biliyor kisi kendinden bilir isi uyann wake upp canımm
Benım bi arkadas vardı sevgilisi cok kıskanctı acık giymedigi halde karışırdı düsün yani tek acık yeri başıydı her neyse noldu sonra bu cocuk arkasından horospu dedigi kızla gorusmus etmis artık boyle diyim sana o yuzden kıskanc erkekten kaç tum b@ku bunlar yiyor
Gerçekten yaşça büyük cekilmezmis çabuk da yoruluyor
Haklısın öylesi de var çok.
E herhalde kendi yasıtınla enerjik dinamik iliskin olur mesela ben yasıtımı secerim daha enerjik oluyor yaslıyı napayım awkk
Benjm ağırbaşlı olgun ilgimi çekiyordu 6 yaş büyük yine küçük geliyordu düşün ama bi ilişkinin içinde bulununca anladım çok sıkıcılarmis
Kızım 6 yas cok buyuk fark yani olmaz yasıtını bul
Ona ne ki
Hapiste misin ve o gardiyan mi her seyde izin isteyeceksin haber verirsin olur biter
Sıkmaya başladı zaten düzelir mi bilmiyorum
Duzelmez aksine daha da kotuye gidecek seni sikmayi gectim bogacak kavgalar etmeye baslayacaksiniz surekli uzgun olacaksin her seyi burnunds getirmeye baslayacak
Kızları tanıyor mu