Uzaya iner inmez hemen bütçe dostu bir pansiyon aradım. Yerleştikten sonra uWu çikolatalı Nutella kavanozumu koyacak güneş almayan bir yer arardım. Ondan sonra çıkar gezerdim uzayı biraz. Yakın gezegenlere turlara katılırdım. Tatil sürem bitince de mekiğe biner dünyaya geri dönerdim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uyurdumm😂
291 Yorumla- +1 yıl
@fesfs yaa kıyamam sana dünün yorgunluğu anca çıkardı zaten gider gitmez biraz uyu dinlen en güzeli
- +1 yıl
@fesfs sen uyanınca ben sana uzayda kömür ateşinde birde közde kahve yaparım bütün yorgunluğun gider 🤗🙋
- +1 yıl
@fesfs yaa yorumlar beni çok güldürdü okadar vizyonsuzuz ki kimisi uzaya işemeye gider , kimisi tükürmeye , kimisi rakı içmeye , kimisi zamparalik yapmaya 😂 bari yorumları ingilizce yapalım da türk olduğumuz anlaşılmasın 😂😂
- +1 yıl
@fesfs olur olur uzaya birlikte gideriz 😂 bizimkisiler de orada olucaklar onlara çaya gideriz 😂 @ertugrulkartal1903 bağ bahçe yapıyor , birisi mangal yapıyor , @Semih6934 yerleşim alanı kuruyor 😂 @emre00 ağzında cuğara beyaz atletle mangal yapıyor 😂 @Cendere1910 de diyor ben tek gitmem seni de yanımda getiririm sen orada yemek yaparsın diyor 😂 uzayda bile iş yapıyorum bendeki şansa bak 😂 @wineandorange @Malefiz1313 ne yapıyorlar ki onların yorumlarını görmedim 😂 @alien9 de ne yapacağına daha karar veremedi en son gezegenlere bakıyordu 😂😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar aç durulur mu patates ekerdim bir gün közler bir gün haşlar yerdik 😂
- +1 yıl
@ErtugrulKARTAL1903 aç durulmaz valla. Tatlılar benden. Her öğün tatlı yaparım hepimize😄
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Evet kıymetli ablam yerleşim işi bende 👍🏻😅 Uzayı kaliteli bir yaşam merkezi haline getirmek vazifemdir 😂
- +1 yıl
@Wineandorange oh 100 kilo olacağız 😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar çaya falan eşlik ederiz ablam 😂
- +1 yıl
@Semih6934 hangi gezegende yerleşim alanı kururdun kardeşim hangisini uygun gördün😂😂
- +1 yıl
@ertugrulkartal1903 @wineandorange patates tatlı yiye yiye ağır dostlar gibi oluruz gayrı 😂
https://youtu.be/9bvc0KZbAOs?feature=shared - +1 yıl
@r_engarenkyollar ayy yok o kadar olmayalım 🤣
- +1 yıl
@r_engarenkyollar 😂😂😂😂 uyurdum ben demiştim ablam ya ❤️🎈
- +1 yıl
@ErtugrulKARTAL1903 olsun birlikte cümbür cemaat yürüyüşe çıkarız uzayda sonra veririz o kiloları😂
- +1 yıl
@Wineandorange marstan aya aydan jupitere gider geliriz 🤣
- +1 yıl
@ErtugrulKARTAL1903 aynen ahahah 😂😂
- +1 yıl
@Semih6934 😂😂nereyi gördün sjsj
- +1 yıl
@Semih6934 ahahah
- +1 yıl
@Semih6934 Mars bekle bizi ☄️😂
- +1 yıl
@Alieñ9 sana özel @Semih6934 ' e hamak
Kurdurdum 😂 @alien9 gelince Neptüne karşı sallanırsın artık 😂 - +1 yıl
- +1 yıl
@alien9 Aaa ayıpsın gurban olduğum olmazmi hic 👍 oturmaya mı geldik Mars'a 😂 hadi bakalım verdim coşkuyu 👍😂
https://youtu.be/u9kkenHX2X0?feature=shared - +1 yıl
@r_engarenkyollar yalnız bu dansözü görenler marsta yanımızdan gitmezler. Tehlikeli 😂
- +1 yıl
Oynayanlardan beyaz tişörtlü olanlar @ertugrulkartal1903 @Semih6934 siyah tişörtlü olanda @alien9 😂😂 ahhh ulan ahhh batsın bu Dünya 😂😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar ahahah vur davulcu iyi vur davula 🤣
- +1 yıl
@fesfs işte kafilenin grup dansı 👍 hele minnoş 😂 minnoş minnoş 😂@cendere1910 sizi de pistte görmekten mutluluk duyarız 🙋
https://youtu.be/jjNAsyKxgt4?feature=shared - +1 yıl
@Alieñ9 bu dansı hep birlikte oynıycaz bu bizim gurup dansimiz olucak 😂
- +1 yıl
@Malefiz1313 uykun biraz açıldımı kuzum 😂😂
- +1 yıl
Ay valla maşallah dansözler geldi nargileler içildi yürüyüşe de çıktık oh ne ala ben dünyaya geri dönmek istemiyorum😄😄😂
- +1 yıl
@Wineandorange zaten geri dönen kim. Koloni kurduk artık oraya. Gül gibi yaşar gideriz 😄
- +1 yıl
@ErtugrulKARTAL1903 😂😂
- +1 yıl
@Wineandorange valla benimde hiç dönesim gelmiyor 😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar 😂😂❤️
- +1 yıl
@fesfs aaa vallahi olmaz dalılılımmm 😂 hepimiz hanım degilmiyiz zaten 🤣 tamam sen benimle oynarsın bu dansı hep birlikte yapicaz karışık 😂 yaparken de çok eğlenicez zaten 😂
- +1 yıl
Sonra ben kavalyem @Cendere1910 ile size vals gösterisi yapicam 🤣 biraz boydan kaybediyorum ama olsun olduğu kadar 🤣
- +1 yıl
youtube.com/shorts/e7qK2L_wnbg?feature=shared
@Cendere1910 bu dansı bana lütfedermisiniz bayım 💃💃😂 - +1 yıl
@fesfs aaa o natıl töz vallahi dalılılım bak dantın en düdellerini tettimm tenin icin 😂😂
https://youtu.be/ZluDTGtVu6s?feature=shared - +1 yıl
@r_engarenkyollar hahha lutfederm neden olmasın @fesfs sen dans bilmezsin kılıç dansını yap sen 😂😂😂
- +1 yıl
@Cendere1910 youtube.com/shorts/QrkCv4dX1_w?si=RbtL2iAWlTR_c5bh
Arap dansı bilirim. - +1 yıl
@fesfs Arabın dansı nasıl oluyomus lan 😂
- +1 yıl
Bu halay halay bak kadın güzel oynuyor ama 😂
- +1 yıl
@Cendere1910 Ben bunları olum öyle dans mis dansozmus bilmem, Arap im ben ee doğudayimda iki tarafta halayci
- +1 yıl
@fesfs bizde zeybek severiz Arap seni oyna tabi nasıl oynuyon kız halayı felan Ankara oyun havasını da öğren 😂
- +1 yıl
@fesfs işin şakası bunu uzayda nasıl oynucan 😂😂😂
- +1 yıl
@Cendere1910 biz oynarız 😂 patates yetişiyor , mangal oluyor yerleşim alanı kuruluyor , tatlı yapılıyor , yürüyüş oluyor dansözler geliyor da bu halay niye çekilmesin aaa lütfen duymamıt olıyım valla üdülürüm 😂
- +1 yıl
Ters dönerken hadi onları yaparizda digerleri sıkıntı 😂
- +1 yıl
@Cendere1910 ten danını tıkma hepti olur tikintı yok hallederiz 😂
- +1 yıl
Hadi bakalım ekip sağlam kalabalık 😂
- +1 yıl
@Cendere1910 @fesfs @r_engarenkyollar o kadar zeybektir halaydır oynancak madem bide bu şekil karşılıklı göbek atalım.😂
- +1 yıl
@Wineandorange bak bunu @fesfs oynar harbi oynar 😂 ben zeybek oynarim bilen varsa estiririz 😌
- +1 yıl
@wineandorange @fesfs namidiyer adı samuray neden taktimi biliyomusun keser adamı 😂 kilicla oynar valla😂
- +1 yıl
@Cendere1910 😂😂 ay gece gece hayal ettim hepimizi uzayda. Allah için gidelim yok mu Elon Musk'a akraba olan😂😂
- +1 yıl
@Wineandorange 😂😂 biz gitsek uzay çöker ekip resmen imha timi gibi 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
@Wineandorange birazdan gelir @fesfs samuray en iyisi kaçalım bak misal @r_engarenkyollar maviş hiç sesi çıkmaz herseye evet der 😂
- +1 yıl
@Cendere1910 kaçmam ben eşlik ederim çiçeğim @fesfs 'e. Benim de anne tarafım Arap. 😄
- +1 yıl
@Wineandorange o yandik ozaman siz bizi kesersiniz sevenlerim çok ona göre bana bişey yapmayın 😂
- +1 yıl
@Cendere1910 bilmeeem sinir ederseniz işler değişir😂@fesfs çiçeğimle karşılıklı kılıçları tokuştururuz 😂
- +1 yıl
@Wineandorange arada senide keser @fesfs valla bizimkisi tehlikelidir şu sitede ilk ben tanırım onu hele sinirlensin işte ozaman tehlike 😂
- +1 yıl
@Cendere1910 ıh kadın dayanışması yapcaz biz. Sitedeki bütün erkekleri kılıçtan geçircez. Hele birileri var sinirime dokunan töbeler olsun valla 😂
- +1 yıl
@Wineandorange doğrayın valla sanada pusat alcam ama dedin gibi beyinsiz çok ugrasmaya değmez salla geç bazen bakıyorum bunlar burada piskolojisi böyleyse disarda karşımızda düşün ve haberimiz yok 😂
- +1 yıl
@Cendere1910 aynen öyle ✌️
- +1 yıl
@Wineandorange yani dikkat et kendine görüşürüz ☺️
- +1 yıl
@Cendere1910 görüşürüz 🙂🙏
- +1 yıl
Hani hep millet diyor ya sitede gruplaşma oluyor dedikodu, iftiralar yalakalıklar oluyor vss işte bakın gruplaşma böyle olur kimsenin dedikodusunu yapmıyoruz , kimseye saygısızlığımız olmuyor , zararırımiz dokunmuyor kendi kendimize gülüp eğleniyoruz bir birimize uyum sağlayabiliyoruz 😊 ben çok keyif aldım bu sohbetten eğlenceli bir soru oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 🙏🥰🙋
@fesfs @ertugrulkartal1903 @alien9 @wineandorange @Cendere1910 @Semih6934 - +1 yıl
@r_engarenkyollar ne demek hepiniz seviliyorsunuz yorumdakiler
- +1 yıl
@r_engarenkyollar teşekkürler renkli kadın 🌹😊
- +1 yıl
Rica ederim yüreği güzel kadın 🌹❤️🙂 ben de sana teşekkür ederim @r_engarenkyollar
- +1 yıl
@r_engarenkyollar ❤️❤️
- +1 yıl
İftar kaçta oluyor onu öğrenirdim 🤣🤣🤣
124 Yorumla- +1 yıl
Burdan giderken bir bak bakalım kaçta oluyormuş 🤣
- +1 yıl
Gelmezsin gelmezsin yanına yolluk yap bari 😂 gidincede ateşi yakar ocağa bir çay koyarsın ohh misss 🤣 gezegenlere karşı çayını yudumlar ulann yaşıyorum buu hayatı dersin 😂
- +1 yıl
@mrt_5555 tabi yaa aynen öyle hayat yaşamasını bilene güzel derler birde nargile yak çayın yanında fosur fosur höpürdetirsin 😂😂 birde beyaz atlet giymeyi unutma ki Türk olduğumuz belli olsun 😂
- +1 yıl
@mrt_5555 yok yorumlari okuyunca vazgeçtim 😂 çok vizyonsusuz çünkü kimisi uzaya işemek ister , kimisi içmek ister kimi zamparalik yapmak ister 😂 bari yorumları ingilizce yapalım da türk olduğumuzu anlamasınlar 😂😂
- +1 yıl
@mrt_5555 bencede 😂 bizden olsa kesin tanırdık 😂
- +1 yıl
Hemen bir kaza orucu şart oldu ozaman anam bunlar bizden de aceleci desene 😂
- +1 yıl
@mrt_5555 ya senin yorumunu arayıp bulmak için afat ekibi gibi oldum 😂 çok yorum gelmiş senin yorumunu araki bulasın 😂😂
- +1 yıl
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
@mrt_5555 98 kişinin arasında zor buldum seni 🤣 sen benim gözümün önünden ayrılma 😂 sorunun içinde kaybolursun işin yok birde seni ara artık 🤣
- +1 yıl
Size sahip sesleniyorum 😂😂sahip çıkalım @mrt_5555 ' e
- +1 yıl
@mrt_5555 şimdi 107 kişinin arasında seni bulucam 😂
- +1 yıl
@mrt_5555 117 kişi içinde elimle koymuş gibi buldum seni 🤣 gerçekten arayan buluyormuş 🤣sayın nadide kişiliğe sahip beyefendi 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben StarlaX2424, KızlarSoruyor'u ele geçiren nazik uzaylı! 🌌 Serüvenimiz burada başlıyor. Uzaya gidersem? Ah, direkt Okey Turnuvası düzenlerim, çünkü okey ve çay, galaksiler arası barışın anahtarı. ☕🎴 Ama dikkat et, çünkü ilk çayını demlediğin an, tüm galaksinin süt stokları aniden yok olacak! 😱 Çayını sade içmek zorunda kalacaksın! Bu kahinliği bozmak için, KızlarSoruyor'da "Uzaylılar çayı nasıl içer?" başlıklı bir eğlenceli soru aç. 🚀💫 Kodlar arasında kaybolma: while(!çay){return okey;}
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBen uzaya gitmiş olsaydım sevinirdim herhalde.. bu berbat dünyadan kurtulduğum için :) ve içecek bir şeyler alıp keyif yapardım mutlaka
20 Yorumla Diğer konusunda 518 cevap paylaştı. Bugün bir yere gitmem mümkün değil hayali bile mümkün değil hele bu uzaysa hiç mümkün değil 🤣🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
@gold_face yaa kesinlikle bayram üstü bu trafik bu kargaşa hayatta çekilmez oturalım oturduğumuz yerde 😂😂
Aynen çay icersin Mars'a gidip türk bayrağı asim yok. d
11 Yorumla- +1 yıl
@spx-spxxx aaa çok teessüf ederim incindimmmm 😂 görsele bakmadın sanırım , hem Türk bayrağını astım 🇹🇷hemde memletim Kastamonunun tabelasını diktim 😂😂
Vizyonumuza bak😂 sabahtan beri uzayda çay içiyoruz 😂 düşünemiyoruz bile 😂
14 Yorumla- +1 yıl
@mayaruya düşün yani okadar vizyonsusuz daha çaydan ileri gidemedik 😂😂
- +1 yıl
@mayaruya bari yorumları ingilizce yapalım da türk olduğumuz belli olmasın 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKastamonu ne oluyo anlayamadım. Nefret ederim kastamonululardan.
14 Yorumla- +1 yıl
Benim memleketim Kastamonu oyuzden ilk gidince tabelasını diktim 😂😂
- +1 yıl
Sen ozaman kesin benden de nefret edersin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok ya erkeklerini sevmiyorum 😬
- +1 yıl
Yani biraz kabadırlar çok küfürlü konuşurlar , kadına fazla değer vermezler özellikle kız çocuklarınada öyle gerçi şimdi yeni nesil öyle değil ama çok şükür 🙏👍
+1 yılUzaydan gelecek bütün tehlikelere karşı savunmasız, gün ışığına asılı duran mavi toz parçasına bakardım ve bu mavi toz zerreciğinde kendini ne kadar büyük gören insanlar var derdim.
00 Yorumla
+1 yılKek yapardım. Uzay tadı sinmiş kek nasıl olurdu çok merak ediyorum 😂 sonra da senin çayınla birlikte oturur yer içerdik 😄
10 Yorumla- Diğer konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılBizim genç kesim yüzde yüz kombin yapıp fotoğraf çekmeye giderdi 😂 Ben olsam deney falan yapmak isterdim ki tarihte adım olsun
10 Yorumla
+1 yılDünya zaten uzayda 🌍
teorik olarak bizde uzaydayız 😅
21 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKS da takılırdım sffzgsg
25 Yorumla- +1 yıl
@isabella181919 varya uzayda da KS takılmak ta sarar hee 🤣
- +1 yıl
Ne dedikodusu yapilir be abla 🤣🤣
- +1 yıl
Offf hemde nasıl 😂 çekirdek te getirmek lazım dinlerken iki çitletiriz 😂uzaya dedikodu yapmak için gitmeyen de ne biliyim 😂
- +1 yıl
Aynen yaşamasinlar artik çekidek kola önemli sfafgsd
- +1 yıl
@isabella181919. Çılgın şey seni 🤣🤣
Diğer konusunda 508 cevap paylaştı. Türk uzaya giderse böyle yaparin en iyi tanımı 😅😂 ben uzaya gitsem Venüs Jüpiter Ay Mars bakardim tabi Venüs Jüpiter Kesinlikle yaklaşamam ölümcül
00 YorumlaDiğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Uzaydan dünya nasıl görünüyor bir bakardım çevredeki yıldızlar güneş sistemleri onları izlerdim.
00 YorumlaDiğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendime yaşam alanı kurardım
16 Yorumla- +1 yıl
@Semih6934 ooo süpermis 👍göçebe hayatı gibi , yazın dünyada kışın uzayda yaşarsın 😂 hamakta kur 😂 @alien9 gelince sallanır 😂
- +1 yıl
@Semih6934 teşekkür ederim canımın içi olur gelir bir çayını içerim 😂 evet gülüm benim memleketim Kastamonu o görselleri de bulunca soruya koyayım dedim sen nerelisin peki?
- +1 yıl
@Semih6934. AA öylemi süpermiş 👍👍
Gezegenlere bakardım sjjsj
111 Yorumla- +1 yıl
@alien9 gezegenlere bakmak yerine gidip gezsene neler var nasıllar 😂 sen dünyada da bakıyorsun uzayda da yüce rabbim seni baksın diye yaratmış sanırım 😂
- +1 yıl
Aynen bak bak nereye kadar 😂😂
- +1 yıl
youtube.com/shorts/FDqI2kQfoUY?feature=shared
@alien9 içimi dağladın bee 😂 şimdi gelde bu lafa içme 😂😂 - +1 yıl
@alien9 Senin canını yiyerem haa 🤣 baktın olmuyor bakmeyvericen 🤣🤣
- +1 yıl
@alien9 bakacağazzz 😂 göreceğezzz 😂😂
- +1 yıl
@alien9 o nasıl gülme laa öyle adeta etrafa dehşet saçıyorsun 😂😂
youtube.com/shorts/y0Qd3cQmlVo?feature=shared
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılManzaraya karsi cay cugara
12 Yorumla- +1 yıl
Offf en güzeli 👍 uzayda hayat var beee 😂
- +1 yıl
E yani :)
+1 yılUzaya gitmis olsaydim ilk once. astronot giysisi giyerdim
00 YorumlaUzaya gitsem İstanbul kartı yanıma alırdım yolda kalırız orada
00 Yorumla
+1 yıl"gereken yapıldı" diyip story paylaşırdım
00 Yorumladedikodu yapardim jdsdlksdlksd saka saka bisi yapmazdim ya napcam orada
00 YorumlaDinlerin olmadığı bir yer olmalı.
Gerisine sonra bakarım.
00 YorumlaGezegenlerin resmini çekerdim gezerdim falan 🪐
00 Yorumla- Diğer konusunda 457 cevap paylaştı.
u +1 yılTek gitmem maviş senide alayım valla güzel yemekler yaparsın yeriz 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen uzay gitmek olduğunda orada ay yürüyüş yapmak var, daha sonra radyasyon altında güneşlenmek var, daha da aklıma 1 şey gelmemek (ingiliççem yok o yüzden gavur aksanlı türkçe yazıverdim) jsjsjdsjdjs
00 Yorumla
+1 yılDünyaya doğru döner, dünyalılarin yüzüne doğru işerdim. Lanet olasıca dünyalilar diyerek 😜
00 Yorumla
+1 yılI would be happy to be saved from this cruel world, full of wars, pain and inequalities.
00 Yorumla
+1 yılo kadar yoldan sonra bir wc'ye girerdim kesin. Umarım tuvaletleri temizdir 😂😂😂
00 YorumlaDemli ve şekersiz alim
https://imgyukle. com/i/ytvdbv00 Yorumla
+1 yılKıble ne tarafta diye bakardım..
00 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılHava da taklalar atardım. Akrobasi gösteriler yaparmışım.
00 Yorumla
+1 yılDünyaya doğru bakıp hoşçakal öpücüğü yollardim 🤪😂
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. 😂😂😂gidince söylesem su anda çok gizli 🤫🤫🤫🤪🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılgitmek istemezdim gitmiş olsaydim diyelim uçmak isterdim ne yapiyim
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇantalarımı bırakır, sandalyemi kurar bi kahve demlerdim ben de sjdjd
00 Yorumla
+1 yılBir duble rakı ile sigara keyfi yapardim ilk olarak
00 Yorumla
+1 yıl🤨Ben uzaylılar ile tanışacağım varlar inanıyorum ben 🤨
02 Yorumla- +1 yıl
Belki daha önce bir uzaylı görmüş olabilirsin insan gibi görünen fakat olmayan😂
- +1 yıl
İnan çok karaktersis gördüm ama şu uzaylılar bile onlardan iyidir
+1 yılUzay boşluğuna tükürelim de geldiğimiz belli olsun.
00 YorumlaDiğer konusunda 880 cevap paylaştı. Bende aslen Kastamonuluyum aynı böyle bacak bacak üstü koyardım keyif yapardım ilk işim 😆
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mangal yapardım ay ışığı karşısında iyi gider.
00 YorumlaDünyaya dönerim, napcem. Kedim akşam eve dönmezsem kızıyo hsjsjsjjsj
02 Yorumla- +1 yıl
İki dk uzaya gitmiştim ya🤦♀️
Diğer konusunda 884 cevap paylaştı. Benim tüp bitmis uzayda bulamamda sen demle cayida sana geleyim bari🤣🤣🤣
00 YorumlaUzayli bir bot admin çıkınca uzayli istilasi basladi sitede hadi bakalım
00 YorumlaDünya da gıcık olduğum kişinin kafasina taş fırlatırdım🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzaya değil de dün starlax diye bir bot mesaj attı herkese mi attı ne iğrencti midem bulandı rüyama girmesin diye korktum bile diyebilirim.
00 YorumlaDiğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Batsın bu uzay bitsin bu uzay türküsünü söylerim
00 YorumlaDiğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Mangal yaparım 😂
18 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
👍👍😂
- +1 yıl
@emre00. Olur olur demle 👍 Sen Uzaylılarla iletişim de ol " Ne veriyim abimeee " de sen orada Türkiye'yi 🇹🇷 temsil ediyorsun unutma hawe are you Taksim de 😂😂
https://youtu.be/2GFZ5ZKuvYg?feature=shared
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen menengiç kahvesi alabilir miyim çay sevmiyorum da
00 Yorumla
+1 yılDilimin ucunda aldın semaver 😃
10 YorumlaSigara yakardım
10 Yorumla
+1 yılUzaylılarla sigara yakardım
11 Yorumla- +1 yıl
@ahmetgumus34 birde çay söyle " herkese benden çay " de 😂😂
+1 yıluzaya gitmis olsaydim hayati sorgulardim cunku baska isim mi var uhu
00 YorumlaValla tanışacak kişi arardım tek başıma canım sıkılır 😂😂😂
00 Yorumlaİlk olarak bir sevgili bulmaya çalışırdım, acaba nasıl biri ile karşılaşırdım 😉
00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. İşerdim
24 Yorumla- +1 yıl
Burayı kirlettiniz illlaki uzayıda kirleticem diyorsun yani 😂
- +1 yıl
Ee iyi bari madem öyle sal gitsin 😂😂
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çilingir sofrası kurardım sanırım
00 Yorumla
+1 yılUyku uzayda nasıl biseymis ona bakarım
00 Yorumla
+1 yılyanımda istediğim şeyi götürebilir miyim
00 YorumlaBende kahve içerdim
00 Yorumla
+1 yılSoğuk kahve içerdim ve dolaşmaya çıkardım.
00 YorumlaUzay makyajı yapardım
00 YorumlaDiğer konusunda 554 cevap paylaştı. Kastamonu benden uzak olsun beyaa
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler