Diğer Oructa tam giden var mi? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben gidiyorum sizlerde durum ne :)) Tam gidiyorum Bir kismi Hic Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Soyle sitede iyi sonuclar :)) Oructa tam giden var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. gitmem 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nereye 😂
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. 4 fire var hastaydım ilaç kullandığım için maalesef 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gecmis olsun :)) Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Geçti çok şükür kaldığım yerden tam gaz devam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olsun onemli olan niyet Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Kesinlikle Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Yaaahak Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Cıks, regli izin vermediği için bugün tutamıyorum😢 Oysa tam tutarım diye sevinmiştim peh. 2 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seninki tam sayilir gene de :)) Yorumla Yaaahak +1 yıl Yok ya tahmini olarak 5 gün tutamıyorum sanırım. Sağlık olsun, Allah’dan iftardan sonra oldu yoksa kafayı yerdim ahha Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Normal bisi seninki :D Yorumla Yaaahak +1 yıl Değil işte değil anlamıyorsun😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Dogal bisi yani :D Yorumla
fatossssisssttt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl nereye gidiyorsnz oruçlular 2 13 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen nereye fatos 😂 Yorumla fatossssisssttt +1 yıl bi şey anlamadım cidden sorundan. dindar olmadğm için belki de Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yani su ana kadar hepsini tuttunuz mu anlamindaydi Yorumla fatossssisssttt +1 yıl heh öğrenmş olduk. ben de diyorm nereye gidiyorlar :ddd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senin onceden hesabin vardi sanki burada :D Yorumla fatossssisssttt +1 yıl ivet Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kapattin mi 😂😁 Yorumla fatossssisssttt +1 yıl çok oldu kapatalı. kızınca silyom :d Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kime kiziyon😂 Yorumla fatossssisssttt +1 yıl yöneticilere filan. bazen ospu çocuğu ergenlerle filan muhatap olunca da sinirim bozulyor Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sinirli halinle ugrasilmaz kiz 😂😁 Yorumla fatossssisssttt +1 yıl baya diyalog kurmuşuz gibi gibi ama ben çıkaramadım :dd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sohbetim iyidir fatos 😂 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl E tabikiside tamam😎😎 2 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Zaten az kaldi tamamlarsin :)) Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tam gidiyoruz 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
ksndjdjxjd Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Tutmuyorum 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hic mi yoksa bir kismi mi :)) Yorumla ksndjdjxjd +1 yıl Hiç Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sana kalmis da icinden gelmiyor herhalde :D Yorumla
Aurora_29 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Hayır tutmuyorum 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hic mi yoksa bir kismi mi :)) Yorumla Aurora_29 +1 yıl Hiç. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Icinden gelmiyo sanirim :D Yorumla Aurora_29 +1 yıl Herkesin dinine saygım var ama ben hoşlanmıyorum maalesef Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senin yasantin tabi :D sebebi var mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gitmem
Nereye 😂
4 fire var hastaydım ilaç kullandığım için maalesef
Gecmis olsun :))
Geçti çok şükür kaldığım yerden tam gaz devam
Olsun onemli olan niyet
Kesinlikle
:))
Cıks, regli izin vermediği için bugün tutamıyorum😢 Oysa tam tutarım diye sevinmiştim peh.
Seninki tam sayilir gene de :))
Yok ya tahmini olarak 5 gün tutamıyorum sanırım. Sağlık olsun, Allah’dan iftardan sonra oldu yoksa kafayı yerdim ahha
Normal bisi seninki :D
Değil işte değil anlamıyorsun😂
Dogal bisi yani :D
nereye gidiyorsnz oruçlular
Sen nereye fatos 😂
bi şey anlamadım cidden sorundan. dindar olmadğm için belki de
Yani su ana kadar hepsini tuttunuz mu anlamindaydi
heh öğrenmş olduk. ben de diyorm nereye gidiyorlar :ddd
Senin onceden hesabin vardi sanki burada :D
ivet
Kapattin mi 😂😁
çok oldu kapatalı. kızınca silyom :d
Kime kiziyon😂
yöneticilere filan. bazen ospu çocuğu ergenlerle filan muhatap olunca da sinirim bozulyor
Sinirli halinle ugrasilmaz kiz 😂😁
baya diyalog kurmuşuz gibi gibi ama ben çıkaramadım :dd
Sohbetim iyidir fatos 😂
E tabikiside tamam😎😎
Zaten az kaldi tamamlarsin :))
Tam gidiyoruz
:))
Tutmuyorum
Hic mi yoksa bir kismi mi :))
Hiç
Sana kalmis da icinden gelmiyor herhalde :D
Hayır tutmuyorum