Aşağıda adını yazdığım bu kitap size yardımcı olacaktır..
Şiddetle okumanızı tavsiye ediyorum.
Sorunuzun cevabı da mevcuttur.
Sevginin, en yoğun ve en coşkun bir şelâle gibi çağlamasını anlatan aşk, insanları birbirine bağlayan bir büyüdür sanki. İyidir, güzeldir; ama bir çileler ve ızdıraplar yumağıdır. Âşık olunca mutluluktan uçar, bulutların tepesine sanırsınız kendinizi. Geceleriniz bile billur bir gündüz berraklığındadır. Bazen de gökkubbeyi süsleyen yıldızlar ateşten top gibi başınıza düşer. Ağaran gündüzleriniz, Zifiri karanlık bir gecede daha çok sıkar sizi. İçiniz kararır, umutlarınız söner, gözleriniz yaşarır. Âşıksanız, dünyaya çile çekmeye gelmediniz. Nerde boynu bükük bir genç görsem, içim sızlıyor, yüreğim yanıyor ve onu nasıl güldürebilirim, diye düşünüyorum. Bu amaçla, aşk ve evlilik sorunlarına karşı çözüm önerileri sunuyorum burada, hem bekarların, hem de evlilerin ihtiyacı olan bir "aşk metodolojisi" var. Kitabı okurken satırlara sinen sizden bir şeyler hissedeceksiniz. Şaşırmayın. Masallardaki aşkı değil, sizin aşkınızı anlatıyor, sizin yaşadıklarını yaşıyor, gözyaşlarınıza ortak oluyorum. Ama böylesi, ağlamak için değil; birlikte gülmek için. ...
Bu kitap size yardımcı olacaktır.. Şiddetle okumanızı tavsiye ediyorum.
Sorunuzun cevabı da mevcuttur.
Gençlik ve Aşk
Yazar: Cemil Tokpınar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlen bende evlatlığınız olayım olmazmı bi güzellik yaparsınız banada :)
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl"Adını Gizli(Feriha) Koydum" hepimiz ingilizce öğretmeniyiz :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenınle aynı durumdayım. ben de ıngılızce ogretmenyım. aılesı benım aılemden daha zengın bırıyle bırlıkteyım. o evlenmeyı dusunuyor ama ben aılesının kabul edecegıne ınanmıyorum cunkı tek cocuk aılesı egıtımı ıcın gelecgı işi ıcın herseyı sımdıden hazılıyor adamların mırası dırekt buna kalacak , cok da paraya onem veren ınsanlar hıc sanmıyorum benı ısteyeceklerını. tek üzüntum o gun geldıgınde daha da baglanmıs olacagım, o da herseyı bı kenara itip de benımle olacak degıl asla zor bı hayatı secmez, secse de yapamaz. cok da gururluyum, parası ıcın oglumuzla evlenıyor dıyebılırler benı ıstemedıklerınde onların gozune gırmek ıcın ugrasırsam. bılmıyorum ne olur, keske fakırlesse benım gıbı bı memur olsa dıyorum. ferıha dızısını oyle sacma bulurdum kı ben hıç ızlemezdım sımdı ızlerken cok ıyı anlıyorum gözlerım doluyor.keske hıc sevmeseydım onu dıyorum sonumuz ayrılık olacak evlılık zamanı geldıgınde.
00 Yorumla
Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. ben böyle bi sacmalık görmedim ha o senden daha cok insan ya bemevesi var diye,sen daha az insansın aman pazardan giyinme ozaman insan bile sayılmazsın
bence su sarfettiğin sözler bile yeterince fazla ama..
böyle bi sacmalık olur mı ya? ee onun bmwsi var diye ikinci el guccimi giyilirmis allahım böyle bi is yok..
okadar sene okumussun ingilizce öğretmeni olmussun onuda gectim sen insanlara cocuklara ısık tutan bi mesleği secmis bi insansın ama sen insanı insan yapanın marka olduğunu savunuyosun!
bence senin kaybettiğin nokta ikinci el gucci giymen değil,insanları kisilik ve onurlarıyla değilde üstündekilerle nitelendirmen100 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Helal olsun ciddiye alıp cevap verenlere var ya.
Sevgilimin X5i ve mekanları var? Ne demek bu kumarhane mi işletiyor?
Sen ne ara okudun da ingilizce öğretmeni oldun da gittin x5 li mekanlı sevgili yaptın da falanda filanda.
Sen amma da dizi izliyorsun yahu.60 liraya meyve suyu mu? İlginç. Neli peki?
Anam anam anam Victoria ları Secretları da bilirmiş. x5 i olup da taksiye binen mekan sahiplerine sesleniyorum.Satın arabaları yada sarıya boyatın.
Ey yurdumun zenginleri duyun artık bu zavallı ingilizce öğretmeninin sesini. Her hafta çekilişle X5 leri dağıtın.Bırakın bu zor durumda olan ögrencilere yardım etmeyi burs vermeyi.Aramızda X5 li mekan sahipli sevgilisi olanlar var.Hemen bir mekan açın ve çekilişle devredin.
Yarabbel alemin Ya erhamerrahimin.Allahım bu tür kızlara/erkeklere akıl ver.(Amin) Böyle X5 li mekan sahiplerini ıslah eyle.(Amin) Bu ülkede 20 yaşında kadrolu öğretmen olmayı bütün insanlarımıza (isteyenlere) nasip eyle.(Amin) Sen ki yurdumun en genç öğretmeni hemen mekan sahibine yaman ve X5 ine sen bin.Son olarak Yarabbi Bu ülkedeki saçma sapan dizi setlerinin hepsinin üzerlerine yıldırımlar düşür Ebabil'lerini gönder amma kimsenin canı yanmasın kurban oldugum Allah'ım.El-Fatiha...
Top patladı mı?23 Yorumla
Soran+1 yılHerhalde kimlik falan koymami bekliosunuz siteye. Saka gibisin.
- +1 yıl
Hahahha güzelmiş:))
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. kendini ona uyarlama bu sekilde kendini eziyosun sen hep böyle çaba göstererek bi yere kadar gidebilirsin artık bi yokusta nefesin kesilir yorulur kalırsın. anlatmak istediğim olduğun gibi ol ki en azından olucaklar bir an önce olsunkli sende ona göre yol çiz seni sevicekse bu şekilde sevsin yoksa bitiş çizgisini çizsin biri tabi bunları burdan yazmak kolay gelebilir insana ama gayet iyi anlıyorum seni ve şunu diyim seni sen olarak beğenmeyen insandan hayır gelmez seviyosa her engeli herkes aşar sen seviyosun elinden geleni yapıyosun onun seviyesine çıkabilmek için. Oda seviysa senin seviyene inmek için bi çok şey yapsın, Senin olsun bunu sevse yapar aileside çocugunun mutlulugunu ister bunların tam tersi varise aten hayır gelmez arkadasım ne o aileden ne o çocuktan sen kendi yolunu çiz bi süre acı çek vur kır ağla içini dök ama yıllarca kendini harab etme kendine yazık etme belki bu söylediğim olumsuz şeyler olmaz bazı şeyleri zamanında heves haline getirmeyip ciddi şekilde yola koymak gerekir. sağlıcakla
10 Yorumla
+1 yılhangi okulda okumuş?ne mesleği var..mekanı var ailesi zengin..
haa gelseydin ben ingilizce öğretmeniyim çocuk amerikada okumuş çok donanımlı entellektüel bi mühendisi,doktor..yada dünyaca başarılı bi sporcu o zaman kendini kötü hissetmeni anlarım.
yada çok entellektüel bi ailesi var de anlarım..neymiş arabası varmış...dükkanı varmış...okumuş öğretmen olmuşsun bundan daha iyi ne var...aslında kendisi öğretmen bi kız buldum diye sevinsin...eğitimli,okumus bi baltaya sap olmuş..
neyse çok komplekslisin..ellerinde çevirirler seni.33 Yorumla
Soran+1 yılGemi muhendisi ayrica o isi de yapiyor, muhendis olmasaydi gene esit hisederdim
- +1 yıl
ne olursa olsun
- +1 yıl
ezik olmaya gerek yok.eğer kendini kötü hissedeceksen hiç bulaşmaz.
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. anlamıyorum bu kadar kişi niye bu kadar kabalaşıp ters cevaplar veriyorsunuz belki cümleye apartopar bi şekilde giriyor belki doğru düzgün cümle kullanmayıp biraz saçma şeyler yazıyor ama neden üye olurken sallamış olamazmı kimlik bilgilerini belki sadece sıkıntısı oldugunda girip buradan yardım öneri bekliyor niye sert çıkıyosunuzi evet biraz saçma gelebilir ama burda tanımadıgı onca kişiye neden göyle saçma bi hikaye yazsın ki belki buna yakın belki böyle bi derdi var siz içinizden aklınızdan geçenleri söyleyin yada inandırıcı gelmiyosa gülüp geçin evet konusmaları birar yeni nesil ergenlere benziyor özenti gibi konusmaları olabilir x5 i olan sevgilisi gibi hava yaratan yazı konusma tipi sergilemişte olabilir ama gerçeklik payıda olabilir ezici kırıcı olmayın konuşmalarına cümlelerine kelime haznelerine bakılırsa türkçesi falan pek okumuş tahsilli birine bende benzetmiyorum ama yinede kendinizi böyle bir halde düşünün
22 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler. Gercek hayatta arkadaslarimla pek paylasamiyorum. Ozellikle bayan arkadaslarim zaten hem maddi yone odaklaniyor. Anlamiyorum. Ben cok isterdim onun da siradan olmasini ama degil. Annemle bile konusamiyorum sevgilim yok saniyor.
bence senin gibi ögretmen olsaydı bakmazdın ona sen biliyorsun yada bilmiyorsun ama bence ondaki para seni etkilemiş herneyse benim söylemek istedigim kısaca bir atasozu vardır davul bile dengi dengine benim düşüncem o seninle evlenmez ha olaki evlendi utlu olacagınızı pek sanmıyorum nedenmi? çünkü en ufak bir kavgada sen sana söyleyecegi söz malum ben seni almasam bu lüx şeylere sahip olamazdın vs.. ne güzel ögreetmenlik yapıyormuşsun neden bir başka devlet memuru bulmuyorsun kendine? ögretmen olur, polis olur, hatta rütbeli asker olur, olurda olur...
10 YorumlaKonus onunla yani bu abartılcak bişey değil ki ama iyi yere kapak atmışsın söylemeden geçemiycem :D Ona ben sadece bi ingilizce öğretmeniyim senin ise araban mekanların falan var bu aramızda ki fark senin için önemli mi falan diye sor işte tatmin edici bi cevap alırsan değildir
11 Yorumla- +1 yıl
iyi yere kapak atmışsın lafı kızların birçoğunun nasıl basit olduğunun en güzel kanıtı.
+1 yılbende öğretmenim ve bu yazdıklarını okuyunca eğitim sistemimizin neden bu halde olduğunu,gençliğin bu hale neden geldiğini çok daha iyi anlıyorum. malesef senin gibi öğretmen olmuş ama hiç birşey öğrenememiş bir kişinin yetiştireceği öğrenciden ne vatana ne millete bi faydası olmaz. inan bu yazdığını okuyunca sana sadece ACIDIM...
70 YorumlaMuahahah.. Bi feriha kadar bile olamadin :-D k
Tamam tamam susuyom. Kendin ol bacim kendini ona begendircem.diye kiliktan kiliga girmeye ne gerek var. Bu yuzden sevcekse seni bu yuzden ayrilcaksa sen den, kusura bakma.ama koy ver gisin!
Anlamiom abi ben boyle kizlari Allah akilda vermiski ogretmen olmussun. Ne kadar gurur verici bisey bi bayan icin neden kendini bu kadar ezik goruyosun ogretmen olmak icin nice can atan insanlar var. O altindaki arabaylami adam oluyo? Asil o kendini ezik hissetsin bi ogretmenin yaninda!23 Yorumla
Soran+1 yılGemi muhendisi ayrica, cift meslekli, bunu da ekliim o da var:D
anladığım kadarı ile sorun kesinlikle sende...ne alaka ikinci el markalı kıyafet?sen kendini kendin gibi gösterirsen ilişkinin gidişi daha normal olur..bu şekilde müdahale ediyorsun...sen kendini kendin gibi değil çocuğun görmek istediğini düşündüğün tip gibi sergiliyorsun..yazık:(
10 Yorumla
+1 yılmerak ediyorum, şu parasınla hava basan öyle dünyanın sahibi havasını atan tipler, olmuyacak şey değil hani, işin iyi gitmedi asgari ücrete çalışmaya başladın, o zaman senin yüzüne kim bakacak kim kim kim.? tabiki hiç kimse, o küçümsediğin insanların arasında sende hayatını sürdüreceksin, asgari ücret ile çalışana sözüm vs bişim yok, misal gereği söyledim.
30 Yorumla
+1 yılkusura bakma ama sen onun parasını mı seviyorsun da kaybetmekten korkuyorsun , seni beğeniyor , saygın bir mesleğin var , sana aşık olmasını gerektirecek tek şey sağlam bir karakter yani aldığın ve verdiğin kararlar onu sana bağlar , senin kendine güvenin yok , kaybetmekten korkuyorsun ,
20 Yorumla
+1 yılseni gerçekten seviyorsa parayı önemsemez. biz erkekler için kadının parası da kariyeri de önemli değildir. kişiliği ve evet dürüstçe söylemek gerekirse güzelliği önemlidir. gerisi hikaye. ama asıl mesele bu değil. senin anlattığın tip muhtemelen senin gibi sazanları avlayarak hayatını sürdürüyordur. yani istediğini alacak sonra da ortadan kaybolacak. senin asıl ilgilenmen gereken sorun tam olarak bu.
10 Yorumlaİyide bırak bu durumdan o endişe etsin sen niye ediyorsun? Ayrıca sen fakir falan değilsin ! Orta gelirli bir aile bireyisin ! Eğer senin maddi sıkıntın yüzünden senle evlenmeyecekse de adam değildir demekki e sonuç olarakta senin adam olmayan biriyle evlenmende doğal olmazdı.. Eski Türk filmlerinde kaldı ya böyle şeyler.. seviyorsanız devam ettirin gitsin..
00 YorumlaO ticaret yapıyıo gün gelir işler tersine döner iflas eder ama sen öğretmensin sırtını dayamışsın devlete senin kaybedecek bişeyin yok ama onu var aklı varsa kaçırmaz seni :)
50 Yorumla
+1 yılonla nasıl tanıstın o halinle şimdiki halini karsılastır deişmediysen ailesiyle tanısma sansın vardır. cunku cocuk seni nasıl tanıdıysa oyle bulmak ister. eger sende diger para yiyen kızlar gibi olursan zaten annesinden vetoyu yersin...
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla parasina dokunmam, hediye bile almamasini soyluyorum. Ailesi cok kulturlu degil. Onceki sevgilimin annesi cok elit takiliyordu o nedenle pacavra gibi davranirdi. Ama korkuorm yine de
- +1 yıl
o zaman sıkıntı yok... carpe diem..
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşağılık kompleksi var sende.
kendini küçümseme.
senin saygın bi mesleğin var.
onun parası.
bence o senin yanında kendini kötü hissetsin.80 Yorumla
+1 yılkendin gibi ol.asla ona uyayım diye çaba sarfetme bu seni itici yapar.insan olduğu gibi sevilmeli zaten parasızlığını sorun etse çıkarmıydı seninle sence?
21 Yorumla
+1 yılben de ingilizce öğretmeniyim ve sana yok artık diyorum.. maaşımla gayet kendimi geçindirebiliyorum hem de en lüks şekilde. şu eziklik sendromundan kurtulun yahu.. sen bi eğitimcisin bu ülkedeki birçok meslekteki insandan üstünsün ve gurur duymalısın.
56 Yorumla- +1 yıl
aşağılık kompleksi var soruyu soranın...çocuk esnaf...parası var..buda kendini kötü hissediyor.
Soran+1 yılLuks derken, maasinla versace canta alabiliomusun ki? O zman luks değil kandirmayalim kndimizi,
- +1 yıl
dünyada versace çantadan daha önemli şeyler var düşünmeni tavsiye ederim :)
Soran+1 yılIngilizce ogretmeninin hayati luks degildir kabul et, simit cay bile vermiyo devlet
- +1 yıl
ben gayet istediğimi yiyip içiyorum istediğim kıyafeti alıyorum.. o senin sorunun
Soran+1 yılby esmer seviyesiz tartismalara girmem seninle. Ezik lafi da sana yakisiyor seviyenden belli
cümleye " oldukça zengin bir sevgilim var" diye başlasaydın belki biraz samimi bulablirdim... ama marka vererek başlamışsın, bence iq su düşük arkadaşları enteresan emellerine alet edebilirsin bol şans sıradan insan...
10 YorumlaDiğer konusunda 418 cevap paylaştı. Yok bir şey olmaz.Öğretmenler ideal eş adayıdır.Ne olursa olsun.Bir de kendine marka takıntısı yapmaman gerekir.Kendin ol, rahat ol yani :)
50 Yorumla
+1 yılöğretmen olan insan artık olaylara tek bir açıdan bakmaz..evlilik düşünen kişi sadece maddi açıdan konuyu ele almaz..
30 Yorumla
+1 yılsen hayatın boyunca aldatılmaya hazırsan evlen. adam da para çok. her türlü frısat var. yerinde olsam adam namaza başlamadıkça onunla evlenmem. güvenemem.
21 Yorumlalütfe bizahmet bu düşünceyi aklından çıkar sen alnının teriyle bir öğretmen olmuşsun sırf onun parası var diye onu kendinden üstünmü görceksinsadece sevip sevmediğini düşün ve kendinle gurur duy bence...
20 YorumlaGönüller bir olduktan sonra bunlar teferruat.Sana bir önerim var mal mülg geçici bunlara bakarak bir evlilik düşünme kafandaki kişiyi bulduğuna inanıyorsan onunla sonuna git derim.Ayrıca sakın evlilik sözleşmesi yapma aleyhine olur.Hakkında hayırlısını dilerim.
00 YorumlaKusura bakma ama hayvan değilse aranızdaki maddi boyutu dert edeceğini sanmıyorum. Tabi ki birbirinizi gerçekten seviyorsanız da maddiyatın hiç bir önemi olmayacaktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de aynı dertten muzdaribim ama senin ki kadar uçuk değil benım durumum Allah a şükür bmwsi falan yok. ayrıca samimi olmadığını düşünüyorum...
40 YorumlaDiğer konusunda 639 cevap paylaştı. erkek için zengin olmaman sorun yaratmayacaktır bence . kişiliğini bilmiyorum ama genel erkek profili için bu bence .
00 Yorumla
+1 yılsadece şunu söyliyim.. sen ola ki bu endişelerin boş çıktı, sürekli bu sınıfsal farka takılıp tedirgin bir hayat mı geçireceksin. eğer geçireceksen kendine yazık edersin zararın neresinden dönülse kardır.
00 Yorumla
+1 yılSenmi ingilizce ögretmenisin yeme bizi.. BMW X5i var hahahah sen eziklerin ezigisin güzelim.. Ne yani bundan önce yasadin ona ragmen neden böyle bir iliskiye giriyorsun .. Bizide kanrima Kendinide kandirma..
31 Yorumla
Soran+1 yılinandirmak zorunda diilim seni
+1 yılbnce kendini kandırma uyan bu rüyadan ... mutlu olamazsınız...
30 Yorumla
+1 yılSenın iş adını feriha koydum dizisine benzicek gibi geliyor bana bende daha yeni başladım dizi sardı baya 35.bölümdeyim şuanda.
00 Yorumla
+1 yılSeninde işin zor ama bunu erkek arkadaşınla konuşman en doğrusu. Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol tabi olabiliyorsan.
30 Yorumla
+1 yılbu soruları sorarken kasıtlımı yapıyorlar anlamıyorum lütfen yaa lütfen bu kadar çocuksu düşünmeyin al banada yazdırdınız mutlu oldunuz mu :) amacınız buysa amacınıza ulaştınız :)
00 Yorumlaya bırak bu ayakları hahahah :) inandırıcı olduğunu mu düsünüyosun :)
20 Yorumlakoca polat alemdar öğretmen kızla evlendi rahat ol o da x5 e biniyodu:)
60 Yorumla
+1 yılzor bir durum evlensen sürekli bu tür şeyleri düşüneceksin, en iyisi evlenme ama o ısrar ederse koyve gitsin evlen bakalım nolacak.
00 Yorumla
+1 yılbı feriha vakası daha:DDDD kızım sorunlumusun senı sen oldugun ıcın kabul etmeyen herıfın yanına koyum sabancı kadar parası olsa ne
10 Yorumlaezik oldugun için istemezler seni
ne güzel kendi ekmeğini kazanabiliyosun kimseye muhtaç değilsin kendine güven biraz
sonuçta ekonomik özgürlüğü olmayan eğitimsiz bir kız değilsin20 Yorumla
+1 yılBende çok patronla çalıştım, ortaokul terk,altında x5 var... Ezilmenize gerek yok öğretmen hanım şayet onların bildikleri kadar sizin unuttuğunuz vardır eminim...
10 Yorumla
+1 yılparası için sevimyorsa dert etme bırakmaz seni amma gel gelelim onun amacı seni gönül eğlendrmek ve seni elde edip brakmaksa onu tabi şimdlik bilemezsinde böle skıntılar yoksa devam eder korkma derim
10 Yorumlafakir ama gururlu bi genç olarak devam et sen hayatına ;) param yoksa da gururum var be :D
00 Yorumla
+1 yılSeni olduğun gibi kabul etmiyorsa boşuna uğraşma zira bu işe 1-0 yenik başlıyorsun.
30 Yorumla
+1 yılAblacım bir bayanın maddi imkansızlığı olması hiçbir şekilde sorun değildir dizilerden etkilenmişsin sanırım öğretmenlikte kutsal bir meslektir onurluca ben ÖĞRETMENİM diyebilmelisin
20 Yorumlabu türk sinemaları hala vizyonda mı yaaa... televizyonu da kapattım ama hala çalıyor mu ne :)
00 Yorumla
+1 yılSen ingilizce öğretmeni değilsin...Nokta..
100 Yorumla
+1 yılbaşlık tuhaf geldi bana.sanki baak benim bmw x5 im var senin varmı diyen bi çocuk gördüm karşımda
10 YorumlaKartlarınızı açık oynamalısınız.
Yani ne sen o zengın diye kendınden ödün vermelisin nede o senı kucuk görmeli.
Bunu idrak etmelisin önce.10 Yorumlabence bunun hiç bir onemı yok ornek ferıha ve emır :D o senı sevıyorsa ailesine de kabul ettırırr..gercekten sevıyorsa tabı senden asla vazgecmeyecektır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsizin ilşki yürümez..şuan onun serveti gözünü börür farkında olmazsın...zenginden fakir ilşkisi sağlıklı olmaz.
10 Yorumla
+1 yılKorkma seninde metrobüsün ve aylık akbilin var :DDDDD
20 Yorumladavul bıle dengi dengine sana verecek oglum yok bizim hadı baska kapıyaa derdım ben olsam :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgurur duy bence kendin ol kasma bırak sevecekse böyle sevsin ayrıca o bir erkek sen de onun eşi olunca o sana zaten bakmak zorunda haytı paylaşıcaksınız eğer ortada aşk varsa bunlar küçük ayrıntılar
00 YorumlaBenimde 2 audi 1 tanede vw marka arabam var , sevmek bizimde hakkımız , yapmayın lütfen
00 YorumlaO seni seviyor mu ? Seviyor. Bunu hiç dert etme. Emin ol sıkıntı çıkmaz. Bu durum onu üzer yada böyle düşünmen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet değerli öğretmenim baştan kural hatası yapmışsınız. Kafanızda ondan düşük seviyede olduğunuzu belirlemişsiniz. Üzgünüm ama bundan sonra o kafanızda düşündüğünüz eşitlik olmayacak. Yaşınızı öğrenebilir miyim?
20 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. seni bu yüzden bırakacağından korkuyorsan hiç uğraşma bence
00 Yorumla
+1 yılcok uzun o ne arkdaş arabanın modelıne göremı aşklar vaybee.. satıyorum benım porcehe yı :DD
10 Yorumla
+1 yılkorkmana gerek yok seviyorsanız bu her türlü sorunu aşar :) Boşuna ferihacılık yapıyosun :D
00 Yorumlaya sen olduğun gibi davran yalan söyleme zaten kişilikli bir insansa ve seni gerçekten seviyorsa gayette mutlu olabilirsiniz
00 YorumlaBen böyle saçmalık görmedim. Sevgilin zengin diye ikinci el marka giyiniyorsun öyle mi?
63 Yorumla
Soran+1 yıl2. El marka olunca vintage deniyor, bilmemen de ilginc
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım