Bmw X5 i olan sevgilim var, fakirim ama seviyorum, yardım lütfen!

Sevgilimin bmwsi ve mekanlari var ama ben siradan bir ingilizce ogretmeniyim. Korkuyorum ya aramizdaki bu maddi farktan oturu ayrilirsak diye. Benle evlenir mi dusunuyorum bazen ama cok seviyorum onu. Bu arada ben de genelde maasimla armani, gucci, guess ikinci el kiyafet alirim kendimi onun yaninda kotu hissetmemek icin. Napmaliyim beyler iliskim biter diye korkuyorum, keske o da benim gibi ogretmen falan olsaydi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar soylediklerimde oldukca samimiyim. Diger korkum ise ailesiyle tanismak. Dogru durust yanina gidemiyorum abisiyle tanisicam diye. Beni istemiceklerini dusunuyorum nedense. Cunku daha onceki sevgilileri hep ankara sosyetesindenmis arastirdim ve sosyeteyle evlenmisler. Daha oncede ozel uni ye giden sevgilim vardi ve ailesinden cok cektim, bavulunu al git diyen bir annesi vardi! Inanin turkiyede o emirin ailesi gibi aileler de var. Erkek cocuklarini da manipule etmeye calisiyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Boyle bi durumun icinde olan bilir. Bir yere gidince 60 liraya meyve suyu icmek ona normal gelirken sizin icinize oturur. Otobuse binmez taksiden de inmez ama siz metroya dolmusa alisiksinizdir. Sizden victorias secret ic camasiri giymeniz beklenir pazar mali giyince ne olursa olsun o kisiye garip gelir. Bu durumda para yiyen kiz olmak lazim bnce bir cogunuza gore! Cunku ben kendi kendime biseyler yapmaya calisiyorum esitlemeye calisiyorum diye ezik oldum sizin gozunuzde heralde
Bmw X5 i olan sevgilim var, fakirim ama seviyorum, yardım lütfen!