Güncellemeler
+1 yıl
Sunu onceden bilelim ingilizler yonetim kurma konusunda ustadirlar ve. Market economizing sistemini onlar kurdu onlar belirledi. Sistemi. Kuran. ingilizler bu sistemle basarili planlari Yahudilerdir.. Cunku is konusunda cok. Yetenekliler.. Market ekonomisinde en buyuk. Sirketlere sahipler. Tamam. Ama Sistem ingiliz. Sistemi.. USA ve Kanada ingiliz. Sistemiyle istiyor ve dunyayi yonetiyor..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ortak akıl olarak beraber desem
Ingilizlerde Sistem var.. benim su an yasadigim ulkeye onlarin sistemini kurmuslar... ingiliz. Kurallari...1- en ufak sorunda. Polish aradiginizda 3 dakikada gelmeli ve yaka kamerasini acmalidir..( merkezden rusvet. Veya darp kontrolu..) 2- Ambulansi aradiginizda 3 dakikada Ambulansi gelmeli ve tedaviye o anda baslayip hastaneye goturmelidir..3- issizseniz. Size mass baslanir bu cok dusuktur ama yaparsaniz is bulana Kadar..4-normal polis disinda Tum ulkede. kontrol yapan. FBI vardir.. (ben ceteyim. Pkk, yim.. V. S, yim. aninda bulurlar ve mahkemeye. bile. cikmadan. olayi cozerler iste bu yonetim sistemi ingilizlerindir bu. sorunun. Cevabi ingilizlerdir
Bu fiilen ülke yönetim şekilleri... Sömürge kısımları var. İngilizler bir ırk yahudilik bir din ingiliz yahudisi çok bu durumda ortak akıl ingiliz yahudileridir...
Ingilizler. Birinci dunyayi savasinda. Filistinlilere silah verip. Osmanliya arkadan ates ettirdiler ve O Topraklari. Osmanlidan. Aldilar.. ve 1948, de Israel devletinin. Kurulmasini planlayip yapan ingilizlerdi ( Ayni. Suriye Irak. Suudi Arabistanin sinirlarini. Osmanlidan alip Cetvelle cizen. Ingilizlerdir.. Yani yonetim. Isgal. Ingilizlerin en iyi yaptigidir... Is yapmada basari. Yahudilerdedir
Iste fiilen ulke yonetim. Sekilleri. dedigin. Ingiliz sistemidir... Somurgeyken. USA, ya. Kanada, ya Avusturalya, ya. VS. ingilizler tarafindan. Yerlestirilmistir. Boyle yonetim diye..
Ingilizler 60 milyon Nufusla. dunyada bir cok ulkeyi kontrol ediyor.. Simdi hemen bazilari onlarda gazzede. Baski yapiyor diyecekler ama soru degildir. Dunyayi ingilizler mi yonetiyor? Yoksa Yahudiler miydi? Yukarida acikladigim gibi bana gore gordugum kadariyla ingilizler dunyayi gizliden yonetiyor.. bakin. Masonlugu bulan ingilizler " Futbol". Oyununu. Bulan. Ingilizler.." Harrier". Adli dikine kalkis yapan hava Alanina ihtiyac olmadan. Havalanan. Ucagi bulan. Ingilizlerdir. Adamlar herseyi bulmus dunyayi yonetiyor.. El altindan
Su an yasadigim ulkede. Polish aradiginizda uc dakikada gelmesi ve gogsundeki kamerayi acmasi. Ingilizlerin kurdugu Sistem.. ingiliz sisteminde ". Ben kabadayiyim. Ben orgutum. V. S. diyen. Uc. Dakikada gelen polisle yakalanir. eger cok kisiyle Polish hemen FBI, Dan yardim ister en yayinda olan Ajanlar. Kabadayiyim. Orgutum. Diyenlerin tepelerine biner.. ingiliz. Sisteminde mahkemeye kimse karisamaz cok. Ozur ve gucludur... Baskani bile yargilayabilir. Bkz. Trump mahkemede.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!