Instagram'da 5 bin takipçisi olan ve sadece 400 kusur kişiyi takip eden, sayfası herkese acık olan ve fenomen gibi paylaşımları olan bı hesap bana takip isteği attı, kabul ettim sayfası düzgün dueuyodu camide paylaşımları falan vardı ve sesi güzeldi ilahi gibi bisiler de söylüyordu. Anında bana yazdı falan müezzin olduğunu öğrendim. Ama konuşma devam etmedi kendini b*k sanıp uzun cümle bile kuramayan biri egodan. Benimle konuşmaya çalıştı ama egosunu tavan yaptirmadim. Hem beğendiğini ve konuşmak istediğini ifade ediyo hem de ilk defa konuştuğu kişiyle nasıl yaklaşması gerektiğini bilmiyo. Kızlar bu tarz erkeklere ego kastirmis anlaşılan. Asla yüz vermedim. Bı kere de buluşmayı denedi yarın ne yapacaksın gibisinden. Ben de sanaldan tanışıp anında zaten buluşmaya sıcak bakmadığımi söyledim. Yani toplam konuşmamız toplasan 10 satır etmez. Aradan 1-2 gün geçmiş beni takip etmeyi bırakmış umut alamayimca, ama sanırsın ben onun faniyim ben onu takip ediyorum hala
Zaten sinir oluyorum takip isteği atıp geri çekenleri sonradan. Bı de bunu devlet kademesine atanmış bı müezzin yapiyo, resmen irrite oldum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Müezzin hacı hoca farketmez önce insan olucak geçmiş olsun öyle insanlardan uzak olmak daha güzel
Kesinlikle
Pahalı parfümlere gerek yok insan önce güveen kokmalı
Belki fake bence sanal ortama bakip yargılamak hoş değil
Fake değil gerçek hesap olduğu bariz belli
O onun edepsizligi
+++
Hocalar bile yolunda A. Ş
+
Salla gercekden müezzin degildir
Müezzin olduğuna eminim sesi falan bayağı iyi camide ilahi tarzı bisiler söylerken paylaşımları vardı ve dini icerikler paylaşıyor hikâyelerinde. Ama kızların ilgi duyduğu tipler olur ya hem tipi normal veya üstüdür, hem spor yapar, hem gezmeyi sever hem de dinindedir. Öyle bı izlenim vermiş sayfasına. O yüzden bu boş ego
Kendini bisey zanediyor
Aman dikkat et parçalarlar
Çok sinirini bozmuş neden ki
Sinirimi bozmadı sadece hocalar hacılar bile normal insanlardan bu kadar farksız olmamalı
Yahu bir insanın düzgün olması için illa hacı hoca olması gerekmez ne ateistler var hacı hocalardan bin kat iyi yani herşeye kalıplaşmış gözlerler bakma
Kalıplaşmış baktığım yok, dini temsilci olan kişilerin belirli kalıpları olması gerekir diyorum.
Benim tanıdığım bir kaç din adamı var neler yaptığını bir bilsen
Şaşırmam, eşini aldatanlari duydum
Baskılanmış toplumda insanlar biraz özgürlüğu yakaladımı deliriyorlar
+++
Sen kapalımısın
Evet
Tahmin ettim
Ulan müzezin ne aw hoparlör çıktı artık
Köylerde o
Cok bos ugraslar bunlar ya