Müezzinler bile kafayı yemiş?

Instagram'da 5 bin takipçisi olan ve sadece 400 kusur kişiyi takip eden, sayfası herkese acık olan ve fenomen gibi paylaşımları olan bı hesap bana takip isteği attı, kabul ettim sayfası düzgün dueuyodu camide paylaşımları falan vardı ve sesi güzeldi ilahi gibi bisiler de söylüyordu. Anında bana yazdı falan müezzin olduğunu öğrendim. Ama konuşma devam etmedi kendini b*k sanıp uzun cümle bile kuramayan biri egodan. Benimle konuşmaya çalıştı ama egosunu tavan yaptirmadim. Hem beğendiğini ve konuşmak istediğini ifade ediyo hem de ilk defa konuştuğu kişiyle nasıl yaklaşması gerektiğini bilmiyo. Kızlar bu tarz erkeklere ego kastirmis anlaşılan. Asla yüz vermedim. Bı kere de buluşmayı denedi yarın ne yapacaksın gibisinden. Ben de sanaldan tanışıp anında zaten buluşmaya sıcak bakmadığımi söyledim. Yani toplam konuşmamız toplasan 10 satır etmez. Aradan 1-2 gün geçmiş beni takip etmeyi bırakmış umut alamayimca, ama sanırsın ben onun faniyim ben onu takip ediyorum hala

Zaten sinir oluyorum takip isteği atıp geri çekenleri sonradan. Bı de bunu devlet kademesine atanmış bı müezzin yapiyo, resmen irrite oldum.

Müezzinler bile kafayı yemiş?