Diğer Sizin gününüz nasıl geçiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benimki tam olarak şu tatsızlıkta: (fotoyu tekrar görünce daha da tadım kaçtı, dehşet verici bir surat ifadesi😳) Sizin gününüz nasıl geçiyor? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. Benim kötü geçiyor. 1 0 Yorumla
yellowpipi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl teflon kafa :)) tayyibin tenzipleriyle foto çekmiş 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayatımda şu adam kadar samimiyetsiz ve meymenetsizini görmedim. 1 0 Yorumla
laimi1234556 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Harika bir gün geçirdim, ofiste tasarımları tamamladım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok para harcadım bugün. Eve gidip 1 saat mutlu olduktan sonra muhtemelen has.. tir naptım lan dicem ama olsun. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O zaman 1 nisanda kesin keyfiniz kaçacak bu kadar korkuyor millet o zaman hayırlı olsun sayın kurum 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benimde aynı tatsızlık 1 0 Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. Iphone gruptan ayrıldı 1 0 Yorumla
BUZZZÖNCÜSÜ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Adam çalışkan bizzat sahit oldum keşke herkes onun gibi gayretli ve çalışkan olsa 0 0 Yorumla
Mertynk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Murat hatipoğlu 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Muradoğlu Yorumla Mertynk +1 yıl Ekrem kurum Yorumla Soran +1 yıl Murat Kavurma Yorumla Mertynk +1 yıl Miroğlu Yorumla Soran +1 yıl Nedim Kuru Yorumla Mertynk +1 yıl İmam kurum Yorumla Soran +1 yıl Murat Kuntepte Yorumla Mertynk +1 yıl Ekrem veba Yorumla Soran +1 yıl Ekrem İmaro Yorumla Mertynk +1 yıl Murat kurt Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl İyi geçiyor 1 18 Yorumla Alp027 +1 yıl Ne yapıyorsun Yorumla tugce082000 +1 yıl Oturuyorum şu anda sen ne yapıyorsun bakalım Yorumla Alp027 +1 yıl Ben de oturuyorum açlık bastırdı açıkçası. İftara kadar kitap okumayı düşünüyorum Yorumla tugce082000 +1 yıl Az kaldı dayan 😂 Yorumla Alp027 +1 yıl Haha sen de 😄 Kaç yaşındasın? Yorumla tugce082000 +1 yıl 23 😱 Yorumla Alp027 +1 yıl Ben 25 oldum sayılır, neden korkunç surat 😄 Yorumla tugce082000 +1 yıl 😂 yaşlandım ondan Yorumla Alp027 +1 yıl Yok daha gençsin :) Boyun kaç? Yorumla tugce082000 +1 yıl 155 ama hafif eğik duruyorum en fazla 157 çıkar Yorumla Alp027 +1 yıl Aramızda tatlı bir fark varmış 😄 Yorumla Alp027 +1 yıl En son baktığımdan 1.83 civarıydı. Yanyana dursak tatlı gözükebilirdi Yorumla tugce082000 +1 yıl 😅😂kilom da 42 Yorumla Alp027 +1 yıl Tek kolumla kaldırabilirdim seni dumbell niyetine 😅😂 Yorumla tugce082000 +1 yıl 😅spor aleti gibi 😂 öyle miyim ben Yorumla Alp027 +1 yıl bana göre hafifsin, spor aleti yerine seni kullanmak isterdim açıkçası daha heyecanlı olurdu 😅😂 Yorumla tugce082000 +1 yıl 😅 kas yapılır Yorumla Alp027 +1 yıl Evet :) Mesaj at istersen bu arada Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. çalışmaya çalışarak 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. sıkıcı 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Eh işte. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. Murat Kurum merhaba 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Güzel geçer 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim kötü geçiyor.
teflon kafa :))
tayyibin tenzipleriyle foto çekmiş
Hayatımda şu adam kadar samimiyetsiz ve meymenetsizini görmedim.
Harika bir gün geçirdim, ofiste tasarımları tamamladım.
Çok para harcadım bugün. Eve gidip 1 saat mutlu olduktan sonra muhtemelen has.. tir naptım lan dicem ama olsun.
O zaman 1 nisanda kesin keyfiniz kaçacak bu kadar korkuyor millet o zaman hayırlı olsun sayın kurum
Sîk gibi, rutini bugün de bozmadık
Kapa kapa vallaha kapa
Benimde aynı tatsızlık
Iphone gruptan ayrıldı
Adam çalışkan bizzat sahit oldum keşke herkes onun gibi gayretli ve çalışkan olsa
Murat hatipoğlu
Muradoğlu
Ekrem kurum
Murat Kavurma
Miroğlu
Nedim Kuru
İmam kurum
Murat Kuntepte
Ekrem veba
Ekrem İmaro
Murat kurt
Ahaha
İyi geçiyor
Ne yapıyorsun
Oturuyorum şu anda sen ne yapıyorsun bakalım
Ben de oturuyorum açlık bastırdı açıkçası. İftara kadar kitap okumayı düşünüyorum
Az kaldı dayan 😂
Haha sen de 😄 Kaç yaşındasın?
23 😱
Ben 25 oldum sayılır, neden korkunç surat 😄
😂 yaşlandım ondan
Yok daha gençsin :) Boyun kaç?
155 ama hafif eğik duruyorum en fazla 157 çıkar
Aramızda tatlı bir fark varmış 😄
En son baktığımdan 1.83 civarıydı. Yanyana dursak tatlı gözükebilirdi
😅😂kilom da 42
Tek kolumla kaldırabilirdim seni dumbell niyetine 😅😂
😅spor aleti gibi 😂 öyle miyim ben
bana göre hafifsin, spor aleti yerine seni kullanmak isterdim açıkçası daha heyecanlı olurdu 😅😂
😅 kas yapılır
Evet :) Mesaj at istersen bu arada
çalışmaya çalışarak
sıkıcı
Eh işte.
Benimde yaa
Ne oldu ne yapıyorsun
Bu ne yaa
Murat Kurum merhaba
Güzel geçer
Niye la😀