AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dogeu
Napmak lazım yoksa uykusuz kalınacak
Napcaz ya böylr
Seni uyutmayan ne
Dertler. Gece aklım zehir gibi durmuyo
Bir de gündüz uyanamıyorum çünkü gün geçmez diye korkuyorum sanırım
Sorma konudan konuya atlamacalar. Hayir muhabbet de sariyo isin kotu yani 😂
Senin dertlesmeye ihtiyacin var sanirim
Evet kendimle muhabbet sarıyor sadece. Erkeklerle dertleşmek şu an asla istemediğim bir şey akılları sdc orada tiksindim ya
Bir dertleştim geçen hoop sarıldı boynuma öpücük kondurdu bir de nşnlı koşarak kaçtım dondum kaldım. Düşün artık
Dertlesmekle onun ne alakasi var ama cogu dertlesme bahanesiyle yaziyo evet o da kabul. Ben secimi sana birakiyorum
Bende mi birşy var nedir gerçi denemedim çok ama etkilenyrlar bi bakıyrm dostluk gitmiş faydalanmaya çalışıyor. Nasıl harcıyorlar hmn bn bşy de ypmıyrm ki. Güzelse yaramazdır mı diyolar yoksa başından iş geçmiş bişeyler ypak mı? Öyle ki kendisi samimi mesela ama bn dokunmam etmem sapık konuşmam bna rahat dedi biri 🙄 anlmyrmm
Olay ne ki tam olarak
Burdan bahsetmiyorum burada yazanlrn hepsi o niyetti zaten 😂
Bn derdimi anladı dedim. O da öyle dedi. Masumca sarılıp kalmalar derken, bir de öpücük kondurdu boynuma. Kaçtım gittim zaten gdyrdm. 1 hafta önce aa öyle deme bna değer veriyor arkdş iyi insan derdim. Bir de nişanlı işte. Bu
Belki nırmal ona göre. Ya da bn yüz verdim 🫨 böyle düşünüyosa bn onun.. bn temas kurmadım ki hiç sdc iyi sanıp kırılır diye itelemedim
Evet itelemesen bile belli etmen lazim rahatsiz oldugunu ve neydi ki anlattigin konu
Derdin bu değil de güvendim ya az yıktı dünyaya inancımı. Güç vermişti çünkü. İyilik ölmemiş demiştim.
Nasıl belli edeceğimmesela sarıldı sıktı kaldın öyle. Napcaksın?
Sende suçladın bni slk kafamm itelicektim. Bunu da öğrendik. İtele itele insan kalmıyo be
Napiyosun diyeceksin. Ben sevmem boyle seyleri bunun icin konusuyosan kalk git diyceksin. Nisanlisindan yuruceksin
Suclamadim hayir
İnsanlara benim güvenmem suç kesinlikle artık kabul. Acıdı sandım derdimden. Bir de ayşş diye sarılınca çocuk gibi
Geç mi kaldım demekte artık? Susmak koyuyo.
Ama işte kötü niyetle sarılmadığını söylerse? Yinede söylemeliyim dmi?
Suc onda bunda bi anlasalim :) sendeki sorun boyle durumlarda tepkini ortaya koymamak. Sarildiginda ses cikarmiyosan bu hosuna gidiyo olarak anlasilir e sonrasi da akar gider mesafeni koruman lazim
Hoşuma gidiyo anladıysa snra niye kaçtım ne düşündü yani
E basta anladi tersini gormedi kacmani naz olarak yorumlamis olabilir yani kendini biraz agira almak istiyor gibisinden
Dertliydim mutlu oldum anladığı için. İnsan kıramıyorum ya. O yğzden onlar da bni suçluyo bazn
Kaçma dediğim, onu yapınca gitcektim. Ama o arkamdan baktı dönüp gitmedi. Bnde yüzüne bakmadan hızla gittim
Ağıra alması mı var öyle niyetim olsa ne beklicem ki öyle şeyler için beklerler mi
Bir defa sarilmasina izin vermissin kendini dokmussun ona o saatten sonra her turlu bekler. Her erkegin aklinda vardir bu o yuzden bu tarz hamle gorursen tepki vermezsen devami mutlaka gelir
Artık geç mi kaldım sustu çekildi.
Yoo gec kalmadin ama o niyetini belli etti. Sen net bi sekilde hayir dedigin zaman gidecek demedigin zaman da kalip sınırları zorlayacak
Onunbni çağırmadı grkyr bni onu terslemem için🤣dükkanı var çünkü. Bn gitsem yine ona yorarsa. Gidip yolsam saçma. Bune yaa
Gidip sarılmasını beklesem saçma. Gidip direkt söylesem ne ayaksın diye o da saçma bunun için mi geldin dicek. Geç kalmışumm
Yok o bi hamle daha yaptiginda bunu belirteceksin durduk yere degil
Sa ase
Uyku sorun oluyor