Diğer Sabah uyandigimda kbs gormustum uyanmistim ama bisey goremeim harket edemdim konusamadm? metin82728 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ama uyaniktim sizce niye boyle oldu Güncellemeler+1 yıl Ama uyanıktım niye boyle oldu lutfen yardim edin korkuyom Sabah uyandigimda kbs gormustum uyanmistim ama bisey goremeim harket edemdim konusamadm? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. uyku felci o 0 1 Yorumla metin82728 +1 yıl Ama uyku felcinde gozlerin acik oluyomus benim gozlerimde acik degildi
cookiieee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Sabah ben geldim yanına o yüzden öyle oldun metinn 😂 0 64 Yorumla metin82728 +1 yıl Gelme be uzak dur benden pis kadinnn xismks Yorumla cookiieee +1 yıl Geliceeem Yorumla metin82728 +1 yıl Gelme ustume gelmeeww Yorumla metin82728 +1 yıl Pis kadinnn Yorumla cookiieee +1 yıl Sen pamuk prenses olduğun için bende prensin öpüp uyandiracagim seni 😎😏😉 Yorumla metin82728 +1 yıl Olamaz simdi beni bi kurbagami opcek yani Yorumla metin82728 +1 yıl La 2 dk de bizi transit uaptin Yorumla cookiieee +1 yıl O başka hikaye degilmiydi prenses Yorumla metin82728 +1 yıl Sana her hikaye bi baska kocacim Yorumla cookiieee +1 yıl Canım sen araba mısın Yorumla metin82728 +1 yıl Op beni sev beni xoskwosmj Yorumla metin82728 +1 yıl Araba ne alaka la Yorumla metin82728 +1 yıl Arabayami benziyom ahhaha Yorumla metin82728 +1 yıl Traktorrr Yorumla cookiieee +1 yıl Mmmmmuah 💋 geldin mi kendine pamuk prensesim 😏😏 Yorumla metin82728 +1 yıl Senin opucugunle tekrar bayildim vuck djwnwjwnj Yorumla metin82728 +1 yıl Ahajkaiqmaiqk Yorumla cookiieee +1 yıl Fazla mi öptüm ne yaptim 😅 Yorumla metin82728 +1 yıl Sen bana transitmi demek istiyon trrraktor Yorumla metin82728 +1 yıl Yaladin resmen yuzumu kocam Yorumla cookiieee +1 yıl Cüceler öpsün seni o zaman 😜 Yorumla metin82728 +1 yıl Ayip ediyon ha bosancam senden Yorumla cookiieee +1 yıl Begenmiyorsun öpücüğümü Yorumla metin82728 +1 yıl Kocam gercek bi sapik hakim bey Yorumla metin82728 +1 yıl Senin opucugun bile kotu jdneismsj Yorumla cookiieee +1 yıl Karım degilmisin istediğimi yaparim Yorumla metin82728 +1 yıl Sen niye milleti opuyonn Yorumla cookiieee +1 yıl Demek öyle 🥹🥹🥹 Yorumla metin82728 +1 yıl Artik degilim ben ozgur bi ozgur deniz cellat faniyim Yorumla metin82728 +1 yıl Henuz hazir degilim kocacim Yorumla cookiieee +1 yıl Pamuk prensesim olduğun için sadece seni öpmek istedim artık opmicem 🥹 Yorumla cookiieee +1 yıl Aman tanrım cellatcekyatfan31 ohaa 😱😱😱😱 Yorumla metin82728 +1 yıl Pamugami benziyom ben **** Yorumla metin82728 +1 yıl Cellat 31 mi xksmaoam Yorumla metin82728 +1 yıl Cellat kocami s Yorumla cookiieee +1 yıl Hayır prenseslere benziyorsun Yorumla cookiieee +1 yıl Karnım ağrıyor 🥲🥲 Yorumla metin82728 +1 yıl Sende errrrrkek adamlara benziyonnn Yorumla metin82728 +1 yıl Benimde karnim agriyo yoksa... Yorumla metin82728 +1 yıl Gecmis olsun Yorumla metin82728 +1 yıl Ahsjnwjan Yorumla cookiieee +1 yıl Yoksa nee 😧 Yorumla metin82728 +1 yıl Reglmi oldum... Yorumla metin82728 +1 yıl Senin yuzunden kari oluyoz a** Yorumla cookiieee +1 yıl Ben errrrrrrrkek adamlar değilim canım 😋 Yorumla cookiieee +1 yıl Hee ya olmussan 😱😱 Yorumla cookiieee +1 yıl Sen sadece benim karım oluyorsun Yorumla metin82728 +1 yıl Sen trrrrrrek bi erkeksin cjwmaosmj Yorumla metin82728 +1 yıl Ben reglsam hakkimi sana vermek istiyorum Yorumla metin82728 +1 yıl Ben zengin erko bulcam bosuyom seni Yorumla cookiieee +1 yıl İnsan kocasına öyle bir şey dermi Yorumla cookiieee +1 yıl Tamam görüşürüz Yorumla metin82728 +1 yıl Der sen benim eski kocamsin Yorumla metin82728 +1 yıl Tamam vazgectim bosamiyom seni cosmismsj Yorumla metin82728 +1 yıl Senden daha iyi bi erkek bulamam ben Yorumla cookiieee +1 yıl Vayy iltifatlar iltifatlar utandırıyorsun beni 🤭🤭 Yorumla cookiieee +1 yıl Var ama sana yok Yorumla cookiieee +1 yıl Ben bosuyorum seni Yorumla cookiieee +1 yıl Senin tribini cekecegime 31 çeksem daha kârlı olurum Yorumla metin82728 +1 yıl Kamqkamkwkqk Yorumla cookiieee +1 yıl Kızlarda 31 çeker 😠😠🤬 Yorumla metin82728 +1 yıl Bende mst yaparim seninkindense acimadan yapiyon Yorumla metin82728 +1 yıl Ver sunu ya ximska Yorumla metin82728 +1 yıl Ama cogu kisi gizliyooo Yorumla
vforvv Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Karabasan ya da uyku felci diyorlar. Araştır internetten krdşm 0 10 Yorumla metin82728 +1 yıl İkisindede gozleriniz acik hareket edemezsiniz diyo benim gozlerim kapali hareket edemedim ama Yorumla vforvv +1 yıl Gözler açık olmak zorundadır diye mi yazıyor. Rem uykusu evresinde uyanırsan oluyormuş Yorumla metin82728 +1 yıl Evet oyle olan herkesin gozleri acikmis benimki kapaliydi ama goz kapagima gelen isigi falan goruyodum Yorumla vforvv +1 yıl Tıbbi açıdan gözlerin açık olması şart mı? Senin duyduğun herkesin gözü açık olabilir, ama tıbbi açıdan şart olmayabilir Yorumla metin82728 +1 yıl Ya bak normalde acik olarak karabasan ve uyku felci oluyomus ama benim gozlerim kapaliydi Yorumla vforvv +1 yıl Benim okuduğum uyanınca diye yazıyor. Özellikle gözün açık olması belirtilmiyor. Geçmiş olsun yani çok kafaya takma, s Yorumla vforvv +1 yıl Sık yaşıyorsan doktora gidebilirsin Yorumla metin82728 +1 yıl Tamam Yorumla metin82728 +1 yıl Tşkkk Yorumla metin82728 +1 yıl Ben youtubedende izledim ordan biliyom Yorumla
astroceydaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Uyku atagı uyku felci veyada uyku terörü gibi bircok psikolojik sebepler var arastirabilirsin 0 12 Yorumla metin82728 +1 yıl Ama onlarda gozun acik degisik varliklar goruyomussun ben gozumude acamarim Yorumla astroceydaa +1 yıl Evet bendede cok sık oluyor gece abdestli yat ve oku da yat Yorumla astroceydaa +1 yıl Ben bazen sesler duyuyorum birileri konusuyor felan Yorumla metin82728 +1 yıl Bak iste uyaniksin ama uyanamiyosun Yorumla metin82728 +1 yıl Acaba birileri bizlemi ugrasiyo... Yorumla astroceydaa +1 yıl Astral seyehatmi yapiyoruz napiyoruz ayol djdhiwhdhf Yorumla metin82728 +1 yıl La astral seyahet yapsak bi yerlere gideriz en azindan bunda direk kitlaniyoz a- oyol Yorumla astroceydaa +1 yıl Bizi almiyorlar seyahate 😅😅🤷♂️ Yorumla metin82728 +1 yıl Ahahahhaha Yorumla metin82728 +1 yıl Sarj oluyoz galiba Yorumla astroceydaa +1 yıl Biz Şu an hazirlanma asamasindayiz yakinda bizide alırlar ama 😂😅 Yorumla metin82728 +1 yıl Alsinlarda gezek bare yaw seye gideriz dedemin yanina Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uyumadan önce okuyup üfleyın yavrum 0 4 Yorumla metin82728 +1 yıl Kim uflicek Yorumla metin82728 +1 yıl Ve ne okicaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3ihlas 1 fatıha oku Yorumla metin82728 +1 yıl Sonra bidaha oyle bisey yasamassinmi diyon yani Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kabus işte geçti gitti boş ver 0 1 Yorumla metin82728 +1 yıl Bu normal bi kabul degil ama Yorumla
ylnnzvegnccbiadm Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Enteresan cidden 0 1 Yorumla metin82728 +1 yıl O kadar çok korktum ki acaba dedim öldümde tekrar kalbim atmayamı başladı gözlerimi açamadım konuşamadım hareket edemedim Yorumla
evyapimiinsan Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Uyku felci durumu 0 1 Yorumla metin82728 +1 yıl Ama uyku felcinde gozlerimizi aciyomusuz hareket edemiyomusuz ben gozlerimide acamadim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
uyku felci o
Ama uyku felcinde gozlerin acik oluyomus benim gozlerimde acik degildi
Sabah ben geldim yanına o yüzden öyle oldun metinn 😂
Gelme be uzak dur benden pis kadinnn xismks
Geliceeem
Gelme ustume gelmeeww
Pis kadinnn
Sen pamuk prenses olduğun için bende prensin öpüp uyandiracagim seni 😎😏😉
Olamaz simdi beni bi kurbagami opcek yani
La 2 dk de bizi transit uaptin
O başka hikaye degilmiydi prenses
Sana her hikaye bi baska kocacim
Canım sen araba mısın
Op beni sev beni xoskwosmj
Araba ne alaka la
Arabayami benziyom ahhaha
Traktorrr
Mmmmmuah 💋 geldin mi kendine pamuk prensesim 😏😏
Senin opucugunle tekrar bayildim vuck djwnwjwnj
Ahajkaiqmaiqk
Fazla mi öptüm ne yaptim 😅
Sen bana transitmi demek istiyon trrraktor
Yaladin resmen yuzumu kocam
Cüceler öpsün seni o zaman 😜
Ayip ediyon ha bosancam senden
Begenmiyorsun öpücüğümü
Kocam gercek bi sapik hakim bey
Senin opucugun bile kotu jdneismsj
Karım degilmisin istediğimi yaparim
Sen niye milleti opuyonn
Demek öyle 🥹🥹🥹
Artik degilim ben ozgur bi ozgur deniz cellat faniyim
Henuz hazir degilim kocacim
Pamuk prensesim olduğun için sadece seni öpmek istedim artık opmicem 🥹
Aman tanrım cellatcekyatfan31 ohaa 😱😱😱😱
Pamugami benziyom ben ****
Cellat 31 mi xksmaoam
Cellat kocami s
Hayır prenseslere benziyorsun
Karnım ağrıyor 🥲🥲
Sende errrrrkek adamlara benziyonnn
Benimde karnim agriyo yoksa...
Gecmis olsun
Ahsjnwjan
Yoksa nee 😧
Reglmi oldum...
Senin yuzunden kari oluyoz a**
Ben errrrrrrrkek adamlar değilim canım 😋
Hee ya olmussan 😱😱
Sen sadece benim karım oluyorsun
Sen trrrrrrek bi erkeksin cjwmaosmj
Ben reglsam hakkimi sana vermek istiyorum
Ben zengin erko bulcam bosuyom seni
İnsan kocasına öyle bir şey dermi
Tamam görüşürüz
Der sen benim eski kocamsin
Tamam vazgectim bosamiyom seni cosmismsj
Senden daha iyi bi erkek bulamam ben
Vayy iltifatlar iltifatlar utandırıyorsun beni 🤭🤭
Var ama sana yok
Ben bosuyorum seni
Senin tribini cekecegime 31 çeksem daha kârlı olurum
Kamqkamkwkqk
Kızlarda 31 çeker 😠😠🤬
Bende mst yaparim seninkindense acimadan yapiyon
Ver sunu ya ximska
Ama cogu kisi gizliyooo
Karabasan ya da uyku felci diyorlar. Araştır internetten krdşm
İkisindede gozleriniz acik hareket edemezsiniz diyo benim gozlerim kapali hareket edemedim ama
Gözler açık olmak zorundadır diye mi yazıyor. Rem uykusu evresinde uyanırsan oluyormuş
Evet oyle olan herkesin gozleri acikmis benimki kapaliydi ama goz kapagima gelen isigi falan goruyodum
Tıbbi açıdan gözlerin açık olması şart mı? Senin duyduğun herkesin gözü açık olabilir, ama tıbbi açıdan şart olmayabilir
Ya bak normalde acik olarak karabasan ve uyku felci oluyomus ama benim gozlerim kapaliydi
Benim okuduğum uyanınca diye yazıyor. Özellikle gözün açık olması belirtilmiyor. Geçmiş olsun yani çok kafaya takma, s
Sık yaşıyorsan doktora gidebilirsin
Tamam
Tşkkk
Ben youtubedende izledim ordan biliyom
Uyku atagı uyku felci veyada uyku terörü gibi bircok psikolojik sebepler var arastirabilirsin
Ama onlarda gozun acik degisik varliklar goruyomussun ben gozumude acamarim
Evet bendede cok sık oluyor gece abdestli yat ve oku da yat
Ben bazen sesler duyuyorum birileri konusuyor felan
Bak iste uyaniksin ama uyanamiyosun
Acaba birileri bizlemi ugrasiyo...
Astral seyehatmi yapiyoruz napiyoruz ayol djdhiwhdhf
La astral seyahet yapsak bi yerlere gideriz en azindan bunda direk kitlaniyoz a- oyol
Bizi almiyorlar seyahate 😅😅🤷♂️
Ahahahhaha
Sarj oluyoz galiba
Biz Şu an hazirlanma asamasindayiz yakinda bizide alırlar ama 😂😅
Alsinlarda gezek bare yaw seye gideriz dedemin yanina
Uyumadan önce okuyup üfleyın yavrum
Kim uflicek
Ve ne okicaz
3ihlas 1 fatıha oku
Sonra bidaha oyle bisey yasamassinmi diyon yani
Kabus işte geçti gitti boş ver
Bu normal bi kabul degil ama
bisi olmaz
Cok korktum ama
Enteresan cidden
O kadar çok korktum ki acaba dedim öldümde tekrar kalbim atmayamı başladı gözlerimi açamadım konuşamadım hareket edemedim
Uyku felci durumu
Ama uyku felcinde gozlerimizi aciyomusuz hareket edemiyomusuz ben gozlerimide acamadim