Evinizde Hırsızla Göz Göze Gelirseniz Ne Yaparsınız...?
:)))))
:)))))
Bağırırım
Kovalarım
Uyuyor Numarası Yaparım
Gizlice Polisi Ararım
Pencereden Atlarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce uyuyor numarası, sonra yatağımın altındaki sopayla ensesine vurup, bayıltırım. Sonra ellerini bağlar polisi ararım. Tabi plana uymama durumunda elime ne geçerse dalarım insancığıma. Ama öldürmem, sonuçta o da insan. En kötü ihtimal pencereden atarım.
'E: Pencereden Atlarım' şıkkını 'pencereden atarım' olarak okuyup işaretlememe ramak kalmıştı :)
Geçen sene istanbuldaki evimizde oldu.Sese uyandım.Odam koridorun sonundaydı.Açtığım gibi kapıyı karşılaştım.Kovaladım fakat adam mutfaktaki pencereden atladı.Nasıl atladı anlamadım.3.kattaydık çünkü. 1 telefon ve 100 lira çalınmıştı :/
link polisi aramaya tesebbus etmistim, aynı zamanda hırsız nerede diye elimde fener bakınıyordum :)
cok sevimlisin lan :D derim
Cevap
11Cevap
genelde odalarda birer tane bıçak bulundurdugum için garanti olsun diye kapıyı da kilitler polisi ararım yada hiç olmadı uyuyormus gibi yapıp sonradan adamı tespit edebilecek ayrıntılara bakarım caktırmadan :)
Yeni çıkarılan yasaya göre yatak odasına girmediği sürece hırsıza müdahale ederseniz nefsi müdafaya girmiyor.
Onun için yatak odasına gel derdim sonra da Allah ne verdiyse dalardım:)
Zaten bir bayanın evine hırsız girse ve bayanda tek başına yaşıyorsa, hırsıza gel yatak odasına desen olacakları düşünmek bile istemiyorum:)
1. kattaki Ahmet abinin evine gir adam titanic otelde çalışıyo karısı kreş işletiyo aga kasada
kiler olarak kullandıkları odanın solundaki dolabın içinde derim lan..
ahmet abinin künyesini bana verse yeterdi ya nerdne baksan 4 bin lirası vardı meredin
mübarek gün bak ne söyletip günaha sokuyosun beni de gettt şeytanı salma bana
dolaptan beyzbol sopasını alır suratının ortasına yapıştırırıdım
yani bencede etkisiz kalmam mümkün değik onun bana zarar vermeyeceği ne malum? hemen atak yaparım beyzbol sopasıyla yere düşer felan sonra yerde neresine denk gelirse indirirm defalarca sopayı bütün madurların hıncını cıkarmıs olurum sanırım:)) allah kmseye yasatmasın hem maddi hem manevi yönden çok kötü bişi..
Ananem bunu yaşamış. :D su almak için kalmış (gençken) sonra hırsızla burun buruna gelmişler. Hırsız da kaçmış :)
Döverim direkt.. Aiki do yapabilen biri ile karşılaştığı için çok şanssız hiseder kendini..
hırsızla göz göze gelsem c ve d şıkları saçma olur o zaman benim görüşüm bağırarak kovalarım elimde sopayla.
Vay o. çocuğu der elime ağır bi şey aldığım gibi peşinden Koşardım .
bir keresinde babam eve geç geldiğinde onu hırsız zannedip elimdeki tenis raketiyle onun kafasına vurmuştum düşün yani cesareti hatırladıkça gülerim:D
hayır ama o günden sonra kendimi bir savaşçı gibi falan hissetmeye başladım:D
ahahah:D
hiçbişi yapmam evde alıncak çokta bişey olmadığından para bırakıp gitmesini beklerim:)
yani bir nebze öyle oluyor :)
:):):) ha sahi götürebileceği laptopm var ama onunla yattığımdan dolayı yastığın altını kaldırıp bakmaz herhalde :)
ay ne laptop muu nerde benim yok kiii:)
günaydın
Oturur dertleşirim abi o derece yalnızım. Şaka maka anasını s.kerim.
baş ucumdaki komidinin 2 ci cekmecesindeki yadigarı cıkarırım :)))))
ne yapsaydın bide kıcının altına mindermi koysamdım hırsız la hırsız
1 polısi ararım 2 sopayı alır onun götüne sokarım. 3 polıs gelince paket edip teslim ederim. hahah
uyuyorsam görünce tırsarımda uyanıksam hımısını mımmısını
Çalacağı eşyaları taşımasına yardımcı olur, sonra da kapıya kadar uğurlar, tekrar bekleriz derim :))
Kaçarım tabiki :D
Kahramanlık yapmaya gerek yok yani :D :D Canımızdan olmayalım :D
Aynen ya :D
istemeden de olsa bağırırımmm:/
çığlık çığlığa yaşanan farklı bir an olur.
"selamün aleyküm kolay gelsin abi"
sana dememiştim hırsıza dediydim ama iş işten geçti :)
OSMANLI tokatının tadına bakar :D:D
gözzzzün yiyiyorsa kaçma derim...
Başıma gelmişti kovaladım ama yakalayamadım :D
yanlış eve geldin derim .d
Uyuyor numarası yaparım
Çığlık atarım
Ben bağırmıştım..
Uyuyor Numarası Yaparım
Bağırırım
bağırırım :)
evet aynen.
benıde çal derım :D
ya calacak ya vuracak calsn gtsn :D
ya adam benı gördkten snra caldklarnı brakr benı alr gder zaten :D
öyle sandgn gbı beleşe gtmem tabı hersey karsılıklı degl mı :D
hımmm öylemı düşünmeme sebep oldun dyeblrlmm :))
yasak var bana özelden bi kişiyle konusuyorum sadece kusra bakma yani :)
çokta umutsuzluğa kaplma derim ;)) iyi günler
umut dünyası napıcazz :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar