Simdi bu cocuk bir kizla beraber kiz afgan (yurtdisinda yasiyo kiz. Ve bende) cocuk yurtdisina gitmeyi istiyo ama seviyomu bilmiyorum. Neyse sevgilisi varken benle tabismak istedi biz tanisdik ben sevgilisi oldugunu bilmuyodum bile.. sonra tanismak istiyen o oldugu halde birden kardes gibi goruyorum dedi bana seni. Zaman gecti ben bununla bir tartisma yasadik ben o kizi seviyorum evlencemde yakinda diyo (ama baska kizlarla takiliyor falan, kiz bilmiyo ben biliyorum) cok capkin. Neyse iste dedi cok seviyorum onu falan sonra bana diyo benim icin hep farklisin hep farkli kalcan niye diyorum söylemem diyo boş ver diyo. O profilime bakiyo ben onunkine bakiyorum ama konusmuyoruz. Simdi o kizi seviyo mu cidden? Tavirlari hic öyle degil hergun yeni kizla takiliyor. Ya yurtdisina gelmek icin belki kizi kulaniyo diye dusundum ama seviyorum diyo bana hem kulanmak olsa benimle olupda yurtdisina gelebilirdi demekki seviyomu? Bide bana kardesim diyo arada sonra farklisin vs normal mi
Benim hakkimdada arkadasima demis tam evlenilicek kiz iyi hos begeniyorum ama onunla olmaz (niyesini söylemiyo) madem sevgilin vardi niye benle tanismak istedin? Onu seviyormu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer