Tecrubeli erkekten anlayan bir kadin bana arkadaslik ablalik yapabilir mi? Biro bana bu durumu aciklasin lutfenn?

Bu sene yatay gecisle üniversitemi değiştirdum yeni sinifimda Bi erkek var. Ben bu erkekle göz göze geldim. o da saniyesinde gözlerini kaçırdı. Benim olduğum ortamlardan uzaklaşıyor. Asansordeyken arkadaşlarıyla konuşurken Benim yanıma geçtiğinde konuşmayı kesiyor. Karsilastik diyelim telefonuna bakıyor bana hiç bakmıyor yönünü değiştiriyor. oturdugum masadan 5 dk içinde kalkıyor Neden böyle yapıyor? Ben çocukla 1 kere bile konuşmadım durup bakmadim niye benden kaçıyor gibi davranıyor.. 4 aydir falan durum boyle biliyorum hiç gelip konusmicak benle o vibe aliyorum ondan.

Benim ondan hoslandigimi anlamasina imkan yok. hadi diyelim ki anladı.. Bu hoşlandım karşılıksız ise niye böyle bir çabaya giriyor ki? umursama geç git benim de ilgimi çekmeyen kişiler var hiç oralı olmuyorum bu neden böyle çabalara giriyor?

Bu çocuk diğer sınıftaki kişilerle de gayet akıcı sohbet ediyor. Bide yeni öğrendim bu çocuğun uzun bir ilişkisi varmış daha da sinir oldum

Bide ben kibir olarak algılamayın ama güzel bir kızım. Sınıfa bu yıl gecis yaptım. Sınıftan kesen yoklayan bakan çok oldu bide yani tabi herkesin zevki başka. Orası öyle...

Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni
Tecrubeli erkekten anlayan bir kadin bana arkadaslik ablalik yapabilir mi? Biro bana bu durumu aciklasin lutfenn?