Bu sene yatay gecisle üniversitemi değiştirdum yeni sinifimda Bi erkek var. Ben bu erkekle göz göze geldim. o da saniyesinde gözlerini kaçırdı. Benim olduğum ortamlardan uzaklaşıyor. Asansordeyken arkadaşlarıyla konuşurken Benim yanıma geçtiğinde konuşmayı kesiyor. Karsilastik diyelim telefonuna bakıyor bana hiç bakmıyor yönünü değiştiriyor. oturdugum masadan 5 dk içinde kalkıyor Neden böyle yapıyor? Ben çocukla 1 kere bile konuşmadım durup bakmadim niye benden kaçıyor gibi davranıyor.. 4 aydir falan durum boyle biliyorum hiç gelip konusmicak benle o vibe aliyorum ondan.
Benim ondan hoslandigimi anlamasina imkan yok. hadi diyelim ki anladı.. Bu hoşlandım karşılıksız ise niye böyle bir çabaya giriyor ki? umursama geç git benim de ilgimi çekmeyen kişiler var hiç oralı olmuyorum bu neden böyle çabalara giriyor?
Bu çocuk diğer sınıftaki kişilerle de gayet akıcı sohbet ediyor. Bide yeni öğrendim bu çocuğun uzun bir ilişkisi varmış daha da sinir oldum
Bide ben kibir olarak algılamayın ama güzel bir kızım. Sınıfa bu yıl gecis yaptım. Sınıftan kesen yoklayan bakan çok oldu bide yani tabi herkesin zevki başka. Orası öyle...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senden hoşlanıyor. Diğerlerinde farklı olmaya çalışıyor. Onu reddedeceğini düşünüyor. Kendini ezdirmek istemiyor. Kabaca ağır abi takılıyor
Emin misin? Ben ondan hoşlanıyorum ve konuşmak çok istiyorum. ama ilk adımı atan ben olmak istemiyorum ki zaten o 1 adım bile atmıyor aksine hep böyle 0 çaba
Başka kizlaral gidip gayet konusuyo hatta bi kız daha var sınıfta onla durup durup yanına gidip kendisi sohbete başlıyor bende artık ondan hoşlandığını düşünmeye başlayıp çok üzülmüştüm
Seni gözünde çok büyütmüş. Ona asla bakmazsın, umursamazsın sanmış. "Merhaba" dese tersleyeceksin korkusu yaşıyor... Sen yine sen ol, ondan hamle bekle... Tabii bu arada da, denk gelirseniz tebessüm et. Yani bir ışık işaret ver ona
Yardım için çok teşekkürler 🙏
Rica ederim mutluluklar
Bak şöyle yapacaksın. sen ilk konuşacaksın çünkü uzun ilişkisi var bu senin için sorun değil çünkü onun arkadaşı sin
Arkadasi değilim ki , sadece aynı siniftayiz
Ondan emin degilim bide Ya anladiysa benim onu beğendiğimi? peşinden kosuyomus gibi olmak istemiyorum rezil olmak istemiyorum ya
Anlamadım özet atsan.
Bu cocuk beni umursamıyormuş görüyormuş gibi davraniyo nedenini hoslaniyo desem o da değil
En kisaltabildigim hali yukarıdaki kadar
Adım atmasını bekle bence sen hoşlandın kuruntu yapıyorsun.
Ama hep aynı şey bir iki kere olsa öyle dicem ama hep aynı şey yapiyo
Sende umursama
Ama umursuyorum işte, o beni pek takmiyo demi
Evet seni takmıyor sende ondan etkileniyorsun eğer o ilgi gösterse sana itici gelirdi neden böyle oluyorsa :)
Çok uzun okumadım özet geçsen ya
Biliyorum ama inan ki en kısa hali bu bi çocuk var anlamıyorum davranışlarını anlamayınca daha çok düşünüyorum netleştirmem lazım ki atıyım kafamdan
Lütfenn oku lutfen
Cocuk nal gibi
Nasıl yani
Farkli biri bu
Nasıl biri mesela
Olgun mu seviyorsun
Ne alaka ya ya soruyu bile okuammaisin niyetin belli yazma
Soruyu sen okumamışsim