Diğer Uykusu kaçanlar napıyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Uykusu kaçanlar napıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. takılıyorum sitede 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arkadaşlar kimse üniverste arkadaşları hakkında düzgün konuşmuyor herkes gereksiz bir ortam diyor sevgili yapanlar bile sahte diyo? 2 1 Yorumla yoruldumaw +1 yıl cidden sahte herkes bir neden için senle takılıyor Yorumla
Gezegen0000 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Ramazanla birlikte uyku düzeni epey karıştı Şu an uyuyor olmam lazımdı 0 0 Yorumla
Kovboy_35 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 59% +1 yıl Sorma ya. Sabaha kadar nöbet tutarım artık. Sitede boş boş takılıyorum 0 0 Yorumla
Chajkal Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Annemle film izliyorduk uyudu yanimda bende burada takılıyorum 0 0 Yorumla
batuhannxx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl KS de muazzam sorulara cvp yazıp mantıklı cvplara bakıyorum 😉 0 0 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Sıkılmaca.. uzandim soru cevapliyom.. sen ne yapiyosun? 0 0 Yorumla
NewerWalkAlone Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Öyle sorulara bakıyorum da öyle acayip sorular var ki cevap vermek yerine gülüp geçiyorum :) 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aranıyoruz napalıım gece gece ateş bastı. Sen napiyosun 0 0 Yorumla
gunesimolll Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Muziikkk dinliyorumm iyi geliyor 0 8 Yorumla Hakanesk +1 yıl Ne çalıyor şimdi Yorumla gunesimolll +1 yıl Mert demir ikimize birden. Yorumla Hakanesk +1 yıl Hediye istermisin Yorumla gunesimolll +1 yıl Nasil istersen Yorumla Hakanesk +1 yıl Simge sağın sevmek yüzünden Yorumla gunesimolll +1 yıl Aaa evt oda guzel. Tesekkur ederim aciyorim simdi. Yorumla Hakanesk +1 yıl Sevindm begenmene Yorumla gunesimolll +1 yıl 👍👍 Yorumla
My_Mistake_Sorry Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bi buraya bakıyorum bi pc ye. Siz ne yapıyorsunuz 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 686 cevap paylaştı. Sıkılıyorm napiim. Gel beraber sıkılalm😊 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sitedeyim konuşacak birini bekliyorum 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Diğer konusunda 428 cevap paylaştı. Uyumadık ki kaçsın 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 795 cevap paylaştı. Sitede dolaşıyorum:) 0 0 Yorumla
Zenginreis Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayal 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boş boş bakioz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
takılıyorum sitede
Arkadaşlar kimse üniverste arkadaşları hakkında düzgün konuşmuyor herkes gereksiz bir ortam diyor sevgili yapanlar bile sahte diyo?
cidden sahte herkes bir neden için senle takılıyor
Ramazanla birlikte uyku düzeni epey karıştı Şu an uyuyor olmam lazımdı
Sorma ya. Sabaha kadar nöbet tutarım artık. Sitede boş boş takılıyorum
Annemle film izliyorduk uyudu yanimda bende burada takılıyorum
KS de muazzam sorulara cvp yazıp mantıklı cvplara bakıyorum 😉
Sıkılmaca.. uzandim soru cevapliyom.. sen ne yapiyosun?
Öyle sorulara bakıyorum da öyle acayip sorular var ki cevap vermek yerine gülüp geçiyorum :)
Aranıyoruz napalıım gece gece ateş bastı. Sen napiyosun
Takılıyorum buralarda swn
Muziikkk dinliyorumm iyi geliyor
Ne çalıyor şimdi
Mert demir ikimize birden.
Hediye istermisin
Nasil istersen
Simge sağın sevmek yüzünden
Aaa evt oda guzel. Tesekkur ederim aciyorim simdi.
Sevindm begenmene
👍👍
Olgun birilerini arıyorum
Bi buraya bakıyorum bi pc ye. Siz ne yapıyorsunuz
Sıkılıyorm napiim. Gel beraber sıkılalm😊
Gözlüklüyle kim ne bk yiyorsa yesin
Yakalamaya çalışıyorum
Sitedeyim konuşacak birini bekliyorum
Arayış içinde geziyorum
Seni bekliyorum
Uyumadık ki kaçsın
Maalesef ben