AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yapıyoz ya şu an uyumak ne mümkün davulcu slağı gitmiyor ki kapıdan
Yapıyoz mu daha 4 sahur mu var dhskjdjd burada hiç davulcu gezmedi ya
Abla ben bugün tutmasam olur mu 🙉
Olmaz olur mu öyle şey
Olur abla ben tutmuycam bane
Dbsknsksns günah
Ama ben inanmıyom, dinler birer kitle kontrol enstrümanı, böyle okudum.
Nerde okudun? İnanmıyorsan tutman garip olur zaten
Evet ama çevremdeki herkes tutuyor ben de mecburen yemiyorum. Tek bi yerden okumadım benim son 5 yılım bunun üzerine etraflıca araştırmalarla geçti. Bence yaratıcı var ama benden kendi yarattığı vücudun sirkadyen ritmini bozan (son derece sağlıksız) bir şekilde gece kalkıp yemek yememi istemesi ve gün içinde aç kalmamı istemesi (vücudun günlük alması gereken makroları alamaması) son derece mastıksız ve yüzeysel. Kainat inanılmaz büyük ve biz kapıdan girerken sağ ayakla mı sol ayakla mı girmeliyiz, hangi elimizle yemek yemeliyiz, kadınların hangi bölgeleri kaç cm görünmemli gibi konuları tartışıyoruz, erkekler uçkurlarına hakim olamıyor o zaman kadını gizleyelimi tartışıyoruz. İnanılmaz sığ geliyor bana. Bunun haricinde evrimin bir gerçek olmasına girmiyorum zaten. Bu şekilde.
Bu konu da gayet tebrik ediyorum bu nezaket Müslüman olup bunu düşünmeyen oluyor.
Bunun dışında diyeceklerim bi önemi olmaz diye düşünüyorum 5 yıl sonunda bu kararı verdiysen sanal bi ortam da bu konuşulmaz
Senin de farklı düşünceye sahip insanlara son derece nazik yaklaşman çok hoş teşekkür ederim 🙈
Ne demek olması gereken o diğer türlü daha itiyor insanı çünkü
Hayranımsın 🫶🏻
Dhjsjsjsn sag ol ya
😀😀😀
Yaptık yaptık kek yedim sjsjjs
Tam sahurlar menu dhskdnsn afiyet olsun
Hayır ondan değil de bekar evi problems
Xhksjsksjjss doğru ama en azından kek var bi de bu yönden bakmak lazım
Kek olmasa duvarları kemircez sjsjs
Hdjwhwnwnwne o kadar değil
Bunu diyen kişi ailesi ile yaşıyor kesinlikle
Shjwhsksns zorluyor diyelim
Aile ile yaşamak mı
Yok normalde ben de okuyorum ve il dışı ama om ararken geliyorum ramazan aile evinde iyi dbdmndd
Aile evi genel olarak çok iyi ztn
Doğru muk bi şey
Bekarlık sultanlık felan diyor birileri ama bence aşırı boş
Yani tercih meselesi ama bu düşüncelerle oraya çıkıyor
Erkekler için bekar yaşamak bir safari bence
yaptım
Sen nerde yaşıyorsun
Selammm
?
Uyumadım ben de demek istedim
Uyuma uyuma sakın zaten
Olur ☺️
Yapcamm
Sonunda bi kız dhksjddk
Evetttt✌🏻✌🏻✌🏻
Benim yalnız birakmadihin için sağ ol dbjsjdd
Ne demek😂😂
🤍
🤍🤍🌸
😡😡😡😡😡
evet doğru
Öyle
Midem kazındı
Oruç değilsin ya git ye
Üşeniyorum. Sende ne var
Ben hatırlamıyorum ki hdkskdjd
yok mu yiğinti
Yiginti ne demek
Azık
Yok
🥲
Yapacağım bekliyorum
Helal lan yusufi fhskdnksmd
😂😂😂
Olur uyumayım.
Evet az kaldı
Olur almayız
yaptık bile :)
Daha var
Az cik azcık var
2 saat var daha 😂
Xhsksnksns sus çaktırma
Sen yaptın mı
Yo ayni civarda var bize de
Vakit geçmiyor valla 😂
Geçiyor ya nasıl geçmiyor
Ben sıkıldım ya bilemedim 😂
Neden burada takıl işte dhdjdndn öğrenci isen ders çalış çalışıyorsan kafanı dinle dhdmdnmdd
Öğrencilik biteli 2 sene oldu şu an işteyim zaten 😂😂
Benim gece uyku için olduğu uvin gececi kavramı yok hdksndjdn o zaman daha hızlı geçer ya vakit
Ne yazdın kanka gram anlamadım dksksksks
Hdsjjdjdndn yani dedim ki işte isen daha hızlı geçmez mi zaman bir şey meşgul oluyorsun sonuçta.
Bir şeyle meşgul olmuyorum ki boş boş oturuyorum ddksksk
Ne iş yapıyorsun ki sen
Güvenlik gibi bir şey 😂😂😂
Ama değil de saçma sapan bi iş
İlginç ama oturuyorsun işte başka bir şey yok daha ne olsun al kitap oku telefon oyna gececi tayfa da olan arkadaslarinla konuş vs
Ya aslında bir şeyler izlerim genelde ama bugün izleyesim gelmedi 😂 gececi mi 2 kişiyiz burada oda taa nerede 😂😂
Netim azaldı Instagram da takılıyordum onuds es geçtim sjsksks kitapa gelirsek olursam burada uyuyakalırım heralde
Hdkssjsjsj reelde olan arkadaslarini kast ettim ya
O da var evet bak onu unuttum aram pek olmadığı için dhdjdndj burada takıl o zaman
Reel arkadaşlarım uyuyor ya genelde bi arkadaşım var asker o arada arıyordu oda aramıyor dmdkddk
Hxkshsksjsjs Ağa be o zaman şey yap yiyeceğin yemeği hazırla hdksjdjs
Hskwjsjsjs asker başka arkadaşlar edin onlarla net denk gelirskn dhdjdhdjd nöbeti değişmiştir dbdnd
Ahahahhas kanka zaten pek kimseyle konuşmuyorum ya yakın arkadaş olayı bende yok herkesle uzun süre konuşmuyorum
Hazır zaten meyve ve biraz peynir yiyicem 😂
Asker arkadaşım benim dostum ya asker oldu gitti yoksa ne işim olur askerle ddkskddk
Buraya da ne zamandır girmiyordum biliyor musun netim azalınca aklıma geldi girdim 😂
Niye yakin arkadaş istemiyorsun ilginç
Doyacak misin djwjsjsjs
Hdsjjsjdjsjw He bennde mesleği asker sandım
Ben de bu gün 2 kalkınca geri tamayim dedim geziyordum sonra karşıma çıkınca dur bi bakıyım modunda sahura kadar dedim
Doymam ama yapacak bir şey yok
Mesleği asker zaten kanka sksksksks
Ahahah iyi ki bakmışsın muhabbet etmiş olduk
Her gün böyle mi yiyorsun belli bi noktada alışırsın da onun yerine barinekmek arası bir şeyler ye
Sen yazmayınca az Instagrama bakayım reels izlerim dedim net bitti dksksksks
O zaman niye kısa süreliğine asker olmus gibi davranıyorsun hep iyle konuşman o zaman dhsjndd
Sen de
Yakın arkadaş olayım farklı yakın arkadaşımla bile uzun süre konuşmadığım oluyor
Gece genelde hafif şeyler yiyorum çalışıyorum ya evden yemek veya ekmek getirmek zor geliyor dıddkdkd
Aferin hdjshdjdd benimde şarjım bitmişti şu an da yine bitiyor o ayrı 3 'djjdjdjd
E şimdi nerden yazican
Ya kısa süreliğine demedim ki asker oldu gitti dedim yeni oldu zaten 1 sene falan
Şarjda baksana 😂
Uzun süre konuşmayıp aynı samimiyetle sonra konuşabilirsin de sen yakın olarak kimse ile konuşmamayi tercohbediyor gibisin knk dhskjdjdj
Zor geliyorsa yeteri kadar aç kalmıyorsun demektir dhdjndjd
Yazacak netim var ya çok şükür
Takamam uzak yerd priz fjskdn
İşte iftarı yapıyorum sonra 12 1 gibi acıkıyorum orada marketten aldıklarımı yiyorum sonra şimdi işte meyve peynir falan
Ya şöyle benim çocukluk arkadaşım bu asker olan her şeyi beraber yaptık bide üniversiteden bi yakın arkadaşım oldu onunla da arada buluşuyoruz
Hfwkjdkwjs bi an sıfır kaldı sandım öyle deyince
Sen daha yeni hafif şeyler mı yiyorum dedin ve şimdi marketten aldıklarını ye aynen djskdjdkd
Ahashaha sıfır kalsa valla yanarım
He askerle görünmüyorsun zaten yani hep diğeriyle arada görünüyorsun sen ne yapıyorsun 24 saat mi çalışıyorsun djsjjdkd
Ya abur cubur mecbur yiyorum marketten anca onu alıyorum dkdkdkdkd
Yoo 12 saat
Asker taa Kars'ta dkdkdkd onunla nasıl görüşeyim izine gelirse anca
Sen ne yapıyorsun üniversite mi okuyorsun
Hdlsjsksjs abur xubur çok hafif zaten ya dhskjdjd yemek getirmeye usen ama abur xubur hiç sıkıntı değil djdkdjkdkd
12 saat mi o da çok dhskdjdj ama yine kalan zaman var orada napiyorsun arkadaşların konuşmuyorsan
Ahashaha yemeği koyacak kap yok ki varssa bile anca tek çeşit koyabilirim 😂😂 abur cubur ne kadar zararlı da olsa karnını doyurmak için yiyorum yoksa ben var ya kestim hep abur cuburu bu işe girince yemeye başladım
İşte ondan dedim uni arkadaşınla arada dedin o zaman geriye kimse kalmıyor dhdkdnkd evet daha sürünüyorum jdsljdkd
Şöyle ben eve gidip uyuyorum kalkınca zaten 2 3 saat vaktim oluyor tekrar işe geliyorum o vakitte de bilgisayara bakıyorum genelde
He inandım kestin abur xuburu her gün yiyen ben zaten dhskdjdkd 2 kabin olursa 2 ceşit oluyor dhksjdjd 2 kab vardır fjskdjwkd
Ya lise arkadaşlarım falan hep mesafe girdi mahallede ki lerle de ilişkimi kestim kuzenlerle de pek takılmıyorım bi kuzenim var Ankara 'da o gelince çıkıyoruz arada dışarı
Ne okuyorsun bakayım
Her gün 12 saat mi çalışıyorsun
Valla kestim kilo verdim hatta baya şimdi bu işe girince gece yemeye başladım
Sence ne okuyorum
Bizim sistem farklı ya 3 gece sonra 2 gün izin gibi düşn aöa bu değişiyor gündğz de çalışıyorum
Valla dedin ya inandım fhskdjkakdkd
Ne okuduğunu nasıl tahmin edeyim bir sürü bölüm var ipucu ver bari ddkdkdd
Gerçekten çok farklı adı başta zaten dhsjjdd
Hdqkjdowjdkdk beni alakadar etmez sen düşün ben yemek yemeye gidiyorum
Bende önce sigara içicem unuttum sonra meyve ve peynir yiyip niyet edicem gelince tahmin ederim ddkdkdkdk
Ben yedim sjssjsjsj
Dur bi tahmin edeyim hemşirelik mi
Sigara abur cubur ohoo ne kaldı djskdnjw et bakalım
Afiyet olsun
Yanlış yondesin knk dhwkjdjs
Sana da afiyet olsun dkdkdkdkd ya sigarayı da sadece işte içiyorum bıraktığım aylarca içmediğim oldu
Kanka ipucu versene sayısal mı sözel mi ne
Senin bu iş zarar sokuyor ne desm iş çıkıyor sonucu dhdjdjsjdjd
Sayısal
Ashahshs öyle valla evde hiç sigara çekmiyor canım arada çektiği zaman babamdan alıyordum ama ben tam bağımlı değilim Allah'tan yoksa hiç bırakamam
Hımm sayısal hukuk mu ya da mühendislik
Tabi ya bağımlı değil hatta pasif icicisin hdksjsjjd
Hukuk sayısal mi.. mühendislik evet
Ashahshshs buna çok güldüm bak valla aylarca ağzıma sürmedim kaç kez yıllardan beri öyle ara ara içiyorum bırakıyorum
Hukuk eşit ağırlıkdı dimi beynim yandı 😂😂
Ne mühendisliği
Degisik bi vaka amaca nedir djskdnd
Kimya
Sen ne okudun
Sigarayı çok aramıyorum ya evde nedense böyle vakit geçmesi gereken yerlerde içiyorum 😂
Radyo TV programcılığı dkskssk
Bdkwhsksjsk sigara senin için bi aktivite mi hdwkbdkdjd alakasız ama sorcam sigara sosyallik aracı mıdır
Yav bunda yorum yazınca aşağıya inmek zorunda kalıyorum sürekli sende de öyle mi sinir oldum
Neden o zaman bu istesin diycem kim kendi mesleğini yapıyor.. dhskkdksjs
Yok ya sosyallık değil tabi ki bende bilmiyorum sigarayla aramda ki ilişkiyi dkdkdkdkd
Yok sana özel sinir ol diye öyle yapıyorlar dhskdnmdsn
Öyle
Ya çok saçma yeni yazıları göstersene taa 1 saat önceki yazılara gidiyor
Bilemedin sosyallik aracıdır dhdkdnd
Kimya mühendisliği benim kuzenim de kimya mühendisliği okuyordu bilgisayara geçti onu bitirdi
Hdjsbsjsnjd doğru da degistirmiyor da bu özelliği
Ben askere gidicem ya bu iş geçici benim için ama gelince kendi işimi bulur muyum orası meçhul
Ahashaha sigara eşittir sosyallik o zaman benim için 😂😂😂
Gdjshdjdhdjdjd baka işte kimse mesleğini yapmıyor
Arkadaşının yanına git bari ya hdjsjsjs
Öyle değil miydi zaten knk dhwkhdjd
Ama o şu an iyi işte çalışıyor
Arkadaşım Kars'ta bana farklı bir yer çıktı djdkdkdkd
Ya bilmiyorum ki hiç o açıdan düşünmedim sosyallik falan
Nerde çalışıyor güzel zaten bilgisayarla ilgisi olana hele
Yazılım şirketinde çalışıyor
A yerin belli yani o zaman çok yakında gidicen ddbnd neresi dhdjdjd
Benimde bilgisayarla aram iyi ama nerde bizde mühendislik ders çalışmadık ki 😂😂
Kırklarelinde evet Ağustosa kadar vaktim var istersem 1 ay sonra da giderim
Yani illa mühendislik okumana gerek yok bence kendi okumadan bu işi yapan bir çok kişi biliyorum ki zaten teorik öğretiliyor derslerde uygulama sana kalmış oluyor ondan dolayı bence knk seviyorsan bilhisayra ilerle bu alandan çok iyi bu devir için
Öyle bor şey mi var ya istediğin zaman gidiyorum gibi djwkdhwksnjdk
Doğru diyorsun da onun için biraz bilgi birikim lazım değil mi 😂 ben kendi bilgisayarımı kendim topladım o sayılır mı yazılım kodlama işlerine hiç girmedim belki başarılı olurum dkdkdkdkd
Ya üniversite okuyanlara 2 yıllık hak veriliyor ben ilk başta bozdum yerim bell oldu sonra vazgeçtim Ağustos da bitiyor o hakkım istersem yine bozar anında giderim
Kuzenin var zaten Şu an bu kodlama ile o kadar ders var ucretsiz ucregli zaten var da istemekle alakali illaki biraz daha caba sarf etmek gerekebilir hskdhdj yani bilgisayar parçalarından da ilerleyebilrisin ki
Ya ben düşündüm önceden öyle kodlama falan bana göre değil ya ben öyle odaklanamıyorum mesela bizim bölümde kurgu dersi vardı bilgisayarda kurgu yapıyordun sevmedim 😂 dikkatim dağılıyor hemen benim
He bu bilgiyi şimdi öğrendim
Ya askerlikle işin yok bilip napacaksın 😂😂😂
O zaman yapicak bir şey yok aram iyi dediğin için dedim
hskajsksjslsjsjsk bir şey yapmiycam sadece hemen gidiliyor diye biliyordum
Ya bilgisayar da donanımı biliyorum her parçayı orası ayrı hdkdkdkd
Hdskhdksjdks o zaman bilgisayar tamir et ne diyim dbddndh
Yok be üniversite okuyanlara hak veriyorlar hatta gitmezsen bile seni zorla götürmüyorlar ki gitmezsen kaçak sayılıyorsun para cezsı yiyorsun
Bilgisayar tamir et dkdkdkddkdk ya sen çok alemsin ya 😂
Hdsjjdksjdks o kadar o kadarını biliyorum sadece ne bilim ili öğrenince gidiliyordu dhskdjdkddj
Tamir işinide düşündüm olmaz dedim ben ne yapacam bilmiyorum valla zjsksksks
Ashahshs işte ili öğrensen bile hakkn varsa erteleyebiliyorsub
Dgskbdjdn bu isten devam et o zaman dhdksndnnd
Bunu da düşündüm geçici diycek dhskdhdjd
Yok ya güvenlik ne bu işi tanıdık var diye giriyorum yoksa gelmem rahat diye bide kimse karışmıyor
Yaaa evet geçici djdkdkdk
Ya muhabbet çok aktı teşekkür ederim sahur arkadaşlığı yaptın bana 😂
Bak biliyordum bunda bir şey dedi xjdkdjdkd belli
Ya bak sana özet geçeyim bu işi arkadaşım 3 sene önce buldu askerde olan varya o dedi gel çok rahat iş diye geldim çalıştım sonra üniversiteye gittim bitti sonra buraya geldim ara ara girdim adamlar tanıdıkya hemen alıyorlar dfkdkdkd
Ya biz bu kadar konuşucaktık madem neden mesajda konuşmadık aşağı in sürekli çok uğraştırıcı djdkdkdkd
Dkwjdkwjdnd He şey okey şimdi anladım
Ben nerden bileyim dhwksjkd
Sen giriyor musun buraya sürekli 😂
İyi akıl veriyorsun sen dkssksksk belki yol gösterirsin bana sana sorarım
Yok dediğim gibi normalde zaten ben gece uyuyorum şimdi bu gün sabah full uyuduğum için 2 bi uyandım sonra geri hiç uyumamış gibi uyurdum sahur kalmam diye korktum dhwkjdkwjd
Gizlisin zaten kimseyi takip etmiyorum dbsjjdjs
He anladım mantıklı yapmışsın 😂😂
Çıkayım takip et çıkabiliyorsun 😂😂😂😂
Yok ya sabah uyumak kötü hdkwhdkwjd hasta olmasam pek tercihim olmaz
Tamam dur dhdjdkkd
Hasta mısın geçmiş olsun bence de gece uykusu daha sağlıklı
Almadım
Hdksjdksjd sağ ol ya