Güncellemeler
+1 yıl
Kiran. Allah tarafinda. Korunuyor. Teknik bilgisini.. aldik arkadaslardan. Sagolsunlar.. peki Allah tarafindan gonderildigi Kabul. Edilen. Incil ve Tevrati. Allah korumamis ve insanlar degistirmis.
? Diger kitap sahipleri de kitaplarinin degistirildigine zerre Kadar inanmiyorlar.. Sadece biz. kendi adimiza. Onlarin. Kitaplari degistirildi biz degistirilmeyene inaniyoruz. Teknik cevabini. Kullaniyoruz
? Diger kitap sahipleri de kitaplarinin degistirildigine zerre Kadar inanmiyorlar.. Sadece biz. kendi adimiza. Onlarin. Kitaplari degistirildi biz degistirilmeyene inaniyoruz. Teknik cevabini. Kullaniyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Yukarida " Kuran". Yazdim Yalnis gitmis. Ozur...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Diyanetin ne işe yaradığını bilmiyorum.
2024 yılı için Diyanet İşleri Başkanlığı'na ayrılan bütçe 91.824.805.000 TL oldu.
Halbuki o bakanlik. Batidaki gibi Sosyal yardim. Bakanligi olsa O butce ile fakir olup yiyecege. Kiraya yardim icin basvuranlara yardim. Edebilirdi.. batida oyle fakirseniz belgelerseniz devletine yardim ediyor... ve " 91.824.805.000, lik. Sosyal yardim bakanliklari var.. bizdede. Baskaninin. Ozellikle kiyafetiyle. Burosunda oturup bir sey yapmdigi. Dinayet isleri var.. bosuna. Harcanan. Devlet parasi.. Fakirlere yardim. icin. Sosyal yardim bakanligi kutulmali O butce ile.. Ama nerede? Koydeki Camiye masraf. Yapilmasi. Orada bos. Oturan imama mass verilmesi. Goz boyama acisindan daha iyi.
Kuran Allah tarafından korunuyor bugüne kadar kaç kez duydun ayetler değiştirilmiş diye, ama tevrat ve incile bak birde
" Kuran. Allah tarafindan korunuyor... bugune kadar kac kez duydun ayetler degistirilmis diye"? Demissin. Guzel bir inceleme. sorusu cikiyor.. Tevrat ve incil, de Allah tarafindan gonderildi ama onlar.. Allahin. gonderdigi bu iki kitabi degistirdi? . Soru su.. O zaman? Kuran Allah tarafindan. Korunuyorsa? Allah gonderdigi diger iki kitabin. degistirilmesine. niye Izin verdi? korumadi gonderdigi iki kitabi. ?(Yani Allah isteseydi o iki kitaplari degismezdi.). Dinayetin internet sitesinde bunu arastiracagim... inceleyecegim Soru su.. Allah. onceki gonderdigi iki kitabi niye korumadi? bakalim ne yaziyor.. bulunca editlemek lazim
Çünkü her kitap Kuranın
Her peygamberde Muhammedin müjdecisiydi
Ama oyledir degistirmislerki ne tevratta neden incilde Tek kelime. " Allah ve Hz. Muhammed. Lafi.. veya. "Mujdesi"... gecmiyor? ve iki peygamberde. Hic Mujde vermemis? Kurani koruyan Allah gonderdigi. iki kitabini niye korumadi. korusaydi imkansiz degistiremezlerdi. bakalim diyanet sitesi ne diyor bu soruya
Ayni senin. Soylediklerini her kitaba inananda soyluyor.. tum kitaplar degisti bizimki "Tanri" tarafindan degistirilmedi diyorlar. Savunma ayni..". Tanri tarafindan dedin mi. degismemis oluyor.. onlara gorede ayni..
Değiştirilmiştir , onca yıl geçti herkes işine geldiği gibi yorumlayıp yazdı
Ama Teknik bir cevapla. Cevap verilir. senin dusuncene.. Tum kitaplar degistirilmistir.. Kuran Allah tarafindan. Korunuyor...( Peki diger gonderdigi. iki kitabi niye. Korumadi? bu Arastirma gerektirir? Daha once gonderdigin kitaplari. Koruma..
Degistirsinler? ama Son gonderdigin kitabi. Koru? Neden?
Çünkü en son değiştirenler inandırmak için öyle yazmış bu değiştirilmedi Allah bunu koruyor diye
Günaydınnnn Zeyd bin sabit Ubey b. Kab buna güldü
😂😂
El Kuds. El bin cedid. Useyt b. kab. V. S. gibi. Teknik. Anlasilmaz sozlerle. dini olarak. Uzman oldugunuzu belgelersiniz... El. Beyt. EL. Uzmani. Durumudur bu.. Ul kudi. El. psikolojik. Al yardimi. Cedidi. gerekir. Tedavi al icinos. Amin.
Zeyd bin sabit peygamberimizin onde gelen Mekke'de ubey b kanda sonraki vahiy katibidir hatta Hz Ömer kuranı cem ettiginde toplanan kurulun baskanidir zeyt b. Sabit başkanlığında yani öyle sıradan biri değil peygamberimizle geçmiş ömrü 15 yaşından beri ve o yaşlarda 10 üzeri dil bilen yüksek zekafa bir sahabi olduğu için peygamberimiz de yanında tutmuş kuran toplatıldıda tekrar tekrar okuyup eksik olan ayetleri muhafaza eden kişilerden alıp eklemiş yani kuran hafızı zihninde tutan yasaticisi cahil cahil. İsim söyleyip bilmişlik uzmanlık tasliyorsunuz diyeceğine oku öğren de böyle aciz olma kimse bilgi ile hava atmıyor sen cehaletinden ne diyeceğine sasirmissun artık ve onların ismini vermrm de sağlam ravilerden sahabilerden geldiğini aciklamakto ki bu soruyu soran biri muhtemelem sorgulayan biri olduğu için araştırıp benim bahsettiğim kişilerin de ismini duyar diye düşündüm o da senin gibi çıktı ve Kur'an'ın Hicr süresi 9. Ayette " Kur'an'ı biz indirdik elbette biz koruyacağız diyor" Allah'ın kelamı bu hala inammayan sorgulayan da araştırsin elbette güzel bir şey bu sende cehaletinde devam et ülkenin malum %52 kismindansin sanirim
Detaylari detaylari. anlatinca anladim... yukardaki yorum anlamadigim. icindi.. detaylari anlatmissin... anlayinca... Cok farkli Sagol bilgiler icin.
🤫❤️
Evet anlatılıyor