Erkek cabuk unuturmu 6 senesini verdigi kizi her ne olursa olsun ozlermi istemiyorum desede ozlermi o kiz onun icin her fedakarligi yaptysa pisman olurmu? Geri donermi? Mutlumudur ya da oylemi gozukmeye calisiyodur?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle gözükmeye çalışıyodur ama mutlu değildir. 6 senelik ilişki kolay kolay unutulmaz yaşadığınız herşey aklındadır onun dün gibi. Alışkanlıkdın onun için herşeyden önce seni en iyi tanıyan o senin en iyi tanıdığın da o. Bir kavga esnasında gurur yapıp iste iyırum demiş olabilir ama hala seni sevdiğini düşünüyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılBen 2 ay sonra aradm ettm istemiyorum artik dedi yine sevmiyorum asikta deglm demsti kavga ednce okadar sinirliyim ki sana dedi araynca.
- +1 yıl
Zamana bırakmak en iyisi. Erkek ilk aylar fark edemez. Oh be rahatladım moduna girer. Ama sonra öyle bir koyar ki yokluğun, nefes alcak yer bulamaz. 6 sene az mı yaa
Soran+1 yılDmi bide biz orta okul arkadasydik.
- +1 yıl
Öyle tabi. Unutamıcak gör bak
Soran+1 yılNe biliyim istemiyorum sevmiyorum diyince kafam karisti aradmda falan yne istemiyorum diyince bide oyle mutlu görünce üzüldüm dedm hicmi uzulmuyo ozlemiyomu falan.
- +1 yıl
Şimdi fark edemiyo daha anlaşılan. Ama koyucak bir zaman sonra
Soran+1 yılGercekten mi ya.
- +1 yıl
Evet.
Soran+1 yılInsallah.
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. bende soyle dusun @gizlikulanaci zate aldatan terkeden ayrilan gercekten sevmedigi icin yapti tabiki unutur cabucak sen neden unutmuyorsun cunku sen gercekten sevdinki aci cektin 1 insan ugruna simdi o sana aci yasatmak istedi hemde ayrilmak istedi o sevmedigi icin 2 3 gund e unutur seni
18 Yorumla
Soran+1 yılKackere terketti ama beni yemin ediyorum koklayarak operdi hep sevmedigine inanmiyorum ben unutulmaz diye düşünüyorum geri dondukleride oldu ya bana yuzyuze ayrilamam yüreğim dyanmaz diyodu.
Soran+1 yılYokki bendede mallik aramasaydm keske mesaj atmasaydm ozledm demeseydm umarm pisman olur umarm benim gibi kmse sevmez onu.
- +1 yıl
seven vardir elbet senden daha cok sevende vardir elbet senden cok fedakarlik yapanda vardir elbetki sen mallik yapipda neden ozledin o insani hatta neden aradin sence o bitti dedi o senden daha iyilerini bulur elbet pisman olsada affetm gurur varsa affetme okadar onunlan beraber oldun terkettigi halde sen affetin affetin olmaz bu sefer affetme elbet erkek biliyor erkek terketse kiz yine affeder aldatsa yine affeder
Soran+1 yılDun arkadasmda oyle dedi sen aradin kaybettin heh bu kiz smdi benim elimde unutamadi beni istedigim zaman döner yine elde ederm mantiginda dedi.
Soran+1 yılOyle yapicam zaten amacim o ayni seyleri yasasin diye ya 5 6 aya kadar zaten alisicam oda donerse donucek.
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Unutamaz bir kere aliskanliklar var ya da gittigi kafeler olacak biz suraya gelmistik diyecek o mutlu gununuzu hatırlayacak telefonuna bakip senden mesaj gelmedigini gorecek bence unutmaz alışkanlıklardan kurtulmak zor olr
05 Yorumla
Soran+1 yılO beni ilk ayrldgmzda demstm hayatnda baskasimi var ilkten yoo demsti snradan vazgecicem dedm evet var dedi sende dedi kendine hayrli briisini bul rahatsz etme artk beni dedi 2 ay snra engellerimi kaldrnca faceden whatshapptan bende sordm umut ettm oylesine dedi istemiyorum artik dedi
Soran+1 yılAklina gelsem oyle mutlu gozukmez.
Soran+1 yılInsallah unutamaz.
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl5 6 yıllık sevgilinizden nasıl ayrılabiliyorsunuz ben çözemiyorum.
Unuturdum, ama en az 1 yıl sonra... dank eder mi bilemem, nasıl bir ilişki yaşadığınıza bağlı.09 Yorumla
Soran+1 yılYa ben cok kskancm aramzda cinsel cekimlerde oluyodu ama yasayip ayrilmasi benden agir laf soylememe sebep oldu ona soylemedm kendime ithafen soledm iste dediki bana sonunu dusundugun laflar soyle düşünmedin etmedin cek acisini kiymetimi anla ya sen namusum dedigin kizla biseyler yasicaksn snra brakip gtceksn dogrumu bu?
- +1 yıl
Bu mu yani olay? O son sözleri abartı, bu adam kendine fazla güveniyor, biraz uzak dur üzerine gitme de havası insin.
Soruna gelince ben 5 yıl biriyle çıksam ayrılmam, sorununuz ne çözemedim. Niye ayrıldı senden?
Soran+1 yılBen oyle boyle kizmiyim dedim gelen giden senin yaptığını yapsin dedim bak sus sus dedi susamadm arkadaşları diyomus bitmez oglum flan diye o diyomus bitmis demekki kendi söylemişti soleyemedm neden ayrildgmizi demsti kmselere diyemedm ki ben bu kiza bunlari yasattm braktm deseydin diye.
- +1 yıl
Yahu tamam da bunlar ayrılık sonrası cümleler... bunları niye demek zorunda kaldın onu söyle... durduk yere ben öyle bir kız mıyım, demedin ya?
Soran+1 yılSurekli biseyler yasayip ertesi gunu kavga edip ayrilmak koyuyodu anliyomsn cok hemde yeter dedm ben kasarmym brakp gidiyosun adamla ben 1 gün once bulustum gozune baka baka ağladım seviyomusun dye sordu seviyorum dedm o konusmalardan sonra bana asigim seviyorum dedi 2 gun sonra yine ayrildik ben ortamaliyim yani lanet olsun o seyleri yasadigima diyo bide cok pismanim diyo ben ne yapayim :(
- +1 yıl
Öyle şeyler deme bak. Sakin ol, biraz kafanı topla ve sorunlarınızı açıkça konuşun. Kendine öyle yakıştırmalar yapman onun içini geçtim senin için de sinir bozucu olmalı. Onurunu kendi kendine çiğnemen olmuyor.
Sen bu sorunlarını çok sakin bir dille git anlat ve konuşun. Daha iyi okur emin ol. Ama önce biraz düşün, kafanı topla.
Ayrıca bence o da senden ayrılmış değil... Biraz düşünmeni sağlamaya çalışıyor olmalı.
Soran+1 yılBen konusmak istedim zaten telefonda ayrlmak istemiyorum dedim oda dedi yuzyuze ayrılamayz dayanamam edemem ben 2 ay sonra aradm istemiyorum yine dedi gderkende bana dediki hayatnda biri var mi diye sordugumda vazgecicem dediğimde evet var demsti onun yuzune baknca temiz bir insan görüyorum dedi gücüme bu gitti benim hic sevgilim olmadıki ben naptmda yani benim ona onlari soylemem icindeki herseyi bitirmiş sevgisi aski bitmis guvenmiomus ne alaka anlamiyorum.
- +1 yıl
Aaa o kadar oldu mu yani siz ayrılalı, ben de yeni birşey sanmıştım... :/
Ya çok uzun olduysa ve ara soğuduysa artık zor... tek yapabilceğin yaşadıklarından ders çıkarmak... acaba bazı şeyleri çok kafasına kalktığını mı düşündü... hani özeleştiri yap mesela.
Dilersen, özelden de yazabilirsin.
Soran+1 yılBak gercektende birlikte olmak istedi benimle ama ben izin vermedim ayriliyoruz diye istedi ama ben istemedim yapamadm gidecekti :(
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
- Diğer konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılErkek evlense bile gerçekten sevdiği ilk kızı ASLA ASLA ASLA unutmaz , ben unutamıyorum şahsen , 2,5 senelik ilişkimdi fakat öyle böyle özlemiyor insan , baktığım her yerde görüyorum sanki onu , ayrılığımızın üstünden 2 sene geçti üstelik
02 Yorumla
Soran+1 yılBu mal oyle degil ama neden diyorum hadi sevmese okadar sene nasil ciktik.
- +1 yıl
@timeisvaluable o zaman neden sevdiğiniz kız ile evlenmediniz
+1 yılGerçekten sevdiyse unutulmuyor...
https://youtu.be/_giW79RNQYc
çetin çetinkaya zu spat:07 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevmeseydi 6 sene ckarmydik
- +1 yıl
Unuttum dese bile genede sevgi parçacıkları kalmıştır kalbinde
Soran+1 yılSogumussa?
- +1 yıl
Tekrar ısırmaya çalış... Unutmamıştır ama hala seviyormu, seviyorsa tamamdır
Soran+1 yılSevmiyorum demisti.
- +1 yıl
Demekle olmaz davranışlara ve gözlere bak gözler yalan söylemez.. Sana bakarken gözlerinin içi parlıyorsa seviyordur ama parlamıyorsa sevmiyordur...
Soran+1 yılBen telefonda ayrlmak istemiyorum dedim oda yuzyuze ayrilamayz demişti ben dayanamam yüreğim parcalanir demişti.
Diğer konusunda 6,6b cevap paylaştı. O kişiye göre değişir, 5 6 yıl ciddi bir süre hiç bir şeye acımamda geçen zamana acırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılZamana degil verdigim emeğe fedakarliklara
+1 yıl2 ayda unutur, unuttum aklımın ucuna dahi gelmez :)
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela biz gecen senede ayrildik ozamanda nefrer ediyorum senden benim icin oldun demsti ama sonra kendi döndü.
- +1 yıl
Sözünün eri değilmiş demek ki, biz 6 sene içerisinde hiç ayrılmadık. Biliyordu beni bitince biter bende. Ve ayrıldık bitti, çok sevdik, çok şey paylaştık fakat unutulmayacak kimse yok. Siz kadınlar unutamıyorsunuz, takıntılı kalıyorsunuz ama biz erkekler için böyle birşey söz konusu değil. Başkasını bulur yolumuza bakarız. :)
ha 1 ay sonra ha 1 yıl sonra.. unutmadıgi sen degil aliskanliklaridir. .
011 Yorumla
Soran+1 yılDogru.
Soran+1 yılKackere ayrilip barstik biz.
Soran+1 yılBen hic diyemedim.
- +1 yıl
hem ayrilip dondu diyorsun ohohoh o insan sevmiyormus hep yalan atmis seni duygulariyla fedakaliklarla kandirmis seni @soran kardesim sende izin verdin acic ektin ama hem ayrilip hem donuyor demekki bu sefer ciddi ayrililik oldu ve bir daha donmeyecek zaten donsese affetme yaptigi hatanin bedeline birak
- +1 yıl
ama gitmissin ona bir daha git demesi için ona geri donmusun. . benim 6 yillik bir ilişkim var bir kere bile bitti demedik elbet kavga tartışma olur ama bitti nin anlamı büyüktür. . sevginizi lackalastirmissiniz Üzgünüm ama. . senin yerinde olsam bir daha dönmem.. donersen bir daha gidersin. .
Soran+1 yılGitmem :(
unutmak diye bişey yoktur. hafızasını yitirmesi gerekir unutmak için..
amaaaa umursamama diye bişey vardır.. 2 gün sonra hayatından çıkarttığı kızı umursamadan yaşamaya başlar.06 Yorumla
Soran+1 yılOzlermi unutamazsa.
Soran+1 yılBiz bikere daha siddetli sekilde ayrılıp 2 ay sonra dönmüştü. umut ediyom hep.
Soran+1 yılSayamadm kac kere oldugunu vallah.
Yenisini buldukmu eskiyi bir çırpıda siliyoruz nedense...
119 Yorumla
Soran+1 yılBenim bir arkadasm vardi kiz oda cok sevdi kostu pesinden sonra olmadi ayrildigi sevgilisi evlendi 1 sene sonra dönmüş bosandm kac benimle diye onlarda 2 sene cikmislardi.
Soran+1 yılIstisna degil erkek sonradan pisman oluyor.
Soran+1 yılDoner diyolar.
Soran+1 yılNe kerizi be asigiz :D
Soran+1 yılOndan baska sevgilim olmadiki hic benim :( babam abim gbiydi.
- +1 yıl
seviyordur zatten boyle dusun dostum erkek biliyor erkek aldatsa kizin affetcegini cok iyi biliyorki aldatiyor terkdiyor ayriliyor ama kiz okadar saf keriz asikki afffediyor yani bin kez terketse yine affeder yine bu kizlar boyledir aci cekseler yine akillanmazlar yin affedelerle r iste erkek ne guzelde aldatiyor
Soran+1 yılDeme oyle ya her erkek karakteriszmi
+1 yılSeven erkek gitmez giderse de sevmez , gittiysede onu çok mutlu etmemişsi ya da o başka birini bulmuştir
08 Yorumla
Soran+1 yılBen onun icin herseyi yaptım git dedi gittim gel dedi geldim herseyi yaptım onurumdan gururumdan vazgectm.
- +1 yıl
Sen yaptın iyi güzelde peki o ne yaptı ;)
Soran+1 yılGitti ben pisman olsun istiyorum mesela dönsün bende onun gbi yapayim.
- +1 yıl
İntikam diyon onu ara mesaj at kendine bagla yeniden sonra istdigini yap ama önce onun ruhunu iyice okşa
Soran+1 yılYav aradm ettm 2 ay olmus ne bekliyon dedi.
- +1 yıl
Özledim de bir sefer görüşelim de sonra marifetleri ortaya koyarsın
Soran+1 yılYapamam daha :(
- +1 yıl
O zamn sen de böyle kendi haline yan
Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. erkek kadın ayırt edılemez , bağlanma durumu soz konusu !!!
03 Yorumla
Soran+1 yılBen cok baglydm ona poposundan ayrlmazdm oyle severdm.
Soran+1 yılO ne demek?
+1 yılvalla orasını bilemezsin. belki de mutludur ama sen mutlu musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
o zaman belli ki kaçan taraf o. bence düşünmen senin anlamsız onu. çoktan unutmuş olabilir.
Soran+1 yıl2 aydami.
- +1 yıl
;) evet.
- Diğer konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yıl5 6 sene diosun ama o 5 6 senede erkekte neler gider neler...:) alışmışlıktır 3 seneden sonrası
04 Yorumla
Soran+1 yılYüzük neyine takti ozaman neden abisinle kuzenleryle tanıştırdı babamin arkadasnla calisiyor babamla bile calisti annemde bir okadar seviyodu onu.
- +1 yıl
dedim ya alışkanlık.. sorumluluk duyguları...
Soran+1 yılUmut verip gitmek bu kadar kolaymi?
- +1 yıl
erkek için neler kolay bir bilsen... vicdan denen duygu agır basıo işte
+1 yıl2 Gün Mesaj Atmasa Unutur Başkasıyla Çıkarım Okadar ki
00 Yorumla
+1 yılKolay unutmaz dönedebilir dönmeyedebilir garantisi yok
00 Yorumlakişiden kişiye göre değişen birşey.
ama bir muddet unutmayacağı kesin.01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah unutmaz kafasina dank eder.
+1 yılGidenler dönmüyor bacım
01 Yorumla
Soran+1 yılAma kackere o ayrilip o dondu bacim.
+1 yılErkeği boşver sen kadın hiç unutmuyor :)
00 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erkek bu belli olmaz. Unutmasada öyle davranabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılMutlu gozukebilir yani.
+1 yıl31 çekerken yaşadıkları aklına gelir sadece :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi
Unutamaz tabiki
05 Yorumla
Soran+1 yılUnutamaz ama geride donmez dimi pisman olup.
Soran+1 yıl2 ay oldu ben aradm istemiyorum artik dedi ve sana okadar cok sinirliyim ki dedi.
Soran+1 yılHayir 2 ay gecti diyoki bide 2 aydir aramiyorum sormuyorum ne bekliyosun istemiyorum falan hayat bana güzel fotolari paylasiyo 32 dis gülmus.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye girdiyseniz hemen unutur
011 Yorumla
Soran+1 yılGirmedik o istedi ama ben izin vermedim hatta diyoduki bana böyle olmuyo hep ayriliyoruz yapalm dye istemiyodum.
Cevap sahibi+1 yılŞanslıymışsın o zaman ya yapsaysın o işi öyle ayrılsaydı 6 sene zor dile kolay ama ben önüne bak derim
Soran+1 yılBakiyorum * pisman olsun istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi namuslu kızı kaçırmış karşısına kevaşe nin biri çıkıp bunun burnunu sürterse pişman olur tabiki ama iş işten geçer
Soran+1 yılNasil is isten gecer?
Cevap sahibi+1 yılKafası geç dank eder demek istedim ama bu çocukla olmaz bence önüne bak derim
Soran+1 yılOlmucagini bende biliyorum ben sadece bana yasattiklarini yasatmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi ileride çok kafasını vurur duvara o artık etraf çakal kızlarla dolu etme bulma dünyası çeker cezasını rahat ol sen
Soran+1 yılIleride derken 5 6 ay sonra falan mi?
Cevap sahibi+1 yılOrasını bilemem artık
Soran+1 yılUf ya :( ne guzel ama hayat ona guzel aciklamali seyler paylasiyor hicmi dusunmez insan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben arşive kaldırırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılKitapmi bu
Cevap sahibi+1 yılçöpe atmaktan iyidir.
+1 yılunutmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
sana böyle olmuyor ilişkiye girelim yoksa hep ayrılıyoruz mu demiş yoksa yukardaki yazdığını yanlış mı anladım?
Soran+1 yılHep ayriliyoruz diye istedi ama biseyler yasayip ayrildiginda benim gucume gittigi için agir konuştuğum icin boyle oldu.
+1 yılUnutur ama kolay olmax sonucta uzun iliski
00 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet unutur çabucak
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkek umursamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılunutmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılAma mutlu :(
- +1 yıl
dıştan görüneni görebilirsin içini göremezsin
Soran+1 yılDoğru.
6 yıl unutmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAma hayat bana guzel gibi fotograflar paylasiyor istemiyorum artik diyor.
+1 yılÖzler.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa hayatndan memnunsa? Nerden anlicaz ozledigini
- +1 yıl
Belli etmeyebilir ama Özler içinde.
Soran+1 yılBende cok özlüyorum
- +1 yıl
Gurur var demekki ikinizde.
Soran+1 yılBen aradm 2 aydan sonra ama istemiyorum dedi.
- +1 yıl
Ozaman bilemicem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılözler tabi manyak :D
07 Yorumla
Soran+1 yılHic oyle durmuyo ama 2 ay olmus.
Cevap sahibi+1 yılErkekler ilk özlemez. İlk 2-3 at aklına gelmez keyfi yerinde olur. O süre geçtikten sonra birden hucum eder acılar dertler. özlemeler vb.
Soran+1 yılVallahami?
Cevap sahibi+1 yılMalesef. Kendimden biliyorum böyle
Soran+1 yılYa sogumussa gercekten bitirdyse gercekten dedigi gbi hayat ona guzelse.
Cevap sahibi+1 yılHayat hepimize güzel :)
Hayat bana güzel diyen birisinin hayatı güzel değildir fakat hayatını güzelleştirmek istiyordur.
Yani seni deli gibi özlüyor fakat bunu hiç kimseye belli etmiyor. Soğusa bile 1-2 ayda geçer soğukluğu güzel anları hatırlar :)
Soran+1 yılBide benim aldigim saati takiyor hala mal.
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam