Manyakmidir nedir ya gy mi acaba niye bir adamın gtnu profil yapar sin ki hiç bişey anlamadım 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu fotoğraf onurdur bu fotoğraf gururdur bu fotoğraf milyonlarca insanın içinin rahatlamasıdır bende tişörtünü bastırıcam
Yav siz iyimisiniz nedir bu zenci gtu meraki
Ama siyasiler yine Fenerbahçe'mizi harcayacaklar diye düşünüyorum bu olaydan tek suçlu Fenerbahçe çıkacak ne yazık ki
Olay ne o zaman erkek erkeğin üstüne çıkmış birbirlerini s yorlar olay bu mu
Bende zaten öyle algilamistim zaten suphelerimde biraz haklıyım o zaman bu erkek erkeğe bişey yapmaya merakı var herhalde
Tamam anladım uyumamissa ben ona yazayım en iyisi gay misin diye
Ayrilicam zaten knk ne işim olur gay la
Erkeklerin yaptığı bazı şeylere anlam vermek zor
Cevap
4Cevap
Knk nerden vardın bu yargıya futbol ve siyaset alanında bazı olaylar oldu onunla alakalı bir durum kudurtmak için yapılan bişey
Bu fotonun siyasetle ne alakası olcak Allah aşkına düzgün bir foto yokmu futbolla alakalı sanki
Gay lik ile bir alakasi yok futbolu sevdigi için veya baska bir sey için koymustur sizin düsündügünüz sebep biraz fazla olanaksiz.
Niye gtnu koyuyor normal bir hali yok mu
Aslinda amaci adamin o tarafini koymak degil, resimde sizin dikkatinizi belki o çekmis olabilir ama adam 2 kisiye vuruyor orada birde havali, güzel bir resim olarak bulmus olabilir, koyulur yani.
Ben onu vuruyor olarak algilamadim ustune çıkmış ya hani 🙃
Tabi insanlar ve bakis açilari farklidir bunu bilin yeter.
Ortalık yangın yeri ondan
Ne alaka knk adamin gotunu profil yapmak
Bide üstüne erkek erkeğin üstüne birbirini s yorlar
Fotoğrafta
Yangın derken bundan mi bahsediyorsun csellik anlamın damı bu gy nüfusu iyice arttı anlaşılan
Yok böyle döveriz diyor. :)
sen önyargılısın
mevzuyu bilmiyorsun
Değilim futbol seviyorsa düzgün bir futbol fotoğrafı koysun bu bildiğimiz adamın gtu
He kanka he
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar