Ben bir tek karşı cinsimden bunu değil yardımcı olduğum hiç kalp kırmadan kendi düşüncemi yazdım diye iğnelendim ve kutsal annenin beterinden beter küfürler sapık hakaretler yedim peki sizin var mı karşı cinsinizden böyle kötülük🌙
Karşı cinsinizden ne hakaret yediniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evlenme teklifini reddettiğim kişi (görücü usulü tarzında bir konusma idi) zaten evlendin ayrıldın aşıri güzel de degilsin daha atanamadın da benle evlenmezsen seni kim alır vs dedi ben de madem okadar çirkinim bu kaçıncı görüsme isteginiz ustelik rahatsız olacağımı bildiğiniz halde iş yerime gelip rahatsız eden de sizsiniz sizinle bu durumu sizinle evlenmeyecegimi söyledigim halde ısrarla karşılıklı hasbihal edelim diyen sizsiniz dedim ben kendimden eminim sırf iyi bir işiniz var diye sizinle evlenecek değilim dedim hoşcakalın dedim 😂😂😂 ondan sonra benden hoşlanan biri de çok umursamazsın kafanda ne dönüyor belli değil hiç bir şey seni engelleyemiyor gibi ürkütücüsun demişti ben de elimde olmayan beni üzen durumlar için kendimi yerden yere vuracak halim yok ayrıca kendime kalmasını istediğim fikirlerim olamaz mı demistim
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der bu durumu çok defa yaşadım. Karşına geçse tek kelime edemez aval aval bakakalır güzelliğine ama klavyede çirkin, kezban o bu demek onlar için çok kolay. 😅
Sadece karşı cinsten değil hem cinsimden de aldım birtakım yorumlar hakaretler hatta tehdit mesajları da. İnsanlık ölüm döşeğinde son nefesini veriyor..
Evet aciz bok parcalari var kudurup ağlıyorlar gücüne yeltendiğine ona bir şey olmayan mazluma ego tatmini mutsuz ederek sadece öyle var olabiliyorlar böyle toksikliklerini kül etmelerini hayatlarından başka hiçler🥰
Banada ve dalga gecti küfürlü konusarak sonrada Neye yardımcı oldun sen anlamdım ben onun için yazmadmki Karşı cins mi. ben erkek deilim. ki yazdı cevap vermedim değmez kendisine yoksunluguna onu bilerek tasması olduğu pisliğe sadece gücünü yetindiği ona birşeyi olmayana kendi pisliğine yük atmaya tüm hayatına heba etmiş kendisine toksik israfı ya engelle ya da cevap verme ben onları o çöplüklerine arkadan bırakarak anında cevap vermeden gidiyorum 🌙🤗
Ellerime yormaya değmez bilerek tasma olduğu kirlerini yük atıcak hayatında sadece gücüne yetinebildiği birşeyi olmayan ve onun lekesinde olmayana hayatı boyunca ego tatmini mutsuz etmekle kendisine harcamıs bir toksik israfı orada arkalarında çöplerini bırakarak cevap vermeden gidiyorum kendine yazık gercekten bir tek burada ruhsal istismara değil dogdugumdan beri hayatım asagılanmak bok parçaların şerleriyle geçti