Diğer Uykusu kaçan var mı 😂 sayınızı belli edin ben başlıyorum 1? Nurunuzs Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu soruyu görenler özele gelebilir mi bişi danisicam birisi için ve çok önemli Uykusu kaçan var mı 😂 sayınızı belli edin ben başlıyorum 1? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Omniman07 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bu geceyi bu hale getirenin Allah belasını versin 0 11 Yorumla Nurunuzs +1 yıl Amin 🥲 Yorumla Aleynaişteyavrum +1 yıl Gel belki güzelleşir Yorumla Nurunuzs +1 yıl @Aleynaişteyavrum 😂abooo aşk itirafı mı buu Yorumla Omniman07 +1 yıl @Aleynaişteyavrum uza Yorumla Aleynaişteyavrum +1 yıl Evet jskskdi Yorumla Nurunuzs +1 yıl 🥲reddedildin sanırım ah be Yorumla Omniman07 +1 yıl Ya bu kız değil nur sende acıtasyon yapma zaten duygusal anımdayım 😅 Yorumla Aleynaişteyavrum +1 yıl Lan valla billa kızım Yorumla Nurunuzs +1 yıl @Aleynaişteyavrum boş ver kanıtlamana gerek yok ben inaniyom kız olduğuna 🤗 Yorumla Omniman07 +1 yıl Zaten herkes birbirine inanıyor bi bize kimse inanmıyor öyle olsun 😤, Yorumla Nurunuzs +1 yıl @Aleynaişteyavrum özele gelebilir misin bişi danışıcam sana lütfennn Yorumla
burak44333 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ben zaten geceleri uyumam uyuyamam beni bu hale getiren hayatın a... 0 28 Yorumla Nurunuzs +1 yıl Şşşş rütük var Yorumla burak44333 +1 yıl Rutugun de aW Yorumla Nurunuzs +1 yıl RTÜK şok 😨 Yorumla burak44333 +1 yıl Eglenmen bittiyse bırak artık:) Yorumla Nurunuzs +1 yıl Eğlenmiyorum moralini düzeltmeye çalışıyordum 🥲 Yorumla burak44333 +1 yıl Teşekürler tatlım ama düzelmez Varol güzel insan ❤️ Yorumla burak44333 +1 yıl Kendine çok dikkat et Yorumla Nurunuzs +1 yıl Sende iyi gelemedigim icin özür dilerim belkide moralini bozdum ☹️🙁 Yorumla burak44333 +1 yıl Neyse* Yorumla Nurunuzs +1 yıl İnstam yok ama açarım 😅iyi geliceksem Yorumla burak44333 +1 yıl Benjm içinse acmana gerek Yok zahmet etme iyi geceler kaçtım ben Yorumla Nurunuzs +1 yıl Zahmet değil estağfurullah Yorumla burak44333 +1 yıl Burdan biri vardı o da aynı şeyi yaptı sonra minnet yaptı senin için yaptım falan filan o yüzden lüzumu yok tekrardan hayırlı geceler Yorumla Nurunuzs +1 yıl Yok ben öyle demem asla Yorumla burak44333 +1 yıl Neden bana yardım etmek istiyorsun Yorumla Nurunuzs +1 yıl Çünkü neden etmiyim Yorumla Nurunuzs +1 yıl Nedenlerle yaşanmaz bu hayat harekete geçmek en iyisi Yorumla burak44333 +1 yıl Nerelisin sen Yorumla burak44333 +1 yıl Bişey sordum? Yorumla burak44333 +1 yıl @Nurunuzs noldu fikrin değişti sanırım hep böyle oluyor sonradan Yorumla Nurunuzs +1 yıl Yooo uykuya daldım sadece Yorumla burak44333 +1 yıl Düneyin kuracam demiştin Yorumla burak44333 +1 yıl Konuşuruz hem Yorumla Nurunuzs +1 yıl Kurucam dediysem kurucam merak etme sözümün arkasındayım Yorumla Nurunuzs +1 yıl Önemli bir mesele var birisine yardım fikir etmeye çalışıyorum o yüzden gecikiyor Yorumla burak44333 +1 yıl Sana kimse sözünün arkasında değilsin demedi aradan bir gün geçti ondan hatırlatmak istedim ne zaman istersen yazarsın müsait olursan Yorumla Nurunuzs +1 yıl Peki ve 1 gun geçmedi 6 saat geçti Yorumla burak44333 +1 yıl Benim için günler karışık sürekli nöbette olduğum için ksuura bakma her şey birbirine giriyor Yorumla
albrechtentrati Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Ben birazdan yatarım yarın dişçiye gideceğim 0 3 Yorumla Nurunuzs +1 yıl Eyvako iyi geceler Yorumla Nurunuzs +1 yıl Kemal Sunal filminden esinti yaptım maloz Yorumla albrechtentrati +1 yıl Sen anlatma sus işine bak bir daha konuşmanı seçerek yazarsın kimse senin arkadaşın değil ona göre yorum yap hakaret ederdim ama neyse senin seviyende değilim karakterin yok çünkü Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 762 cevap paylaştı. Ben uykusunu alanlardanım 😂 0 1 Yorumla Nurunuzs +1 yıl Özele gelebilir misin bişi danisicam sana birine yardım etmek için lütfennn Yorumla
admgk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bi yakalasam şerefsizi 0 1 Yorumla Nurunuzs +1 yıl Yakalarsan benimkini de getir Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. Yarın işe gidecez bi de 0 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 896 cevap paylaştı. Tutabilen taktik versin 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 10,6b cevap paylaştı. Her gece olduğu gibi 0 0 Yorumla
Radyasyonlubey Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Uyku muuuu o ne 0 2 Yorumla Nurunuzs +1 yıl Böyle gözünü kapatıyon bir süre sonra bir bakiyon dışarda sarı bir şey çıkmış işte uyku o Yorumla Radyasyonlubey +1 yıl İşte yok ondannn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu geceyi bu hale getirenin Allah belasını versin
Amin 🥲
Gel belki güzelleşir
@Aleynaişteyavrum 😂abooo aşk itirafı mı buu
@Aleynaişteyavrum uza
Evet jskskdi
🥲reddedildin sanırım ah be
Ya bu kız değil nur sende acıtasyon yapma zaten duygusal anımdayım 😅
Lan valla billa kızım
@Aleynaişteyavrum boş ver kanıtlamana gerek yok ben inaniyom kız olduğuna 🤗
Zaten herkes birbirine inanıyor bi bize kimse inanmıyor öyle olsun 😤,
@Aleynaişteyavrum özele gelebilir misin bişi danışıcam sana lütfennn
Ben zaten geceleri uyumam uyuyamam beni bu hale getiren hayatın a...
Şşşş rütük var
Rutugun de aW
RTÜK şok 😨
Eglenmen bittiyse bırak artık:)
Eğlenmiyorum moralini düzeltmeye çalışıyordum 🥲
Teşekürler tatlım ama düzelmez Varol güzel insan ❤️
Kendine çok dikkat et
Sende iyi gelemedigim icin özür dilerim belkide moralini bozdum ☹️🙁
Neyse*
İnstam yok ama açarım 😅iyi geliceksem
Benjm içinse acmana gerek Yok zahmet etme iyi geceler kaçtım ben
Zahmet değil estağfurullah
Burdan biri vardı o da aynı şeyi yaptı sonra minnet yaptı senin için yaptım falan filan o yüzden lüzumu yok tekrardan hayırlı geceler
Yok ben öyle demem asla
Neden bana yardım etmek istiyorsun
Çünkü neden etmiyim
Nedenlerle yaşanmaz bu hayat harekete geçmek en iyisi
Nerelisin sen
Bişey sordum?
@Nurunuzs noldu fikrin değişti sanırım hep böyle oluyor sonradan
Yooo uykuya daldım sadece
Düneyin kuracam demiştin
Konuşuruz hem
Kurucam dediysem kurucam merak etme sözümün arkasındayım
Önemli bir mesele var birisine yardım fikir etmeye çalışıyorum o yüzden gecikiyor
Sana kimse sözünün arkasında değilsin demedi aradan bir gün geçti ondan hatırlatmak istedim ne zaman istersen yazarsın müsait olursan
Peki ve 1 gun geçmedi 6 saat geçti
Benim için günler karışık sürekli nöbette olduğum için ksuura bakma her şey birbirine giriyor
Ben birazdan yatarım yarın dişçiye gideceğim
Eyvako iyi geceler
Kemal Sunal filminden esinti yaptım maloz
Sen anlatma sus işine bak bir daha konuşmanı seçerek yazarsın kimse senin arkadaşın değil ona göre yorum yap hakaret ederdim ama neyse senin seviyende değilim karakterin yok çünkü
Ben uykusunu alanlardanım 😂
Özele gelebilir misin bişi danisicam sana birine yardım etmek için lütfennn
Bi yakalasam şerefsizi
Yakalarsan benimkini de getir
Yarın işe gidecez bi de
Sahur vakti ne uykusu zaten
Uykum kaçmadıda neyse
Tutabilen taktik versin
2
22222
Başla
3...
Ben.
Her gece olduğu gibi
Varr
Uyku muuuu o ne
Böyle gözünü kapatıyon bir süre sonra bir bakiyon dışarda sarı bir şey çıkmış işte uyku o
İşte yok ondannn
Bennn