Serhat ben şunu söylemek için açtım hesabı erkenden gerçek yüzünü görmüş oldum nasıl biri olduğun belli basit bir şey yüzünden engellemek için bahane aradın umrumdada değil şimdi konuştuğun konuşacağın erkeklere defolup gidebilirsin.
son mesajım bu arıyımda kırılan gönlünü alıyım o yüzden bekliyorum seni bu hesabıda kapatıyorum bu arada iyi olmuşsundur umarım ağrın falan kalmamıştır görüşürüz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Uyumadım uykumu bekliyorum
Gizemli bir tarafı var, sanki diğer insanlar uyurken uyanık kalmak kimsenin bilmediği bir şeyi biliyormuşsun gibi hissettiriyor.
Aslında bildiğimiz pek bir şey yok. Sadece kaçıyoruz işte
Serhat ben şunu söylemek için açtım hesabı erkenden gerçek yüzünü görmüş oldum nasıl biri olduğun belli basit bir şey yüzünden engellemek için bahane aradın umrumdada değil şimdi konuştuğun konuşacağın erkeklere defolup gidebilirsin.
engelleri açıp gelir misin arıcam seni bekliyorum
son mesajım bu arıyımda kırılan gönlünü alıyım o yüzden bekliyorum seni bu hesabıda kapatıyorum bu arada iyi olmuşsundur umarım ağrın falan kalmamıştır görüşürüz
Buradayız yaşıyoruz 😇
Bu kez mutluluk
Bize de bundan inşallah
Çok amin
İlgisizlik
O da nedir 😂
Göremedik ki
Aşırı uykum var uyuyamıyorum
Aa neden
Bi bulsam sebebini. Derhal ortadan kaldıracağım
Kaldır öldür onu
Halledeceğim
Yol bulursan haber et
Kesinlikle ilk geleceğim kişi sensin
Adamsın 🥰
Öhöm öhööömm. Profilimde pembe amaa..
Biliyom asko samimiyet kurmadım sonra sapik diyorlar
Evet öyle diyorlar 😂😂
Doğru ama
Yerine göre değişir bence. Herkesi aynı kategoride toplamak ne kadar doğru bilemiyorum
Ben sapigim dogru
Keşke bu kadar kolay itiraf etmeseydin be 😂😂😂
Kendimizi bilmek gerek
İşte şimdi takdir ettim seni 😂
Teşekkürler canısı
Uyuyup zamanı israf etmeyim diyorum
Her an uyuyabilirim
koltuktayım
KS girmek
Baş ağrım🥹🥹🥹
Uykum yok 😀
Gel bana aşko