googleden bi araştırma yaptım açıkcası şu gerekli şunu yapıcaksın dedikleri bi yazı bi site bulamadım bilenler link atabilirmi veya yardım edebilirmisiniz?
pasaport çıkarmak istiyorum nasıl yapıcam bunu
pasaport çıkarmak istiyorum nasıl yapıcam bunu
fotografcıya git normalde 4 tane fotograf ama bence 10 tane fotograf cekil biyometrik olacak
Ardından ziraat bankasına git pasaport icin harc ve defter parası yatırıcam de.
10 yıllık almalısın. daha karlıdır. 10 senelik al 400-500 arası bir para yatır makbuzunu al.
Emniyetten sana yakın bir emniyetten randevu al . makbuz ve fotoyla git pasaport basvurunu yap.
basvurudan 2-3 hafta sonra belki daha geç/erken eve postalarlar.
Yok ben kendim almak istiyorum dersen elden alınıyor mu diye de sor.
bu kadar
emniyet müdürlüğüne 4 vesikalık fotoğraf ile müracat ediyorsun. formu dolduruyorsun pasaport kargo ile evine geliyor o kadar. parayı emniyette ödüyorsun. sonra vizesiz yerlere gidiyorsun. eğer vizeli ülkeye gitmek istiyorsan konsolosluğa başvuruyorsun vize talebin için para veriyorsun. 1 aylık 3 aylık 6 aylık vizeler var. vize alınca o ülkeye gidiyorsun. sınırda ilk pasaportla çıkma harç parası var 7 tl ydi en son. o kadar.
Cevap
9Cevap
Pasoport cıkarmak ıcın epasaport.gov.tr ye gırıp oradan sana yakın olan emniyet müdürlüğünden gün alman gerekiyor . ayrıca pasaport harcları var birde bir arkadaşımdan duymustum çipli pasaportlarla alakalı bir sorun cıkmıs emniyette calısıyor kendısı bıraz bekeltıyorlar öncelıklı olanlarınkı acılen haleldıyorlar eyerki işin acilse hemen başvurmalısın.
link
Burada tüm bilgiler mevcut.
gizli tuttukları için bir bilgiye sahip olamamısındır
pasaport yaz 7777'e gönder veya allahsızhollandalıya bak.
ailenizde ikinci dereceden memur varsa 25 yasına kadar yeşil pasaport alabilirsiniz.
Ne pasaportu alicagna, nereye gidecegne karar verdin dimi?
epasaport gov tr başvurabilirsin
Yolculuk nereye ? :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar