Mgm ölçümleri hatalı mı?

İzmit'de gecenin en düşük sıcaklığını 7 derece ölçüp, Cengiz Topel havalimanında -1 derece ölçüyor.

Arada 15 km mesafe bir şey var.

Ardahan'ın Göle ilçesinde -34 küsür derece ölçüp, Ardahan Merkezde sadece -21, -22 küsür derecelerde ölçüyor ( Şubat sonlarıydı). Göle ile Ardahan Merkez arasında 12-13 derece farklar olur mu? Mgm'nin gösterdiği kadar büyük fark olmuyor gibi.

Mgm'nin ölçümlerinde problem mi var?

Mgm, Hava durumu tahmini kısmında da Göle'yi Ardahan Merkezden 9-10-11 derece daha soğuk gösteriyor. Ölçümde problem var desen, hava tahmi kısmında da o şekil büyük farklar gösteriyor gene.

İnternetteki unoffical hava sitelerine bakarsan (Weather Channel, Accuweather gibi), Ardahan merkezi daha soğuk gösterip duruyor bunlarda da tam tersi şekilde (ama 2 derece gibi farklarla).

Güncellemeler
+1 yıl
Yabancı hava forumunda tartışmaya girdim Göle, Ardahan'dan daha soğuk diye (İlçelerin uzun yıllar ortalaması mgm tarafından yayınlanmıyor).

Yabancılar unofficial hava sitelerinden bakıp bakıp Ardahan daha soğuk diyordu bana.

Ben de mgm linkini atıyordum onlara. Mgm de, çok büyük farklar gösterince hiç ciddiye almadılar (10-11-12 dereceler).
Güncellemeler
+1 yıl
Unofficial hava siteleri 2-3 derece Ardahan merkezi daha soğuk gösteriyor.

Mgm ise 9-10-11-12 derece Göle'yi daha soğuk gösteriyor. Allah ne verdiyse. Göle istasyonu uçuyor.
Mgm ölçümleri hatalı mı?