Olup kullanmamaktan iydir aklı olmayana neden kullanmıyorsun diye hesap sorulmaz ama aklı olup kullanmayana meden kullanmıyorsun diye hesap sorarlar ilk okul 3 ten kalma laflarınla da kendini bir şey sanmazsın bu arada
Bu şaka ise bir doktora gözükmeni tavsiye ederim bir insanın yaptığı şaka da zeka seviyesini belli eden bir unsurdur Geri-zekalı olduğunu düşünüyorum umarım tedavi olursun böylelikle güzel şakalar yapabilirsin ☺️
Senin de mal olduğunu hata top öyle bir tipin var senin zaten bu arada tedavi sen olmasın senin gibiler oksijen israfı hata o emojiyi bir yerine Monte et 😀😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Keşke biraz beyninizi kullanıp düzgün sorular sorabilseniz☺️
Senin beynin yok ki 💨
Olup kullanmamaktan iydir aklı olmayana neden kullanmıyorsun diye hesap sorulmaz ama aklı olup kullanmayana meden kullanmıyorsun diye hesap sorarlar ilk okul 3 ten kalma laflarınla da kendini bir şey sanmazsın bu arada
Şaka da mı yapmayacağız herseyi ciddi almasan
Bu şaka ise bir doktora gözükmeni tavsiye ederim bir insanın yaptığı şaka da zeka seviyesini belli eden bir unsurdur Geri-zekalı olduğunu düşünüyorum umarım tedavi olursun böylelikle güzel şakalar yapabilirsin ☺️
Senin de mal olduğunu hata top öyle bir tipin var senin zaten bu arada tedavi sen olmasın senin gibiler oksijen israfı hata o emojiyi bir yerine Monte et 😀😀
Kudurmaya devam et beynini yeterince kullanamayan boş insan☺️
Sen çok mu dolsun ahaha
Çok değil az ama bu kadar az olsa bile senden fazla ☺️
Cok da seetmem yatar uyurum büyütmemek lazim bu meseleleri
Ben arkadaş olarak başlar sevgilisi olup parasını çalardım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Afdgff çok iyi fikir 😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣 GELEN YORUMLAR AŞIRI YARATICI DĞSÜF
Ortasında ( i ) olan üç harfli şeylerden uzak dur
S. i. k
Hsgdgff
sen daha uyumadınmı kız
beyin yakan yaratık 😂