Allah adaletsiz olsaydı bu eleştirici cümleni sana yazdırmadan canını alırdı :)
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Alsaydı dua ettim zamanında kaç kere ama o ne yaptı genç yaşımda yaşamdan soğuttu benim yaşımdakilee nasıl mutlu. Öls*m kalsam Allah'ın bile umrunda olmaz öyle umursamıyor beni
En iyisine sahip olanların her zaman mutlu olduklarını nereden çıkardın ayrıca sahip olduğu şeylerden hesap çekilmeyeceklerini nereden çıkardın en iyisine sahip olmayanların her zaman mutsuz olduğunu nereden çıkardın. Kaybedecek az şey olanların çok daha fazla mutlu olduğu ortada ayrıca bütün bunlar imtihandır Allah öyle bir öğretmendir ki her öğrencinin kağıdını farklı hazırlamıştır her öğrencinin soru kağıdının arkasına cevap anahtarını verseydi imtihan olmasının ne özelliği kalırdı
Senin dediğine göre okulda öğretmenin her öğrenciye farklı sınav sorusu hazırlamasi gibi adil olur mu sence. Etrafimda görüyorum kadın şeytan gibi insanlarla dalga geçer, iftira atar , evli insanların arasını bozar bu kadın daha günü gün ediyor bir tanıdığım dwhw var kadın iyi ama sürekli acıyla uğraşıyor
Fazlasını istemiyorum nötr davransa yeter bana zaten torpilli kullarına torpil geçtiğini düşünüyorum diğer kullarını insan yerine bile koymuyor maalesef
Sen yazı yazmadan evvel kaleminden izin alıyor musun ya da kanepede uzanmadan evvel kanepede danışıyor musun tencerenden fikir alıp da mı yemek yapıyorsun. Senin sahibin Allah ve sana soracak değil
Bir tanıdığım var kadın milletin dış görünüşüne laf söylüyor, evli insanların arasını bozuyor iftira atıyor. Ben hep karakterli oldum iyi oldum en çok üzülen ben oldum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence toplumun kendisine de bakmak lazım, insanlığın kendisi kaşınıyor.
Ben hep karakterli iyi brii oldum nerde kansizlar var benden daha çok gününü gün ediyor
İnsanlık azıtmış halde, iyi, karakterli olanlar kötü, karaktersiz olanlara karşı gerekli cesareti, savaşı göstermiyor. Bu yüzden güç dengesizliği var.
Ne yaşadın
Göz göre göre hakkım yendi sınav olurken kız baktı bana benim kağıdı da aldı hoca bir de yarimdi daha cevaplar
Hocaya cikismadin mi benim ne suçum var diye senlik ne var ki orada
Allah adaletsiz olsaydı bu eleştirici cümleni sana yazdırmadan canını alırdı :)
Alsaydı dua ettim zamanında kaç kere ama o ne yaptı genç yaşımda yaşamdan soğuttu benim yaşımdakilee nasıl mutlu. Öls*m kalsam Allah'ın bile umrunda olmaz öyle umursamıyor beni
Azinin ortasina küreği vururum
Tuzun kuru büyük ihtimalle
En iyisine sahip olanların her zaman mutlu olduklarını nereden çıkardın ayrıca sahip olduğu şeylerden hesap çekilmeyeceklerini nereden çıkardın en iyisine sahip olmayanların her zaman mutsuz olduğunu nereden çıkardın. Kaybedecek az şey olanların çok daha fazla mutlu olduğu ortada ayrıca bütün bunlar imtihandır Allah öyle bir öğretmendir ki her öğrencinin kağıdını farklı hazırlamıştır her öğrencinin soru kağıdının arkasına cevap anahtarını verseydi imtihan olmasının ne özelliği kalırdı
Senin dediğine göre okulda öğretmenin her öğrenciye farklı sınav sorusu hazırlamasi gibi adil olur mu sence. Etrafimda görüyorum kadın şeytan gibi insanlarla dalga geçer, iftira atar , evli insanların arasını bozar bu kadın daha günü gün ediyor bir tanıdığım dwhw var kadın iyi ama sürekli acıyla uğraşıyor
Sınavı zor olan elbette daha çok puan alacak soru başına
Fazlasını istemiyorum nötr davransa yeter bana zaten torpilli kullarına torpil geçtiğini düşünüyorum diğer kullarını insan yerine bile koymuyor maalesef
Sen yazı yazmadan evvel kaleminden izin alıyor musun ya da kanepede uzanmadan evvel kanepede danışıyor musun tencerenden fikir alıp da mı yemek yapıyorsun. Senin sahibin Allah ve sana soracak değil
Allah'ın işine karışma çarpılırsın vardır bildiği
Bir tanıdığım var kadın milletin dış görünüşüne laf söylüyor, evli insanların arasını bozuyor iftira atıyor.
Ben hep karakterli oldum iyi oldum en çok üzülen ben oldum
Adalet yoksa Allah yoktur
Var bence ama her kuluna adil değil bence
Adil bir yaşam olmayan bir yerde cennet cehennem olamaz
Allah bazılarına torpil geçmiş işte karıştırma 😂
Bende öyle düşünüyorum
Yok ki Allah... :(
Haklısın.