Diğer Hz Mehdi as ne zaman gelicek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hz Mehdi as ne zaman çıkıcak? Güncellemeler+1 yıl Ne zaman geliyor? Hz Mehdi as ne zaman gelicek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Muhtemelen bu ramazanın bitisinde çıkabilir. Bu benim tahminim geleceği görmüyorum sadece kendi düşüncem ☺️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 964 cevap paylaştı. Öyle biri yok ve asla gelmeyecek 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ya varsa Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Kanıtın var mı? Yorumla Soran +1 yıl Hadisler var Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Hadislerin Peygamberden geldiğini nerden biliyorsun? Belki birileri bir şeyler uydurdu ve bunu Peygamber söyledi diyerek anlattı Yorumla Soran +1 yıl Dediğin şeye inanırsam bütün hadisler uydurma şeyi karşımıza çıkıyor knk Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Öyle zaten. Bu Mehdi, Deccal falan filan bu kadar kritik bir şeyse neden Kur'an da adı dahi geçmiyor? Yorumla Soran +1 yıl Doğru söylüyor olabilirsin bu kadar önemliyse kuranda geçerdi değil mi ama geçmediğin de söyleyemezsin belki geçiyordur Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Ben araştırdım dostum. Sadece dabbe kelimesi geçiyor onunda konuyla alakası bile yok. Yorumla Soran +1 yıl Ama belki de gerçekten var böyle birisi takdir edilesi biri o yüzden kötü şeyler yazmak istemiyorum bence sende dikkat et. Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl şu an Ay'da yaşayan peynirden bir adam senin yaşadığın yere nötron bombası atmak için bekliyor. Her an bunu yapabilir.Bu anlattığım şey yüzünden endişelendin mi? Yorumla Soran +1 yıl Ben söyleyeceğimi söyledim Allah katında değerlidir sonra boş şeyler yazarsın Allah’ın zoruna gider anlatabildim mi Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl "Hakkında bilgi sahibi olmadığın şeyin peşine düşme! Kuşkusuz kulak, göz ve fuad bunların hepsi ondan sorumludur." ( İsra - 36 )Hakkında bilginin olmadığı şeyin peşine düşen sensin Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Belki de geldi daha kendinin farkında değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet olabilir Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Allah bilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle sence ne zaman gelir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Muhtemelen bu ramazanın bitisinde çıkabilir. Bu benim tahminim geleceği görmüyorum sadece kendi düşüncem ☺️
Güzel
Öyle biri yok ve asla gelmeyecek
Ya varsa
Kanıtın var mı?
Hadisler var
Hadislerin Peygamberden geldiğini nerden biliyorsun? Belki birileri bir şeyler uydurdu ve bunu Peygamber söyledi diyerek anlattı
Dediğin şeye inanırsam bütün hadisler uydurma şeyi karşımıza çıkıyor knk
Öyle zaten. Bu Mehdi, Deccal falan filan bu kadar kritik bir şeyse neden Kur'an da adı dahi geçmiyor?
Doğru söylüyor olabilirsin bu kadar önemliyse kuranda geçerdi değil mi ama geçmediğin de söyleyemezsin belki geçiyordur
Ben araştırdım dostum. Sadece dabbe kelimesi geçiyor onunda konuyla alakası bile yok.
Ama belki de gerçekten var böyle birisi takdir edilesi biri o yüzden kötü şeyler yazmak istemiyorum bence sende dikkat et.
şu an Ay'da yaşayan peynirden bir adam senin yaşadığın yere nötron bombası atmak için bekliyor. Her an bunu yapabilir.
Bu anlattığım şey yüzünden endişelendin mi?
Ben söyleyeceğimi söyledim Allah katında değerlidir sonra boş şeyler yazarsın Allah’ın zoruna gider anlatabildim mi
"Hakkında bilgi sahibi olmadığın şeyin peşine düşme! Kuşkusuz kulak, göz ve fuad bunların hepsi ondan sorumludur." ( İsra - 36 )
Hakkında bilginin olmadığı şeyin peşine düşen sensin
Belki de geldi daha kendinin farkında değil
Evet olabilir
Allah bilir
Orası öyle sence ne zaman gelir