Diğer Sabah 9 öğlen 1 arası iş var uyuyamadım? ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdi bir kahve çakıyorum. Tutar mı dersiniz? Güncellemeler+1 yıl Türk kahvesi içiyorum. Sabah 9 öğlen 1 arası iş var uyuyamadım? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Incoterms Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Benim uykum gelmediğinde gözlerimi kapatıp dinleniyorum. 1 2 Yorumla ASTRiX_ +1 yıl 2 saat falan yaptım onu yapmadım değil. Zaten az önce falan kalktım. Yorumla Incoterms +1 yıl O zaman yapacak bir şey yok. Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Pazar iş mi olur ya 😬 yat uyursin sen bence 1 6 Yorumla ASTRiX_ +1 yıl Cuma-Cumartesi tatil benim. Haftasonu geç yat yat, şimdi uyuyamadım. :D Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Bende de aynı tatil beni de bu kripto dünyası uyutmuyor 🤣 Yorumla ASTRiX_ +1 yıl Bende ona baktım belirli saate kadar. Bugün yarın aşağı hareket gelecek gibi hissediyorum. Bir düzeltme gelir mi ne dersin? Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Düzeltme hep gelir ama yukarı yönlü zamanda stop koymuyorum ben oltalama alım yapiyorum altlarda yüzde 10 aşağıya emirler diziyieum topluyorum Yorumla ASTRiX_ +1 yıl En iyisini yapıyorsun. Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Valla halving sürecinde ve boğa döngüsü kazansın kazansın aonra zaten çıkar bir de X2 olunca anasını al paranın rahat kafa ile devam et Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl iş ağırsa babalara gelebilirsin 1 3 Yorumla ASTRiX_ +1 yıl Yok öyle ağır bir iş değil. Yorumla ElCuco +1 yıl bişi olmaz la o zaman zatten 4 saat Yorumla ASTRiX_ +1 yıl Aynen 10 dk yol var zaten. Gelince direk vurur kafayı 4-5 saat kestiririm. Yorumla
Mervemee Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Bende 8 de çıkıcam bayılmak üzereyim 😏 1 7 Yorumla ASTRiX_ +1 yıl Ben dünden beri kelebek gibiyim. :D Gece uyurum diye yatağa girdim, enteresan şekilde uyuyamadım. Dön dön dön yatakta "lan yeter be" dedim. Geçtim bilgisayara, aldım kahvemi, müzik falan dinliyorum. :D Yorumla Mervemee +1 yıl Maalesef o durumu çok yaşıyorum. Çok zor bir durum. Hayırlı işler 😂 Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl @Mervemee yat uyu gitme Yorumla Mervemee +1 yıl Ben 8 de işten cikicam yalnız şu an işteyim 😂 Yorumla ASTRiX_ +1 yıl @mervemeeTeşekkür ederim, baş tacısın. Hastane personelisin sanırım. Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Sen yirtmis 🤣 anladım Yorumla Mervemee +1 yıl Maalesef öyleyim , 😂 Yorumla
ZayıfSeviyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Uykunun yerini hiçbir şey tutmuyor maalesef 😔 1 1 Yorumla ASTRiX_ +1 yıl Şimdi uyusam da çok dandik bir uyku olacak...Az uyku, hiç uyumamaktan daha kötü yapıyor diye düşündüm. Hiç uyumasam mı la? dedim kendime. :D Yorumla
10dansonra11 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yat uyu be 1 2 Yorumla ASTRiX_ +1 yıl 7'de kalkacaktım. Şimdi yatsam yarım uyku daha kötü olur diye düşünüyorum. Yorumla 10dansonra11 +1 yıl Sen daha iyi bilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim uykum gelmediğinde gözlerimi kapatıp dinleniyorum.
2 saat falan yaptım onu yapmadım değil. Zaten az önce falan kalktım.
O zaman yapacak bir şey yok.
Pazar iş mi olur ya 😬 yat uyursin sen bence
Cuma-Cumartesi tatil benim. Haftasonu geç yat yat, şimdi uyuyamadım. :D
Bende de aynı tatil beni de bu kripto dünyası uyutmuyor 🤣
Bende ona baktım belirli saate kadar. Bugün yarın aşağı hareket gelecek gibi hissediyorum. Bir düzeltme gelir mi ne dersin?
Düzeltme hep gelir ama yukarı yönlü zamanda stop koymuyorum ben oltalama alım yapiyorum altlarda yüzde 10 aşağıya emirler diziyieum topluyorum
En iyisini yapıyorsun.
Valla halving sürecinde ve boğa döngüsü kazansın kazansın aonra zaten çıkar bir de X2 olunca anasını al paranın rahat kafa ile devam et
iş ağırsa babalara gelebilirsin
Yok öyle ağır bir iş değil.
bişi olmaz la o zaman zatten 4 saat
Aynen 10 dk yol var zaten. Gelince direk vurur kafayı 4-5 saat kestiririm.
Bende 8 de çıkıcam bayılmak üzereyim 😏
Ben dünden beri kelebek gibiyim. :D
Gece uyurum diye yatağa girdim, enteresan şekilde uyuyamadım. Dön dön dön yatakta "lan yeter be" dedim. Geçtim bilgisayara, aldım kahvemi, müzik falan dinliyorum. :D
Maalesef o durumu çok yaşıyorum. Çok zor bir durum. Hayırlı işler 😂
@Mervemee yat uyu gitme
Ben 8 de işten cikicam yalnız şu an işteyim 😂
@mervemee
Teşekkür ederim, baş tacısın. Hastane personelisin sanırım.
Sen yirtmis 🤣 anladım
Maalesef öyleyim , 😂
Uykunun yerini hiçbir şey tutmuyor maalesef 😔
Şimdi uyusam da çok dandik bir uyku olacak...
Az uyku, hiç uyumamaktan daha kötü yapıyor diye düşündüm. Hiç uyumasam mı la? dedim kendime. :D
Yat uyu be
7'de kalkacaktım. Şimdi yatsam yarım uyku daha kötü olur diye düşünüyorum.
Sen daha iyi bilirsin
Tutmaz