Basıma büyük bela alacağımı biliyorum o yüzden önceden tedbirleri alıp koruma duasını yapacağım, tek duayla cagirilabiliyor bazıları, yani en kolay olan bir davet istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tövbe korkarım ben bir kere canım kuzenim bana attı bende bilmeden okudum 😂 ama ortaokulda falandık sonra abimle uyumuştum ağlayarak 😂
Kıyamamm 😂. Ben internette bir ifrit çağırma duası gördüm 90 kere isimlerini anmak lazım birde geriye dua kalıyor dua kolayda ismi 90 kere anmak zor odak sorunum var, ama duyduğuma göre o da senden bir şey isterse sende yapmazsan tokat atıyor ya felç kalırsın ya da ölrsn
Geriye gönderemessen nolcak yapma uzak dur
O duayı önceden öğreneceğim gönderme duasını
Zeynep , sana bilgiyi verirler ama senden edepsiz seyler isterler mesela su kişiyi bastan cıkar günah işlet gibi yapmassan rahatsız olursun yapma boş ver ıgrasma o bir ilim bilgi gerekli amatorce olan birsey değil
Zeynep değil... zefir... ama zefir gerçek ismim değil takma adım. Bastan çıkarma kolay ahnsshnehdnd o fesatsa bende ondan beterim
Cin ismimi zefr
Yok, bir atın ismi, dikkatimi cekti bende kullandim
Sana birsey dicem ısıkları kapat ve dinle bak salonda sanki biri yürüyo ayak hışırtıları duyacaksın iyi dinle hafif nefes seside duyabilrisin odanjn kapısı örtük olsun battaniyeyin altında ol
Onların saati 2:40 tan sonra
Yaw siz neler diyonuz iyi ki gece okumamışımmm valla size iyi söverdim 😂
Basit, en yakın çöp tenekesinin yanına git ve birikmiş bir suya küfür ederek işe seni hiç yormadan gelirler. Hatta uzun süre seninle de takılırlar.
Internette bir dua gördüm ifrit çağırma duasıymış denemeye yemiyor, çünkü baya bi tehlikeli o diğerlerinden
Kardeşim sen korktuğun sürece tehlikeliler. Ayrıca uğraşma, dua ile korunursun eyvallah da bir gece okumayı unuttuğunda ya da mastürbasyon yaptığında ne olacak?
Işte o sürece kötü sonuç çıkar ortaya, ama denemeyeceğim evde birsürü çocuk var, benim başıma bir şey gelse neyse ama onlar önemli
Onlara bir şey olmaz, ben çok çektim Allah sana çektirmesin. Hiç eğlenceli değil yemin bile ederim.
Sana neden musallat oldular knk?
Aşk büyüsü yapmış or'os'punun teki, adama dedim ismini bulamıyor musun diye bir şey demedi. Kanırta kanırta s'kerd'm mk itini
Geçmiş olsun, bir ara ben ablamın evinde kalmıştım 2 gün felan o 2 gün içerisinde bana hem ablamin kılığında göründüler koltuğu vb salladılar deprem oldu sandm a. k... Birde anlamsız bir gölge olarak göründüler çok karışıktı tarifsiz
Cin diye bir şey yok aklını oynatırsan cin görürsün
Yani bir nevi şizofreni olursan diyorsun
Git psikyatrist kliniğine ben cin şeytan görüyorum de seni akıl hastanesine kapatırlar tedavi görürsün
Öyle hemen kapatmazlar, ilk başta ilaç tedavisi, eğer ileri giderse hastaneden başka çare yok
Tedavi görürsün varmıymış cin şeytan?
Kurandaki cin şeytan olayı Muhammed Mekke de yanına bir kaç tane tanımadığı adam geliyor Mekkeli değil Muhammed bunları cin şeytan sanıyor Hadisler de var
Görüşüne saygı duyuyorum.
Benim görüşüm değil Kuran da yazıyor gidip inandığın dini gerçekten öğren kıvırmadan sen Türk'sün Müslüman olamazsın
Ben zaten müslüman değilim gibi, kimliğimde öyle yazsa bile ben kendimi hıristiyanlıkta rahat hissediyor gibiyim
İyi bende Hristiyanım kimliğimde Hristiyan yazıyor düzenli olarak İncil okurum ve Pazar günleri Ayine gidiyorum
Şimdi ben tam hristiyan olsam ailem karşı çıkar, en çokta abim, bunlar aşırı dinci, namaz kılmasalar bile
Türk oldukları için bütün kıldıkları namaz oruç hepsi geçersiz Türkler Müslüman olamazlar isteseler de olamazlar Türkler kılıç zoruyla Müslüman olmuştur Çünkü İslam yayılmacı ve savaşarak yok ederek çökerek ganimet alarak yayılan bir dindir Arapların dinidir Araplara özgüdür sen Hristiyan ol Hristiyanlığı araştır en yakın kilise de vaftiz ol (vaftiz olmayabilirsin bu tercih meselesi) İsa'nın takipçisi ol hayatına İsa'yı dahil et kilisenin gönderdiği kitapları al oku Hristiyanlığı öğren İncil oku Eski Antlaşma Tanah ile İncil beraber oku İsa'yı anlamaya öğrenmeye çalış Hristiyanlık bir din değildir Hristiyanlık bir yaşam biçimidir
Bilgi için sağol dostum. Önerebileceğin bir incil var mı? Yani demek istediğim nerelerden alabilirim burada tek azize tereza kilisesi var o da biraz uzak hem gitmek istesem ailem olacak araplar izin vermez.
https://www.kutsalkitap.org/ucretsiz-incil/ Bu siteden formu doldur ev adresini kişisel bilgilerini yaz sana İncil gönderecekler ve bir tane anket gönderecekler o anketleri düzenli olarak her gün doldurup whatsapp dan gönder sana her hafta kitaplar gönderecekler Eski Antlaşma Tanah kitabıyla birlikte kitab-ı mukkades de gönderecekler ve Hristiyanlığı anlaman için bir çok okuma kitapları gönderecekler bir sürü anket gönderecekler hepsini doldur gönder Ayine de katılmak istersen Ayin saatleri var öğrenip gidebilirsin ya da YouTube dan churchome kilisesini takip edebilirsin İsa'yı sadece kiliseler de ve İncil de öğrenirsin
Elma dersem çık
Armut dersem çıkma
Böyle çağır
😂😂
Zaten her yer var
her yer de*
Kendini manyak etcen
Evet manyağım : )