Nerdeyse 6 aydir var evde fare. Kapanlar kurduk ama kapandan uzak duruyor. Kartonlara yapışkan sürüp üstüne peynir ekmek falan koyduk, yine yaklaşmiyor bile yapışkanlı kartona. Zehirli buğday koyduk, yine buğdaylara yaklaşmıyor bile.
Belli ki tarla faresi, saksıları eşeleyip etrafa toprak fırlatmış hep. Ama bu ev 3. katta galiba yakındaki mezarliktan geldi , çünkü İstanbul'da tarla yok ki
Mutfak tezgahında gezmiş, ayaklı ahşap kupa askılarında asılmış porselen kupalar vardı. Onların içine girip sıçmış! Kanepelerin üstünde gezip sıçmış! Kanepelerin iç kısmında çekirdek fındık fıstık toplamış, sıçmış. Mutfak dolaplarinin içinde dolaşıyor. Heryere sıçıyor.
Normalde çok sık gittiği ve sıçtığı yerlere kapan kuruyoruz ama yaklaşmıyor. Kapanı veya yapişkanı eldivenle kuruyorum yanı kokum sinmiyor ama yine de gelmiyor tuzaklara.
Nolacak bu fareyi nasıl yakalıycaz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya bunlara gerek yok, sinyal salgılanan cihaz var, o hepsinden garanti , küçük bir cihaz
Link atsana
Kanepenin iç kısmında çekirdek fındık fıstığın ne işi var knk 1 kapan yeterli olmaz evin her yerine döşeyin üstüne peynirleri koyun yakalanmama ihtimali yok
Günümüzde bir evde nasıl fare olur köyde bile olmuyor
Nişantaşindayiz
Birlikte yaşayın bisy olmaz
🤮🤮🤮
Yemez seni merak etme 😂
Mutfak tezgahinda bardaklarin içine girip sıçıyor diyorum
Sana ufak bir tavsiye bir köşeye yem bırakın sadece onlari yer salca olmaz bardaklara çok öldürmek istiyorsan allah günahı sana yazsın tarımcı ya git fare zehiri al azcik bugday ve peynire serp onlari yiyince ölür hayvancık
Sokak kedisi alın eve iki günü var o farenin
Tarla faresi temizdir bir şey olmaz
Saçmalama bu tarladan gelmiyor belli ki kanalizasyon veya borulardan geliyor. Çünkü banyodan duvarlardan yürüme sesleri geliyor sonra o ortaya çıkıyor. Ev de eski değil 8 yillik bina
Kara yılan alın eve
O kim sen mi?
Kara yılanın insana bir zararı olmadığı için öldürmezler sadece fare avlıyor çünkü hatta bir hikayesi var bunun
Ilk defa duyuyorum
Bak kanka Anadolu’da bir köyün tarlasında bir gün kara yılan görüyorlar çok korkup kaçıyorlar. Sonra köyün ağası yılanı öldürmeye karar veriyor çünkü işçiler çalışmaktan korkuyor. Yaşlı bir adam diyor ki öldürmeyin aq kalsın zarar vermez ama herkes korkuyor tabi neyse sonra kara yılanı arıyorlar tarıyorlar yok. Ama yine bir gün tarlada işçinin karşısına çıkıyor yılan. Ağa diyor ki tek çare tarladaki ekinleri yakmak sonraki sene mahsulü alırız diyor. Yakıyorlar tarlayı yılan ölüyor. Sonra noluyor biliyor musun ekin her filizlenmeye başlayınca tarla faresi yiyor ve bir daha mahsül alamıyor
Bu hikaye daha güzeldi de unutmuşum aq
Wayyy
Öyle öyle