Tuttuğu ak babayla bile yıllardır yaşıyormuş adam açıklaması da o da et yiyor bende çok iyi anlaşıyoruz sanırım biz bir tek kadınlarla anlaşamıyoruz
Bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun ☺️

Tuttuğu ak babayla bile yıllardır yaşıyormuş adam açıklaması da o da et yiyor bende çok iyi anlaşıyoruz sanırım biz bir tek kadınlarla anlaşamıyoruz
Bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun ☺️
Bayram kutlamanız için teşekkürler öncelikle🌹. Erkeklerin kadınlarla, kadınların da erkeklerle anlaşamadığı doğrudur 😂Ama insanına göre, insanın doğasına göre değişir. Bazen hemcinslerime bakıyorum ben bile anlaşamıyorum. Bazı kadınlar gerçekten ne istediklerini bilmiyorlar, ben bile anlaşamıyorum iş yerinde, trafikte falan🤦🏻♀️Ama erkeklerin bazı zamanlar kadınlarla anlaşamamasının nedeni kadınların fazla duygusal olmaları. Erkekler için normal gelen bir durum kadına göre öyle değil. Kadınlar da erkeklerden böyle durumları anlamalarını isterler fakat bazen erkekler anlamıyorlar. O yüzden kadınlar fazla tepki veriyorlar her şeye. Söylemeden geçemeyeceğim, Ben de bazen etrafımdakı kadınlara bakıyorum bide kendime. Diyorum ki hani bende mi bir anormallik var acaba 😂Çünkü karşı cinsle çok iyi anlaşabiliyorum.
En İyi Görüş için teşekkür ederim Muhdar bey 🙏🏻
Bende güzel yorumunuz için teşekkür ederim efendim ☺️
Ak baba beyninin etini yemedigi icin anlaşiyordur. d
Cevap
0Cevap
Ulan sanki biz size bayılıyoruz 👏👏
Adam akbabayi tutup nasıl eve getirmiş
😂 komik ama
Aslında çok mantikli hayvan almak da bunun ki biraz evcil olmadığı için garipsenmis fgugkvj hahaha o da et yiyor ben de adam yediği yemegi hayvana da veriyor kolayını bulmuş 😅
Yok estagrullah kadınlarla ben de anlasamiyorum normal 😂
Bilmem bazen evet 😅
Bu tamamen erkeklerin problemi :D
Tabii akbabaya sorsak kesin bu durumdan şikayetçidir 😒
Hıhım biz de gayet mutlu duruyoruz genelde djdk
Biz hep haklıyız djsj
Olabilir 😅😅😅
Kimle anlaşıyorlarki ahaha
Katılmıyorum
Biz akbaba miyiz abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar