Diğer Saat kaçta uyuyonuz gıı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Esrar kullanmış gibiye benziyorum shdkfnkdb ben sabah uyuyorum beaaaa Saat kaçta uyuyonuz gıı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. Bugün hiç uyumadım 1 0 Yorumla
Resull25 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Ne uyuması gıı çalışıyoruz 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ooo iyi barii Yorumla Resull25 +1 yıl Sen niye uyumuyon iş güç yok muu Yorumla Soran +1 yıl Yokk beaaa tatildeyim Yorumla Resull25 +1 yıl Hayat sana güzelll Yorumla Soran +1 yıl Evetttt😂 Yorumla Resull25 +1 yıl Nasıl geçiyor izin günleri nelerle meşgulsün daha çok benimkiler çok boş geçiyor arkadaş filanda yok sıkılıyorum var mı tavsiyen Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu saatte kadar çoktan 7374478475. Reme geçiş yapmıştım da bişey oldu uykuyu unuttum smdkdkkfjmg herhalde kafeindendir 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. İstediğim saatte uyurum, istediğim saatte kalkarım. 1 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Midem bozulmasa uyuyacaktım. İki lahmacum göneyim dedim damm it 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bu tip ne lan eroinman 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon lan sen Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kardeşim yatağa isemese uyuyacaktim. Pipisi musluk. gibi şarıl şarıl çiş üretmiş masallah. Tovbe yarabbim. Normalde oniki de uyurum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanki dede ya da velet Erkekle ile yasak ilişki yaşayacaksın gibi halin var 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Sabah 6 gibi. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah👀 Yorumla
Çaki2 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kim bu şişko yanakları olan gı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Benim beaaa sbdkdnks Yorumla Çaki2 +1 yıl Parmakları da tombul tombul Yorumla Soran +1 yıl Kendimi bu kadar fark etmemiştim hdkdbdkd Yorumla Çaki2 +1 yıl Detayları severim Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. 12 gibi uyuyorum 1 0 Yorumla
almanmurat Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl ne yapiorsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Erik dalı açtım geliyonmu Yorumla almanmurat +1 yıl uzak yerdeyim canim yoksa geliridim evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bugün hiç uyumadım
Ne uyuması gıı çalışıyoruz
Ooo iyi barii
Sen niye uyumuyon iş güç yok muu
Yokk beaaa tatildeyim
Hayat sana güzelll
Evetttt😂
Nasıl geçiyor izin günleri nelerle meşgulsün daha çok benimkiler çok boş geçiyor arkadaş filanda yok sıkılıyorum var mı tavsiyen
Bu saatte kadar çoktan 7374478475. Reme geçiş yapmıştım da bişey oldu uykuyu unuttum smdkdkkfjmg herhalde kafeindendir
İstediğim saatte uyurum, istediğim saatte kalkarım.
Midem bozulmasa uyuyacaktım. İki lahmacum göneyim dedim damm it
Bu tip ne lan eroinman
Ne diyon lan sen
Kardeşim yatağa isemese uyuyacaktim. Pipisi musluk. gibi şarıl şarıl çiş üretmiş masallah. Tovbe yarabbim. Normalde oniki de uyurum
Sanki dede ya da velet Erkekle ile yasak ilişki yaşayacaksın gibi halin var
Noruyon gii git bi yat hele
Tatlin cikmissin. Ben yatarim birazdan
3 4 uyuyorum hergün sen?
Sabah 6 gibi.
Maşallah👀
Kim bu şişko yanakları olan gı
Benim beaaa sbdkdnks
Parmakları da tombul tombul
Kendimi bu kadar fark etmemiştim hdkdbdkd
Detayları severim
12 gibi uyuyorum