Diğer Ankaralılar ses verin lütfen? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok özledim Ankara yenimahalleyi orada olan varsa benim yerimede gezin lütfen ne güzeldi ilkbaharı tekrar orada olmak isterdim Ankaralılar ses verin lütfen? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 48,6b cevap paylaştı. Ankara yeni mahalle var. ama sıkıcı bir yer 0 1 Yorumla Soran 11 ay Hayır hiç sıkıcı değil sakin bi yer orası
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 11 ay Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benimde öğrencilik yıllarım oradaydı 2 durakta 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 11 ay Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Ankarayı bu kadar sevmekte ne bileyim 😂 0 4 Yorumla Soran 11 ay Aşık oldum aslında Yorumla Sormalarageldik 11 ay Ankara'ya mı ankaralıya mı 😂 Yorumla Soran 11 ay Her ikisinede Yorumla Sormalarageldik 11 ay Mutluluklar o zaman 👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay 16 yıl Ankara 'da yasadim. ilk oturduğumuz yerde Yenimahale ydi. :)) 0 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 11 ay Uzak kız Mamak'ta gezsek olmaz mı 0 0 Yorumla
m KasiKesh Takip Et Master Yaş: 37 11 ay Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Ankara 'mın her yeri güzel 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 29 11 ay Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Buyurun benim :)) 0 0 Yorumla
belkibirgün06 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 11 ay 😊 altındağ olmaz mı 0 5 Yorumla Soran 11 ay Olurrr Ankara olsunda Yorumla belkibirgün06 11 ay 🥰🥰🥰 Yorumla traveler06 11 ay Altındağ mı Yorumla belkibirgün06 11 ay Evet Yorumla traveler06 11 ay Neresi Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 71% 11 ay Diğer konusunda 326 cevap paylaştı. hahahaha 0 11 Yorumla Soran 11 ay Ne gülüyon yaa Yorumla Cobol 11 ay 7 yıl orada kaldım bende ondan güldüm metroda gördüm seni sanki Yorumla Soran 11 ay Kesin görmüşsündür 7 yıl naptin tıp mı okudun Yorumla Cobol 11 ay oha yok ne tıpı yazılım mühendisiyim ben 3 yıl babam orada memurdu 4 yılda orada okudum gazi ünüversitesi Yorumla Soran 11 ay Niye ohaa yaa herkes tıp okumuş doktor olmuş gibi geliyo bana ama seninkide gayet iyi üzmedi mi seni ankaradan gitmek Yorumla Cobol 11 ay üzdü elbette Yorumla Soran 11 ay Benide çok üzdü Yorumla Cobol 11 ay eklsne beni Yorumla Soran 11 ay Ekledim gittin ahaha Yorumla Cobol 11 ay geldim pardon Yorumla Soran 11 ay İşin varsa gitt ben tutmiyim seni Yorumla
muratdarcn48k Takip Et Xper 5 Yaş: 30 11 ay Sincan dayım 0 2 Yorumla Soran 11 ay Sincanda gez öyleyse yerime Yorumla muratdarcn48k 11 ay Tamam olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ankara yeni mahalle var. ama sıkıcı bir yer
Hayır hiç sıkıcı değil sakin bi yer orası
Benimde öğrencilik yıllarım oradaydı 2 durakta
Ankarayı bu kadar sevmekte ne bileyim 😂
Aşık oldum aslında
Ankara'ya mı ankaralıya mı 😂
Her ikisinede
Mutluluklar o zaman 👍
Ankara sevilmezmi canım memleketim
16 yıl Ankara 'da yasadim. ilk oturduğumuz yerde Yenimahale ydi. :))
Nesini özledin her yer beton şehir
Uzak kız Mamak'ta gezsek olmaz mı
Ankara 'mın her yeri güzel
Buyurun benim :))
😊 altındağ olmaz mı
Olurrr Ankara olsunda
🥰🥰🥰
Altındağ mı
Evet
Neresi
hahahaha
Ne gülüyon yaa
7 yıl orada kaldım bende ondan güldüm metroda gördüm seni sanki
Kesin görmüşsündür 7 yıl naptin tıp mı okudun
oha yok ne tıpı yazılım mühendisiyim ben 3 yıl babam orada memurdu 4 yılda orada okudum gazi ünüversitesi
Niye ohaa yaa herkes tıp okumuş doktor olmuş gibi geliyo bana ama seninkide gayet iyi üzmedi mi seni ankaradan gitmek
üzdü elbette
Benide çok üzdü
eklsne beni
Ekledim gittin ahaha
geldim pardon
İşin varsa gitt ben tutmiyim seni
Sincan dayım
Sincanda gez öyleyse yerime
Tamam olur
Gezeyim nerdesin