Kendimi anormal hissediyorum artık hani psikolojik destek zart zurt ne varsa yıllardır gittim ama bişi olduğu yok. Bende paranormal bişiler olduğundan şüphe ediyorum. Ama güvenilir bu işlerden anlayan büyü çivi yapıp bunlarla uğraşan değil de İslami bi şekilde dualarla ilerleyen bakım yapan biri var mı? Tanıdığınız.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kuzenimin numarasını yaymaktan eşim avukat kendisi ve ben kuzenimin özeline girmekten sana maddi dava açacağız. Kuzenim almanyada olabilir ama ben türkiyedeyim. Detaylar bu bağlantıda aşağıda yazan adrese gelirsin görürsün numara yaymayı. https://hizliresim.com/lwsicfk
az önce sorun kaldırıldı. paylasacagın numara kımın? ıch wohne ın frankfurt und du?
Kaldıran hesaptaki kişi erkekti dimi
hangi şehirde yaşıyorsun
Kütahya
Arkadaşım mutlaka bir hocaya git psikolojik rahatsızlıkların hepsi gerçekten Aslında hocalık Kim ne derse desin
Güvenilir hoca yok
İzmirde olsan Yardımcı olurdum
Eğer hocaysan buradan yardımcı ol lütfen
Kardeşim hiçbir Allah'ın kulu ücretsiz yardım etmez buradan hiç kimseye para gönderme ayağına kadar git
Ben belki istisna geçecek iyi kalpli biri vardır demiştim ama en azından bakım yapacak
Hoca dediğin kişiler Bütün ömrünü bu işi yazdırıyor ve bu işten para kazanıyor hem insanlara yardımcı oluyorlar hem de bütün işleri bu Tabii ki parayla yapacaklar ben de senin gibiydim çok büyük sıkıntılar çektim 8-10 tane hocaya gittim anca düzeldim Ama benle uğraşan bir kadın varmış Beni elde etmek istiyormuş Ben de bunu çocukluğumdan beri biliyordum Hatta bir gün kocasından boşandığında Ben liseye gidiyordum bana dedi ki senin yüzünden kocamdan boşandım dedi Ben o gün Şok olmuştum hatta kendi Kendime kızıyordum
Kardeşim hiçbir insanın iyi kalpli olması o kişinin dünyadaki giderlerini karşılamıyor Karnı doymuyor Elektrik su faturası ödenmiyor doğalgaz ödenmiyor Bu kişiler daha evlenecek veya evlenmiş veya çocukları evlenecek Herkesin bir gideri var
Halüsülasyon vs. görüyor musun?
Evet
Kaç yıldır durum böyle ve genelde ne görüyorsun?
Son 2-3 senedir uyurla uyanıklık arasında saçma sapan şeyler görüyorum karabasan tarzı
Ben de sadece bir kere oldu. Sana tavsiyem yatağını ve üstünü başını temiz tut, gece yatmadan nas ve felak surelerini oku. Boynuna da cevşen tak.
Sen kimsin bana istek atıyorsun
Adınızı verdiler sitede
Kim
burada anlat
Pekala siz bilirsiniz adınıza sorular sorulmuş beni arayın ateşli bi gece için diye numaranız vardı Almanya’da oturuyormuşsunuz adınız selenmiş birde bu hesabı kullanıyormuşsunuz aileniz sizi tanımasın diye
Yalan söylüyor o ben yazmadım
Göğüs fotoğraflarınız vardı twitterdada
Ben o değilm
Ve şikayet edin
Şikayet edin
Siz neden etmiyorsunuz ismini verin edeyim şikayet kim diye şikayet edeceğim peki
Hesaplar selen diye biri adına
Twitter kullanmıyorum
Bence siz bu hesabı silin başka hesap açın heryerde sizi konuşuyorlar
Siler misin numarayj
Tanıdığım var
Kim peki
Hoca kimdir
Hocaya gerek yok tavsiye verebilirim
Ben varım gel
Uyusana bu iş pahalıya patlar
İslami olanların çoğu para almaz
Bedava Anan babana bile vermiyor bir şey
Papaz büyüsü dersen var ucuza yapan yapan papaz zaten
Ben büyü yaptırmaktan bahsetmedim büyü yapandan da bahsetmedim yalnız okuma yapan nazar ayeti falan filan o tarz hocalardan bahsettim
Her müslüman kendi okuyabilir bedava
Sen Müslüman değilsin sanıyorum
Aynen 𝒦𝒶𝓃𝓀𝒶 laf anlatamıycam
Tamam yardım edeceğim sana bekliyorum
O kişiye veya size nasıl ulaşabilirim
Tam durumunuz nedie