Bence bu ayet bile tek başına yeterli cevabı veriyor.
Evet! Biz onun parmak uçlarını dahi düzenlemeye kâdiriz. (Kıyâmet, 4)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bu ayet bile tek başına yeterli cevabı veriyor.
Evet! Biz onun parmak uçlarını dahi düzenlemeye kâdiriz. (Kıyâmet, 4)
İhtimal var çünkü Hz. Muhammed öldükten sonra onu dinleyen sahabelerin sözleri ile kitaba geçirildi ki Hz. Ebubekir zamanında 3 farklı kuran ortaya çıktı Ebubekir öldükten sonra Hz. Osman bu durumdan rahatsız oldu tüm kuranları birleştirerek tek kitap haline getirdi günümüzdeki Kur'anın son şeklini verdi o süreçte kendi düşüncelerini yazan varsa bilemeyiz
Rabbinin sözü doğruluk ve adalet bakımından tastamamdır. [12] O'nun sözlerini değiştirebilecek yoktur. O, duyandır, bilendir.
Şüphe yok ki, Kur'ân'ı biz indirdik ve şüphe yok ki, O'nu her türlü bozulmadan da biz koruyup muhafaza edeceğiz.
Sadece kuranı hak kabul edip baktığımızda söylediğiniz şeyin ihtimali olmuyor. Söylediğiniz şeyi bize gerçekmiş gibi anlattıklarını biliyorum ama kurana göre bunun ihtimali yok
Farkındaysan yazdığın âyette çelişki var kuran-ı biz indirdik diyor kitap halinde inmediğini herkes biliyor Hz Muhammed'e hira dağında vahiy yoluyla iletilen kelimelerdi Hz Muhammed Kuran-ı hiç görmedi ki ve ayrıca Allah tek olduğuna göre biz cümlesi pek uyumlu olmuyor
https://youtu.be/hMAOA_dNBEY?si=dl5Z5odO-XJLKXtU bu biz kelimesinin kullanılma sebebi.
Cevap
3Cevap
Facebook olanlar açabilir. Başka bir yerde de vardı ama bulmadım. Sonuna kadar izleyin.
https://www.facebook.com/share/v/NPz3J3Er1Fax5iPQ/?mibextid=oFDknk
Hayatta iki secenek varfir ya müslumansindir ya kafir..
muslumansan sorun yok ama kafirsen iki öldukten sonra iki secenek vardir.
Kuran insan yapimidir Ya Allah ın Kelamı dır.
İnsna yapimiysa sorun yok. ama Allah ın Kelamıysa iki secenek var.
Ya ruya gorüyorsunuzdur ya gercektir. Rüya gorüyorsaniz sorun yok ama gercekse 7 seçeneğiniz var.
7 si de cehennemin katları.
Bu ayetle insan ürünü olduğunu iddia etmenin bağlantısı nedir?
Bu ayet insan ürünü olmadığının kanıtı, parmak ucunda ne var?
Hücre, atom, organel, vs?
Değil tabiki şu an anca bilinme kanıtlanmış şeyleri kuran’i kerim 1400 önce yazıyordu
Bir insan o kadar mantıklı olamaz
İnanmıyor olabilirsin, bana göre insan elinden yazılmış bir kitap değil inanıyorum çok şükür. Senin görüşün saygı duyarım.
evet insan urunu
Kanıt var mı?
Ne cahilce bir yorum, heralde el yazısıyla yazıldı sonra teknolojiyle baskılandı bana hataları söyle
Yani içeriği insan ürünü mü, gökten baskılı inmedi heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?