http://hizliresim/LYP7jJ. jpg
http://hizliresim/2Y7mp0. jpg
http://hizliresim/YjP2oa. jpg
http://hizliresim/Q4XEjA. jpg
http://hizliresim/oYQPMo. jpg
http://hizliresim/Ezln1D. jpg
http://hizliresim/318B4j. jpg
Benımde erkek Holanda lop tavşanım var istanbuldayım şuanda başka hollanda lop dişi tavşanı olan varsa çiftleştirelim yavrular paylaşımlı annelik donemlerinde dişi tavşanda kalacak yavrular yanı sızde
aşagıdakı tavşan pasıfığim :D
en iyisi kısırlaştırmak :(
Evet haklısınız ama narkozu kaldıramaz daha çok küçük nasıl kıyarım..
Bende nefret ediyorum nasıl kıyıp öldürüyorlar ya pis caniler
Normaldede kalpleri çok hızlı atıyor zaten ama gerçekten çok mükemmel hayvanlar çok da narinler
Evet :)
Bizimki çok şebektir hareketleri falan :) ama eşi öldükten sonra çok yalnız kaldı nereye saldıracağını şaşırıyo
Hastaymış zaten aldığımızda öyleymiş bir sindirim hastalığı vardı gece koştu oynadı şımardı sabah kalktım elimde can cerdi hala ağlıyorum koştuğu yerlere bakınca öyle zor ki 2 hafta okula gidemedim resmen travma geçirdim
Eşi dediğim kardeşiydi birlikte aldım öldü ben şoka girdim yere koydum yarım saat izledim paskal (erkek tavşanım) geldi kardeşinin ölüsünü yaladı kulağından iteledi uyansın diye içim gitti
Evet ve çok üzücü...
Yok Estağfurullah :)
Inşallah teşekkür ederim
Vardı zatende yanlış url yi koymuşum
Görünüyo mu şimdi resimler
Direk görünmesi için hangi linki atmalıyım
Evet sinir oldum
Önemli 7
Değil
Offf ben de bilemiyorum bu gün babam gelirken supriz yapmış ve benim erkeğin yanına Bi dışı almış disiyi görür görmez coştu küçük aylıkken tavşan hamile kalır mı kalırsa ne kadar sağlıklı bunu öğrenmek istiyorum sizin sorunuzla ilgili de Bi kere önüne oyuncak ayı verdim ise yaradı ama ikincide yaramadı biraz kızar gibi yapıyorum çok coşuyor çünkü normalde asla kızmam bebeğim gibidir böyle kenara çekiliyor ne yapacağım ben de bilmiyorum sürekli ayağımın dibinde bana dișiyi ver diyo
Annem tavsanlari icin dışı pelus bir kumasi uzun ince tavsan boyutlarinda icini doldurup dikmisti. Annem tutuveriyordu tavsan da onunla ihtiyac gideriyordu iste.. yoksa kolumuza falan musallat oluyordu garibim 😁
😊😊 Gerçekten işe yarıyo muydu yani tatmin oluyo muydu?
Evet cok garip bir deneyim gercekten sasiriyor insan :) bence denemelisin yoksa hic tatmin olamayinca senin koluna sarilacak ustelik yaparken isirma huylari var kolunu tuttugunda birakmiyorlar bir de cok hizlilar cok garipler cidden :)) hani yapiyor sonra sivi geliyordu tatmin oluyor demek ki :)
Inşallah oyuncak işe yarar ☺ peki oyuncak hep mi önünde olsun yoksa sadece kızgınlık belirtileri gösterince mi veriyim
Kaç aylıktı tavşanınız
Allah rahmet etsin çok üzüldüm benimde tavşanımın dişi bir tane eşi vardı oda öldü çok ağır bir travma geçirdim haftalarca okula gidemedim ellerimde öldü bir de çığlık attı ölürken o çığlığın sesiyle uyandım günlerce hiç gitmedi kulaklarımdan hala hatırlıyorum çok kötü
Koluma yapmasına iğreniyorum ben ya yapmasını istemiyorum koluma peluş verdim birinci de ise yaradı ama ikincide yemedi
Yapay tavşan işini iyi düşünmüşsün canım onlar cabuk ürüyor çogalıyor sanırım kolay gelsin adı ne tavşanın?:)
Adı paskal :)
Siz peki tavşan beslediniz mi hiç yani bu yöntem gerçekten işe yarar mı
Cevap
16Cevap
https://hizliresim.com/yAPJm0
Bundan al bir tane ya da benzerlerinden ama böyle tavşan gibi duran fotograftaki gibi eminim işe yaricaktir :)
Dalgada geçmiyorum ayriyeten ciddi diyorum yani.
Çok teşekkür ederim :)
Bak bu peluş iyi olur👍
Bide ben bunu nerden bulcam ki yaa
Olur da nerden bulabilirim ki buna benzeyen
bulunduğun şehirde yok mu oyuncak satan bir yer?
Var baktım da pek işe yarar bişey yok
Bak güzelim yanına dişi almayı unut birlere. Onlar birken 10 10 iken 100 olurlar 1 sene içinde 😄 çok hızlı ürüyorlar. Bu senin kaldıracağın bir durum olmaz. Dağıtırım dersen bilemem ama bakımı evde zor olur. Bu ihtiyacını ona boyutunda oyuncak bir tavşan alarak giderebilirsin diğer bir değişle şişme tavşan 😂 ciddiyim şaka yapmıyorum komik ama viddiyim biz besledik o yüzden diyorum.
Tavşanın tatlıymış☺️
Bende böyle düşünüyorum zaten de şimdi korkuyorum ben işe yarar mı ki birde nasıl ne boyutta ne renk tavşan almalıyım.
Teşekkür ederim
Bana en iyi siz yardımcı olabilirsiniz lütfen ayrıntılarıyla anlatın bana ben ne yapayım
Rengin önemi yok onun boyutlarında bir peluş tavşan al. Kendi dışkısından biraz peluşun popişine sür işe yarar muhtemelen👍 bizimkiler biraz sapıktı 😂 kafa tarafından yapmaya çalışıyolardı 😂😂😂 yani seçici değiller zamanı geldiğinde yapacaktır👍
Ama dışkısı katı nasıl sürüyüm ki ki ıslatıp yumuşatıp sürüyüm birde bu olur mu https://m.gittigidiyor.com/urun/132648558
Oyuncak satış sitelerinde bulabilirsin👍 n11. com a bak peluş tavşan diye. 25 - 30 cm boyutunda olursa yeterlidir👍
Peki çok teşekkür ederim kafama bişey takılırsa veya danışmak için size yazabilir miyim?
Tabiki mesajımda açık nası istersen yazabilirsin👍
Peki çok teşekkür ederim
Bizimkileri de Bi 5-10 saniye yalnız bıraksam erkek dişinin kafasına yapıyor ya ne için anlamadım
@Cerennnimmoo hahaha üremeye programlılar çünkü. Hayvanlar arasında çabuk üreyen canlılar arasındalar senede 2-3 doğum yapabiliyorlar :)
Bir veterinerden fikir al ama çok yardım edbileceğini sanmıyorum... çok absürt olacak ama oyuncak bibtavşan alabilirsin çoğu hayvanda uygulanır
Yok absürt değil bende oyuncak almayı düşünüyorum ama daha önce bu yöntemi deneyen biri varsa fikrini almak istedim o yüzden sordum hayvan forumlarına yazdım hiç kimse cevap vermedi ben be yapacağımı bilmediğim için buraya yazdım ama cevaplar hep bel altı insanlık bu mu yani ya bu mu cidden çok sinirlendim
Peki çok teşekkür ederim iyi ki siz varsiniz gerçekten beni de insanlıktan çıkardılar
Evet bende bayadır yazmıyodum en son çaresiz kaldım yazdım da ellerim kırılsaydı da yazmasaydım keşke bu nasıl insanlık ya
Ya burada ben eski değilim ama çok farklı insan yapısı var burada melodipros... erkekler kız düşürme derdin de kızlar kendilerine yazılsın da egolarını tatmin etme derdin de arasa ciddi konuşanlara çok az den geldim... millet dışarda dışa vuramadıklarını burada yapmaya çalışıyor... bende son 6 ayımda nasıl zman oldururum diye girdim buraya... sen uzulme sinir de olma sakın.. tamam mı
Tamam çok sağolun teşekkür ederim...
Merhaba tekrardan ben veteriner arkadaşımla konuştum... bana tavşanların çok çık seçiçi oldukları söyledi canlılarda bile felaket seçicilik yapıyormuş... oyuncak olayını sordum kedilerde çok işe yarıyormuş ama daha tavşanda denk gelmemiş... eğer oyuncak olayına girerse dedi ona benzeyen bir şey olması lazımmış rengi cinsi falan ki kabullensin dedi... ama onda geçiçi dedi çünkü tatmin olmaz uzun sure dayanmaz dedi... o geçiçi çözüm olur dedi... kısırlaştırmak çok daha mantıklı dedi... fiyatı de150 civarındamış... umarım faydalı olmuştur
Kısırlaştırma olursa veteriner fakültesinde olacak zaten ama şimdilik geçiçi bir çözüm arıyorum çünkü zaten kısırlaştırıcam ama daha şu an bebek en azından 1 yaşına kadar beklemek istiyorum bu süre zarfında onu bu zamana kadar tatmin edecek bir çözüm arıyorum. Çok teşekkür ederim çok sağolun zahmet ettiniz benim için çok sağolun minnettarım
Evet Tekrar tekrar teşekkür ederim :)
En iysi bir veterinere git bir 5 dakika ve iyi bir daniş! Sana dogru yolu söylecektir!
Buradaki veterinerlerin tavşan hakkında doğru dürüst bilgileri yok kendileri de söyledi
Ya olmaz olurmu ya bende yurtdisindayim, türkiyedeki veterinerlerden daha cok bilgiye sahipler..
Bulunduğum yeri kast ediyorum
Yanına dişi almayacaksan niye zulmediyorsun hayvana
Bilip bilmeden konuşmamalısın bence eşi vardı öldü
Kısırlaştırma oyuncak alman en mantıklısı
İşte bende alıcam da daha önce böyle bir durum yaşayan varsa tavsiye almak istedim
Besledim yapmadım ama yapan varmış işe yarıyormuş. Zor bişi değil dene en azından
Ya kediye yazık yapamam ki olmaz gerçekten
Ne kedisi?
Pardon yanlış yazdım
Oyuncak al dedim kedi değil.
Oyıncağın şekli nasıl olmalı mesela büyüklüğü falan?
Yani aynı ebatlarda olsun mümkün olduğunca gerçekçi olsun
Nerde yaşıyorsun
Burdurda ilçedeyim okuyorum burada
Öyle mi. Sana göndereyim bir tane gelmez mi
Gelir tabi ki ama size zahmet vermiyim ben halledeyim ya
Yok zahmet olmaz cidden gönderebilirim. Tanesi 10 lira zaten:-D
Yok yok cidden kabul edemem yine de çok incesiniz teşekkür ederim:)
Rica ederim :-)
:))
aslında hiç zahmete gerek yok sen yardım edebilirsin
Ya neden bu kadar kötüsünüz ben hiç bilmiyorum gerçekten ya bulunduğum yerde veteriner yok veteriner fakültesi yok hayvan forumlarına yazdım cevap veren olmadı tavşanımın eşi öldü ona canım ayrı bir sıkkın zaten ne yapacağımı bilemedim siz neden insanlığınızdan bu kadar yoksunsunuz yeter be yeter
ne oldu ya ne dedim ben :/ sakin olurmusun !
Bel altı vuruyorsunuz
ne alaka beni dinledinmi yeni bir eş al diyecektim oyuncak nedir
Eşi vardı öldü ve bulunduğum yerde petshop yok sorudada belirttim zaten kusura bakma altta ki cevaplara bakarsan neden sinirli olduğumu anlarsın zaten tekrardan kusura bakma ben kimseyi kırmak istemem özür dilerim
yakınlarda olmasın tavşanını seviyorsan al yazık hayvana ve önemli degil her erkegi abaza görme bundan sonra :)
Her erkeği değil o an öyle anladım sinirliydim eş alabilme gibi bir durum yok petshop yok hiç bir şey yok
oyuncak olmaz gercegınde bıle begenmedıgı dısıyle cıftlesmıo..
Eşi öldü ben ne yapıyım bilmiyorum ki off
Bakamam ki baş edemem
Erkek tavşanım var ve kızgınlaşmasını geçirmek için kesin bir çözüm var mı?
Yalnız bunu gececiler pek bilmez :)
Nereye yazacağımı ne yapacağımı bilemedim ki ben...
Yazdım ama cevap veren olmadı gerçekten yazdım
Bulunduğum yerde yok veteriner ilçedeyim
Lan hayvanın duygularıyla oynama ya
Tam geyik yapılacak soru ;)) bu ne yaaa;))
Çaresiz kaldığım için yazdım ne yapacağımı bilemeden neden bu tepki anlayamıyorum cidden
Neyi anladığımı bile anlamadım neyi anlamışım ben ya
Aslında oyuncağa gerek yok. Çözümü de çok basit.
kediyi bayılt at önüne
Lütfen ciddi cevaplar ver
walla ciddiyim oyuncakla tatmin olmaz o
Eşi öldü narkozu da kaldıramaz ne yapıcam bilmiyorum ben kafayı yiyicem off Allahım
narkozu kedıye vercen tavsana degıl
Ay yok olmaz öyle şey töbe töbw
:D :D
Dikkat et sana saldirmasin
Keşke sana saldırsa
tavsan kostümü giy
Hayvan oğlu hayvan
Şisme tavsan?
* eşşoleşşek
Yapay vajina al
Erkeklerden beklerdim de bu cevabı senden beklemezdim gerçekten
Valla daha önce başıma gelen birşey değil kendin birlikte olmayacağına göre
Allah belanı versin
Cümlemizin
Allah belasını vermiş zaten gizli olmuş:-)
Senin gibiler olduğu sürece dünyada k al takların soyu tükenmez
Kendini ne güzelde anlatıyorsun
Baban kimdi yavrum?
Seviyene düşemem kendine güvensen zaten gizliden yazmazdın
Bu ne Ya :/
Zıkkımın dibi
Hehe iyiymiş :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar