Diğer Hafta sonu planınız var mı? ? alwaysbefree Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Benim yok henüz sizin? Hafta sonu planınız var mı? ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 7 ay Evet var Bugün kuzenlerle takılmaca Yarın kuzenimin nişanına gitmek 1 8 Yorumla alwaysbefree 7 ay İyimiş iyi eğlenceler Yorumla Cevap sahibi 7 ay TeşekkürlerSende kendine bi plan yap 😅 Yorumla alwaysbefree 7 ay Olur yapacam birşeyler😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Yap yapBoş boş oturma Sonra kilo alırsın 😂 Yorumla alwaysbefree 7 ay Nisana geleyim 😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Olur Tek erkek sen olursun Çünkü sadece kadınlar olacak Kadınların düğünü başka yerde erkeklerin başka yerde 😅 Yorumla alwaysbefree 7 ay Hasan anladım o kadar kadın arasında ben olursam ilgi odağı gelin adayı olmaz ilgiyi üstüme çekmim şimdi😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ssjsjsjsjs Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Evet var arkadaşlarımla buluşmak senin var mı planının 1 13 Yorumla alwaysbefree 7 ay Yok henüz ben de geleyim 😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Olur gel kızların arasında iyi eglenirsin😂 Yorumla alwaysbefree 7 ay Kaç kız buluşacaksiniz 😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay 5 kız benimle dahil Yorumla alwaysbefree 7 ay Tamam bir erkek de lazım yanınıza 😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Evet gelebilirsin😂 Yorumla alwaysbefree 7 ay Tamam hazırlanıyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Olur tamam hadi bekliyoruz😂 Yorumla alwaysbefree 7 ay Nerede buluşuyorsunuz 😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Cafe de buluşuruz diye anlaşmıştık Yorumla alwaysbefree 7 ay Tamam konum atarsınız 😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Olur bebeğim 😂 Yorumla alwaysbefree 7 ay Bekliyorum 😂 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. Şuanlık yatış ama yarın sabahtan Eskişehir e gideceğim düğün için 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Var ama söylemem 1 1 Yorumla alwaysbefree 7 ay Neden Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 33 7 ay Diğer konusunda 8,2b cevap paylaştı. Belleme yaptım bahçede ama az. Yemedi. 0 0 Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 7 ay Dişi kedi aricam 0 2 Yorumla alwaysbefree 7 ay Himm erkek kedin mi var Yorumla Gahakaş 7 ay Yess Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet var
Bugün kuzenlerle takılmaca
Yarın kuzenimin nişanına gitmek
İyimiş iyi eğlenceler
Teşekkürler
Sende kendine bi plan yap 😅
Olur yapacam birşeyler😂
Yap yap
Boş boş oturma
Sonra kilo alırsın 😂
Nisana geleyim 😂
Olur
Tek erkek sen olursun
Çünkü sadece kadınlar olacak
Kadınların düğünü başka yerde erkeklerin başka yerde 😅
Hasan anladım o kadar kadın arasında ben olursam ilgi odağı gelin adayı olmaz ilgiyi üstüme çekmim şimdi😂
Ssjsjsjsjs
Evet var arkadaşlarımla buluşmak senin var mı planının
Yok henüz ben de geleyim 😂
Olur gel kızların arasında iyi eglenirsin😂
Kaç kız buluşacaksiniz 😂
5 kız benimle dahil
Tamam bir erkek de lazım yanınıza 😂
Evet gelebilirsin😂
Tamam hazırlanıyorum 😂
Olur tamam hadi bekliyoruz😂
Nerede buluşuyorsunuz 😂
Cafe de buluşuruz diye anlaşmıştık