AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şiir niteliği bulunan cümlelere kelimelere denir.
Örn, şiirsel bir yorum yapmak gibi gibi
Peki şiirsel insan nedir?
Oda bu dedigim açıklamayı kullanan kişilere deniyor.
Mecazi olarakta şiir şeklinde iltifat edene, bazen de çok güzel konuşana" vayy şiirsel adam yaaaa" derler djdidid
Peki şiirsel bir yorum yapmak yani bir şiir hakkında mı konuşmak oluyor karşılıklı
İki durum da olabilir. Bu karşı tarafı övme şeklin de de olur bir konuya yorum yapmakta olur. Karşılıklı şiir hakkinda bilgi alışverişinde bulunmakta olur konuyu bilmeden net bir şey diyemeyiz.
Ben hesabımda şiir yazıyorum mesela abi
O zmn şiirsel biri olursun şiiri seven
Evet çok seviyorum teşekkür ederim abi sen çok nadide insansın buradaki bazı türkce manyamışları bir yazıda virgül olmadı klavye hatası oldu diye Dünya'nın küfrünü hakaretini ediyor bir hatayla aşağılama pislik yapıyorlar yorumda ki kız çok haklı sen gerçekten nadide ince ruhlu insansın
:) teşekkür ederim kardeşim güzel hitaplarin için, kimin ne dediğini fazla umursama kendini bilsen kafi
Yok umrumda değiller yoruma gülücük atıyorum geciyorum alışkınım bebekliğim bu pisliklerle gecti hayatım burası cehennem dünyahiç bir şey demiyorum gerçekler abi (:
En iyisi, bunlarda lazım hayatta gerceklerle zorluklarla mücadele etmesse insan ileride küçük bir hamlede yıkılmasın diye.
Zalimce savaşlar yıkılmamak için ruhumuz böyle mazoşist mi olmalı abi bunlar iğrenç bir şey
Hak edene hak ettiğin değeri vereceksin. Mecburen savaşmak lazım ki , herkes sen değil ve herkes sana hitap etmez. Bazıları da moral bozmayı sever eline bir şey geçmez ama bundan besleniyorlar
bu dünyada nefes alıyorsan mecburen zalimce haklısın abi...
Bak meşru müdafaa haktır ama bir kişiden o darbeyi alıp masum haksız şekilde başkasına yansitmiyorsan , kendin gibi kalabilmeyi becerebiliyorsan senden güzeli yoktur
Ya abi çok özel konuşuyorsun keşke bana senin gibi birisi hikayeler anlatsa sesi hep duysam bayılırım hikaye
Eyw , bizde öyle pek şey bilmiyoruz tecrübe ettiklerimi az uz aktarıyorum. Genelde böyle konuşmam gerçekten düzgün dinleyen ihtiyaçi olana kelam etmek güzel oluyor. Karşı taraf mutlu oldukça fazlasını veriyorum diyelim
İnsan yaratıklardan nefret ederim tecrübe savaş bu sistematik evrene kalmak aptallktan kölelikten baska bir şey gelmez bana ama sen şu an sohbet ediyorsn abi ama şiir olmasa her ağzından cıkan kelime şiir melodi gibi sanki
Ahha teşekkür ederim tekrar, ya her şey önemli bak mesela karşı tarafın gerçek düşüncesi anlamak vs , konuşma tarzından sana bakış açısıni anlamak onu denemek için yapılan belli başlı sorular vs ama en önemlisi kimseye fazla güven vermemek her an onunda sana ihanet edebileceğini bilmek, biraz insan psikolojisinede hakim olmak lazim
Abi ben herkesle konusmam tek birisini seçerim o insanın özel olması birliktelik kadar güzel bir şey yok ben bana birşeyler anlatılmasını bayılırım
Anlamlı birine anlayacaksam , faydası varsa o kişinin kendine seve seve anlatırım bildiğim kadarıyla, soru, sorunun olduğu zaman istediğin zaman yazabilirsin sana serbest :)
Sende istediğin zaman yazabilirsin bana abi🤗
Eyw eyw bı ara şiirlerine de bakalım
🤗🤗🤗
Belli bir düzeni olan göze kulağa hos gelen sadece sevenlerin anlayacağı türden
@NammıkKemaL sel demek sns
Beni anlatıyorlar sjsjsj
Şiir gibi adam snsj
Eyw djdjd
Şiire benzeyen demek işte şiir gibi.
Şiir gibi
romantik