Akdeniz'deki insan fenotipi Ruslaşıyor mu? Ruslar-Ukraynalılar Antalya, Muğla gibi yerlere yerleşip ev alıyorlar vatandaş oluyorlar. Türkçe öğrenmek için okullara gidiyorlar. Türkler-Ruslar arasında evlilikler yaygınlaşırsa Akdeniz bölgesi için fenotip Slavlaşıyor diyebilir miyiz?
İşin garibi eğer oraya yerleşenler Türkleşirse karışırsa gelecek kuşak Türklerin genetiği SLAVİC olacak. Melezleşmiş bir sınıf ortaya çıkacak. Zaten macırlar arasında çerkesler arasında böyle bir grup vardı ama Türklerdi. Şimdi tam karışacak.
Böyle bir durum ülkeyi tehlikeye sokar mı? Araplaşmak mı daha kötü Ruslaşmak mı? Eğer ülkeyi yönetenler durumu doğru yönetmezse ya Araplaşıcaz ya da Ruslaşıcaz. Doğru yönetirlerse onları Türkleştiricez. Fikriniz nedir?
Benim fikrim: Türk milletinde yeterince çeşitli gen havuzu var dahasına gerek yok. Sindirmeden milyonlarca almamamız lazım. Göçmen alacaksın 100 bini geçmemeli. Milyonlarca turist gelsin ama milyonlarca göçmene verilecek ülke yok.

Rus kızları güzel Türkiye'ye gelsin diyenler var. Bence kız bulamadıkları için işi kolaya getirmeye çalışıyorlar onlar gitsin Rusya'ya. Rusların bölgeye gelmesiyle Rus erkekleri kekolarıda gelicek Rus mafyası gelirse zaten Las Vegas'a döner. Rus erkekleri Araplardan daha tehlikeli bence çoğunun kafa güzel.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türkiye bölünür yarısını ruhlar yarısını araplar alır diğerini ingilizler bunu mu istiyorsunuz? Bi insan ülkesini kaybederse kimliğini de kaybeder. Yabancı yerde hep Bi yabancı olarak görüleceksin. Bunu mu istiyorsunuz?
Gelsinler biz onlarin kadinlarini begeniyoruz zaten. Erkekleri keko ve tehlikeli dogrudur. Onlar da bizim keko ve tehlikeli kizlari alirlar. Hersey yerine oturdu dimi😂
M al evladı s eks manyagi sen cinsel tatmini doyur diye Türk milleti niye yk olsun? hadi ordan Rusyaya
Bak. mesela rus kekolari seni alirsa sen rus genlerini bozarsin. Biz de kaliteli genlerimizi rus kadinlariyla daha da parlatiriz. Senin gibi conolar da duz duvara tirmanir😀
Sen uçkuru için her şey yapabilen bi sapkınsın sik tir ulan rusyaya ülkemizden defol
Senin basina vurmus😂😂 okuyanlar az cok anlar kimin sapkinliktan delirdigini. Seni kimse almaz.. duvara tirmankrsin hep boyle. Sen. kemdini. rusla. falan. degil. bangladeslilerle. kiyasla. cono seni.. yallah bangladese
Gwrizekali ben kimse ile kendimi kıyaslamiyorum ülkeyi kaybetmek söz konusu. Kişisel değil. Ama sen egolu bi hayvan maymun beyninde kalan zavallı. Vatan haini i t
Senin. genetik. hatitani cikarsak %1 bile Turk geni yoktur. Neyin kafasi bu.
Senin gibi genetik bir ucubeyle bile ulkeyi keybetmediysek. mis gibi akilli ve guzel kadinlarla biyere kaybolmaz metak etme
Evet